ההופעה בשערי-תקווה..

Unaffected

New member
ההופעה בשערי-תקווה..

היה עלוב
אבל בגלל הקהל .. 70 אנשים רק 20 מהם מכירים את הלהקה
ויובל חותם בשם חנן גולבלט..
מי היה?

בצה17

New member
פעם הבאה הם ילמדו לא להופיע בחורים

האלה... כמה שירים הם שרו? כמה זמן הופעה? היה צפוי שבקושי יבואו אנשים =\ שאלתי פה בפורום ואפחד לא ממש ענה לי שהוא הולך להופעה הזאת.. איפה זה בכלל שערי תקווה?:O

Unaffected

New member
אמ..

הם שרו 14 שירים..[לקחתי את הפלייליסט..] אמ..שעה וחצי בערך.. שערי תקווה זה סתם חור אחרי ראש העין...

סקוויד

New member
אני הייתי =] יחד עם אוסנת

איפה עמדת
היה פלייליסט טוב והכל.. חבל שלא היה הרבה אנשים ככה היה אפשר להתחרפן.. חפיף.. אני נהנתי =] ואוסנש הבת-כלבה הזאת קיבלה גם מפרט וגם מקל
רציתי מקל...

Unaffected

New member
אמ..

עמדתי מקדימה עם האבנים..איפה שמי שבא בשביל ההופעה עמד
מי אתן?

סקוויד

New member
את/ה משערי תקווה?

עמדנו ממש על האבנים.. צמוד למגבר.. צמוד לשיקו בערך חח

Unaffected

New member
וגם..

גמאני עמדתי ממש על האבנים..מול יובל בערך :p ליד הילדה שכל הזמן צרחה

אני זוכרת ילדה אחת

שהתווכחה עם שיקו על הגיטרה שלוXD ואני הייתי ממש ממש מול שיקו כזה החזקתי כל הזמן בעמוד של הזרקורים האלה שהיו שם ומול יובל היו קבוצה קטנה של דתיים ואחת עם צמות כאלה מגניבות:p

Unaffected

New member
אז כנראה שהייתי יותר מול אבי ../images/Emo3.gif

לאזוכרת.. נו,ליד אלו שצרחו.

סקוויד

New member
התכוונת..

צמות כאלה מכורעות בעע... אנישונאת שאנשים עושים ת'צמות האלה חח... במיוחד שאני מדמיינת את חנן עם זה

סקוויד

New member
כע היו שלוש בנות נראה לי משערי תקוו

ה.. אחת שישבה ממש מול יובל.. ואחת עם חולצה ורודה.. והייתה ילדה עם גופיה לבנה שקיבלה מקל וצילמה כל הזמן - זאת לא את... היא משערי תקווה נראה לי והייתה אחת עם חולצה כתומה שגם שרה כל הזמן.. והייתה אחת שבהופעה של פראנה פתחה לעצמה רחבת ריקודים [אני מקווה שזאת לא את חח..]

יש לי מקל+מפרטטטטטטטטטטטטטט

אה ועידן... שאלתי את שיקו אם הוא זוכר אותך והוא אמר שכן הוא זוכר אותך חחח כל ההופעה ישבתי על הבמה דיברתי קצת עם שיקו בין שירים והוא הביא לי מפרט ואספיס הבטיח לי מקל... וכל הילדים הקרציות שבאו בסוף לבקש אותו ממנו ...אז הוא אומר להם "לא לא הבטחתי לה " יייאיייי

כן..../images/Emo3.gifוישלי משו להגיד על הפורוםהזה

אתם.. אתם.. פשוט חתיכת מגעילים:( שבוע אני לא רשמתי בפורום ולא הייתי במסנג'ר אפילו(וגם לא בICQ) ואתם.. אתם לא שואלים איפה אני מה איתי חוץ מכפיר כפרות עליך *מבקשת צומי ורחמים*

למעלה