ההופעה בתמונע ביום שישי...

RachelMN

New member
ההופעה בתמונע ביום שישי...

הייתה מעולה
אני וחבריי ישבנו די קרוב לאספ, על הבמה בערך חחח. הוא התחיל על הקלידים עם "רוך וקושי", המשיך ב"כוכב", נתן ביצוע ענק ל"הוא האמין לה", והמשיך ב"אל תדאגי" שגם מאוד אהבתי. אלה השירים שהוא ניגן לבדו. הוא הזמין לתרועות הקהל את קרני פוסטל, והיא נשארה לנגן איתו בכל שאר ההופעה, פרט לשיר אחד, נראה לי. הם התחילו ב"ליד עצמך", "זה מכבר", היה את "משהו שאני לא יכול". הצ'לו זה כלי פשוט מדהים, התאהבתי בו קשות. היופי שלו היה דומיננטי בעיקר בשלושת השירים האלה. אני במילא מכורה למעבר הזה ב"זה מכבר" בין "עוד שבוע" ל"עוד חודש, עוד שנה", ולשמוע את זה ככה בצ'לו בלייב היה גדול. אני לא בדיוק זוכרת את סדר השירים. את "חרש ביבבה" אני לא אוהבת בד"כ, אבל גם הוא היה יפה בלייב. הוא הוציא כמו שעון מטוטלת כזה וכיוון אותו למיקרופון, וזה נתן קצב ממש חמוד לשיר. עוד על הקלידים היו גם "השמיים הכחולים", "התקפת לב" ו"שיעברו הימים" שהייתה בו תחושה אינטימית כזו, מאוד ריגש אותי. "15 דקות" יצא מוצלח עם התוספת של התופים. כשהוא ניגן בבס הם שרו את "משהו שאני לא יכול", "העיר הגדולה", "מעיין". את "מעיין" אני לא אוהבת כל כך, אבל הוא יצא ממש יפה בהופעה, אהבתי. על הקלידים הוא התחיל לשיר את "חלום כהה" עם כל הנגינה לפני כן, ואז התפספסו לו קצת המילים ב"ימים שנשרו מאיתנו", אז הוא הפסיק ואמר שקצת קשה לשיר ולנגן ביחד, שהוא התרכז בנגינה, וביקש מהתחלה. הוא צחק קצת וכולם גם כן. איזה חמוד הוא היה. הם התחילו מחדש עם מחיאות כפיים מהקהל, ונתנו ביצוע מצמרר. הם ירדו מהבמה, אבל בלי ביצוע של "יקירתי" ו"אהבה חדשה" זה הרי לא ייתכן (+ הריטואל הקבוע שזמר יורד ומוחאים לו כפיים והוא חוזר להדרן וכל הסיפור. אני מקווה שהמנהג הזה ייפסק מתישהו. לא אוהבת אותו). הם חזרו והפעם קרני שרה שיר מהאלבום הראשון של "ביקיני". משם הם המשיכו ל"יקירתי" כשכל הקהל ממש שר בקול ביחד, מקהלה ענקית. הם שוב ירדו, ושוב מחיאות כפיים, וא"א עלה חזרה לבד ושר את "אהבה חדשה" עם גיטרה חשמלית. הייתה הופעה מעולה. השירים מחזיקים מעולה גם בלי ההפקה המדהימה שבאלבומים, הצ'לו מוסיף נפח גדול לשיר וכמו שציינתי, ממש התאהבתי בכלי הזה ובצליל שלו. אסף ממש חמוד (וסקסי בטירוף, אם יורשה לי להוסיף). ו... אני לא ממש מוצלחת בכתיבת סיקורים, אבל הבטחתי שאני אכתוב, אז זה מה שיצא

RachelMN

New member
אהה לא שמתי לב

ששיראל פתחה כבר שרשור על ההופעה (שהפך בינתיים לשרשור אפרת גוש). את יכולה לשרשר אותי לשם אם את רוצה
.

N o l o g o

New member
בובתית

איזה כיף לראות אותך פה שוב, מקווה שזה הפעם בשביל להשאר..=) ואני כלכך שמחתי לקרא את זה, ולדעת שנהניתם..=) ואפילו נכנס למאמרי הפורום.
שיראל.

למעלה