ההופעה בתמונע

misheani

New member
ההופעה בתמונע

באתר כתוב שיהיו תיבות עם בקשות ושאלות איזה שאלות/בקשות נכתוב? קדימה, אני רוצה רעיונות. תהיו מקוריים. ותכינו פתקים עם tips, dead and junkies, כל כך מהר וכו'.

bזוהר

New member
לא ממש הבנתי משהו...

צריך להגיע לשם כדי לשים את הפתקים?לתמונע?

misheani

New member
איזה שאלות?

תנו לי רעיונות. אני מוכנה לכתוב אותם על פתק. בואו נדוג בכל השירים הישנים הבלתי מושרים: כל כך מהר הוא חובה-חובה-חובה. מאחורי הדלת (לא ישן אבל הכרחי) tips madman's wife papercut (בשביל הנוסטלגיה) הבור (פחות עקרוני, היא עשתה כמה פעמים) אי אהבה מופרעת במיוחד אי יש עוד המון שירים חד פעמיים שאני חייבת לשמוע שוב, יש הזדמנות לבקשות, בואו נבקש!

TziMHoNoa

New member
Paper Cut!!!!

וגם את הגרסא הראשונה של לחיות נכון שהיא הרבה יותר מגניבה

misheani

New member
הנה, עשיתי רשימה

שירים שלא נכנסו לדיסק (לא כולל קאברים חד-פעמיים) החולד (נתן אלתרמן) פתחי לי את הדלת (קאבר לאחרית הימים) שחמט (קאבר לחוה אלברשטיין) Empty תל אביב Papercut Madman's wife The dead and the junkie כל כך מהר יש עוד סיכוי אותו פזמון Ice הבור ספירת הבקבוק מי תרצי שאהיה (?) עכשיו כשהלכת כולם צדקו אי (רחל חלפי) אהבה מופרעת (רחל חלפי) סוף (דוד גרוסמן) הפרש המהורהר מאחורי הדלת שתי צלחות לווין (אתה מתעורר) כרית נוצות (כן כן, זה מתכנית בקול הקמפוס- גוף חם, חום גוף וכאלה) שירים שכן, אך פחות מושמעים Earthquake Tips קסיוס (וולך) ההכרה שלי נמוגה (וולך) כולם יודעים (קאבר לאהוד בנאי) חמסין (גולדברג) Waltz Train עכשיו תבחרו כמה שאתם ממש מתעקשים, ותגידו.

misheani

New member
הבחירות שלי

כל כך מהר פתחי לי את הדלת שחמט אי/אהבה מופרעת מאחורי הדלת ice הבור והייתי שמחה מאוד גם לצליל מכוון, שוב.

bזוהר

New member
הבחירות שלי (תודה רוני!)

empty אותו פזמון ספירת הבקבוק עכשיו כשהלכת כולם צדקו הפרש המהורהר מאחורי הדלת שתי צלחות לווין כרית נוצות קסיוס כולם יודעים מה זה יש עוד סיכוי? זה "כאילו מישהו הדליק את האויר ויש לי סיכוי לאהוב"?

misheani

New member
כן, רק ש

הוא הדליק את האור, לא את האויר :) וחשבתי שאת שונאת את ספירת הבקבוק...

bזוהר

New member
בטעות יצא לי אויר..:)

ולא אני ממש לא שונאת את ספירת הבקבוק

SheIIy

New member
תמיד יוצא לי לקרוא את זה בתור

'ספירת הבמבוק'. ו..זה לא 'אהבה שקופה' רק בשם, וגירסא קצת שונה..?

SheIIy

New member
וואלה..

אז איזה שיר זה ספירת הבקבוק.. אפשר איזו שורה מתוכו?

bזוהר

New member
היא עשתה אותו פעם אחת או פעמיים

פעם ראשונה בפסטיבל הפסנתר.. "מי יקח אותי מכאן, לאן לאן לאן...אולי בומביי אולי יפן, מה זה משנה, רק לא כאן" ויש קטע "בקבוק מספר שלוש הזמן מתחיל לגלוש בקבוק מספר חמש ומישהו מלחש תושיטי יד אל תוך האש" יש הקלטה של זה באיכות לא משהו

misheani

New member
נדוש!../images/Emo3.gif

זה מופיע בדיסק, וגם היא עשתה אותו בכמה הזדמנויות. יש שירים שהיא עשתה רק פעם או פעמיים והם נגנזו, ואני שואלת: למה??

SheIIy

New member
אני הייתי רוצה

עוד קטע וידאו/הקלטה במחשב (כי לא נראות הופעות באופק), של: Wicked Game Get Gone (או כל שיר אחר של פיונה אפל) Paper Cut תל אביב (כדי שיהיה סיכוי להקלטה באיכות טובה יותר) וכולם צדקו (ככה קוראים לו?
) זהו..

הבחירות שלי ../images/Emo3.gif

כל כך מהר [כל כך] tips paper cut המעיין הזוהר חמסין ובפינת הקאברים הייתי רוצה את: כולם יודעים אהבה בת 20 צליל מכוון Sometimes Always God Only Knows Famous Blue Raincoat למרות שנראה לי שהסטליסט יהיה די מתוכנן מראש, זו בכל זאת הופעה ולא ערב עם שיחה ושירים.. אני תוהה מה כבר אפשר לשאול את רונה שלא נשאל כבר בעבר... אולי רק פרטים לגבי תוכניות לעתיד.

למעלה