ההופעה בתמונע

with my love

New member
ההופעה בתמונע../images/Emo99.gif

וואו. זו המילה כי טובה לתאר את ההופעה הזו. קודם כל, הופתעתי לראות שאלעדוש (שישב איתי בשולחן) לא עידכן. בטח היה עייף מידיי... מסכן. בקיצור, היה מדהים! אפילו עדי שלי יצאה מההופעה ואמרה שזו ההופעה הכי טובה שהיינו בה (והיינו בהמון). דנה פתחה את הערב, כרגיל, עם "חירותי", המשיכה עם (לא זוכרת את הסדר): "חמימות חולפת", "יום יום", "בוכה לך", "לומדת לעוף" "היום זה אנחנו", "מקום בטוח" (שבאמצע השיר היה דחוף לה להגיד לי שלום:)), "אהבה", "בא והולך", "תוך כדי תנועה", "גן מאיר", "בומביי", "הקן והציפור" , "מותר" , "מחכה לו"
, "עד הקצה". אח"כ היא עלתה להדרן ושרה שיר חדש ומקסים "מאז שאמרת מה שאמרת", אח"כ "שקט", "יש בזה טעם" וכמובן "מלך"
היה מהמם ומשעשע במיוחד, בעיקר בהקדמה הרגילה של "גן מאיר", כשאני ואלעד (שישבנו לה מול הפרצוף) הרסנו ודיקלמנו את הסיפור יחד איתה. אז בשלב מסויים, היא פשוט הסתכלה על שנינו, נקרעת מצחוק ואמרה "ואתם, שמכירים את הסיפור הזה, אני מצטערת... בטח חושבים שאני כמו צביקה פיק, מספרת כל הזמן אותו דבר..". אז כמובן שאני ואלעד התגלגלנו... אמרתי שנסלח לה הפעם:) שורה תחתונה: מתי ההופעה הבאהההההה????

../images/Emo13.gif

גם רעות הייתה מדקלמת לי את מה שהיא אומרת לפני גן מאיר
איך ה-שלום באמצע "מקום בטוח" הלך..?
והשיר החדש - הוא שקט, קיצבי..? אני מחכה לשמוע אותו כבר
שתעשה מדי פעם את "חוץ לארץ" בהדרן, זה גם יכול להיות נחמד (ומפתיע, לשם שינוי
) אגב, יש לך ראסטות? נדמה לי שראיתי אותך באחת ההופעות בתמונה שנה שעברה..

with my love

New member
ממממ...

רסטות אין לי ומעולם לא היו....למרות שפעם נורא רציתי! לגבי השיר החדש- אהבתי מאווווד. הוא לא שקט ולא קיצבי...יותר... באמצע. בהופעות ישנות יותר, כל הדרן היה "חוץ לארץ" והיה מדהים, חבל שהיא וויתרה על המסורת..

מילי17

New member
איזה יופי!!! ../images/Emo13.gif

הרגת אותי עם צביקה פיק
שמחה שנהנת מתק ושיצרת איתה קשר במהלך ההופעה. לשבת כ"כ קרוב ולהרגיש את דנה זה פשוט חלום
מתכוונת להגיע להופעת פסנתר? לילה טוב
מילי

BurningUp10

New member
הדרושששששששששש

אני בבית גם השישי הזה יש אלוהים! היה סוף הדרך ההופעה! ודנה הייתה כל כך חמודה שבאמצע השיר היא עושה לנו שלום חחח הרגה אותי מצחוק! רוצה עוד הופעה:(

למעלה