ההופעה ב"איניגו מונטויה" - "חברים מספרים"

שתולי1

New member
ההופעה ב"איניגו מונטויה" - "חברים מספרים"

אט אט הולכים ומתרבים מעריצי מאיר בנאי בקרב המעגל החברתי שלי (שהולך ומתרחב בעצמו, אולי בזכות...?). הטריק שתמיד עובד הוא לפתות אותם באיזה המבורגר או קינוח
בעוד שתכנית העל נסתרת מעיניהם. ההופעה בנתניה השאירה רושם רב על הקורבן האחרון - "זמר אדיר, קול מדהים ויחודי", "נגן מעולה, המון קצב וכיף", "וואי! לא ידעתי שהשיר הזה שלו!". אנסה להעלות קליפ בקרוב. עד אז יש לי מסר חשוב להפקה (ולמאיר כמובן): מה יכול להיות יותר טוב מ"לב סדוק" על גיטרה? -> "לב סדוק" על גיטרה ולפניו "כמו ציפור מעל הים" על פסנתר. חוויה רוחנית כבר אמרנו? ציפור קטנה לחשה לי (לאחר הפעלת לחץ פיזי מתון) שמתגבש לו דיסק הופעה -??? אם תפילתי תיענה, אמצא את "לב סדוק" (בגיטרה) ואת "כמו ציפור" בדיסק. ואם תפילתי לא תיענה, אהיה מאושר מאוד למצוא את ההקלטות הללו באתר של מאיר, בכל איכות שתהיה. תודה ליסמין המקסימה! לכל החברים - יש מחשבות על מפגש פורום מוסיקלי. פרטים בהמשך.

תמרי35

New member
איזה כייף- תודה תודה !!

ואכן בד"כ זה "לא ידעתי שהשיר הזה שלו. בטח מכיר את השיר. שיר ענק".. "מה גם זה שלו??" כייף ענק

איף

New member
ב-כ-י-ף !!!!!

דיסק הופעה ???
אני ממש רוצה! ו"ירושלים" על פסנתר ח-י-י-ב להיות שם !!!! לגבי מפגש פורום מוסיקלי - אני בעד. Please do tell ....

למעלה