מציאות של פנטזיה
New member
ההופעה ב"ביט" אתמול
עוד לא החלטתי אם זה תזמון טוב ללכת להופעה אחרי תאונת דרכים או לא. טוב, זה הרבה פחות ממה שאני עושה מזה, אבל אתמול היתה לי תאונה קטנה וכמה שהיא קטנה ולא קרה (כמעט) כלום ההרגשה חרא. אז אולי בגלל זה זה כן תזמון טוב. סתם לשפר את ההרגשה. וההופעה שיפרה את ההרגשה בהחלט. מאיר פתח את ההופעה עם 'איילת חן', 'לפלח הרימון', 'שמע קולי'... אני מצטערת, אני לא זוכרת את כל הפלייליסט אבל אני חושבת שהוא שר את כל השירים מהדיסק החדש. שוב היה סולו של יוסי מזרחי ב'תגידי אש תגידי מים'. את 'שלום לך דודי' הוא ביצע מעולה. זאת שבאה איתי ממש חיכתה לשיר הזה. וגם הפעם הוא ייבש את כולם בסוף עם המילה האחרונה
אבל זה היה נחמד. שירים ישנים יותר שלו שהיו בהופעה ולא לפי הסדר: 'אהבה קצרה', 'אל תלכי מכאן', 'ברחוב הזה', 'תגידי אש תגידי מים', 'גשם', 'הלילה של אתי', 'שער הרחמים'.... אני אנסה להיזכר בדיוק איזה עוד שירים היו. בכל מקרה שער הרחמים סגר את ההופעה. באמת שיר מתאים לסיום. ב'אל תלכי מכאן' הוא שר את השורה השניה באנגלית Don't go away no no... זה היה משעשע. בשלב מסויים מישהו בקהל אמר לו: "תדבר איתנו קצת" אז הוא שאל מה להגיד לנו, אז אמרו לו "חג שמח". אז הוא ענה "חג שמח" ואולי אתם תדברו איתי. סתם, הוא באמת לא מדבר הרבה אבל לא נורא. הייתה הופעה מעולה, גם בסוף אנשים קמו למחוא לו כפיים, והוא נשאר רגע על הבמה לבד ואמר לנו: "באמת... חג שמח, חג חירות שמח" אז תודה למאיר על ההופעה ותודה להפקה של מאיר על הכרטיסים ותודה ליסמין על הכרטיסים ועל הפורום ואל תתנגשו במכוניות של עורכי דין
עוד לא החלטתי אם זה תזמון טוב ללכת להופעה אחרי תאונת דרכים או לא. טוב, זה הרבה פחות ממה שאני עושה מזה, אבל אתמול היתה לי תאונה קטנה וכמה שהיא קטנה ולא קרה (כמעט) כלום ההרגשה חרא. אז אולי בגלל זה זה כן תזמון טוב. סתם לשפר את ההרגשה. וההופעה שיפרה את ההרגשה בהחלט. מאיר פתח את ההופעה עם 'איילת חן', 'לפלח הרימון', 'שמע קולי'... אני מצטערת, אני לא זוכרת את כל הפלייליסט אבל אני חושבת שהוא שר את כל השירים מהדיסק החדש. שוב היה סולו של יוסי מזרחי ב'תגידי אש תגידי מים'. את 'שלום לך דודי' הוא ביצע מעולה. זאת שבאה איתי ממש חיכתה לשיר הזה. וגם הפעם הוא ייבש את כולם בסוף עם המילה האחרונה