ההופעה ב-2/12 - שרשור התפקדות

YulaShpil

New member
ההופעה ב-2/12 - שרשור התפקדות

אני, כנראה, אהיה שם, ואשמח לראות עוד אנשים מכאן. שננצל את המאורע למיני-מפגש? כלומר לקבוע מקום מפגש מעט לפני ההופעה, כדי להכיר את כולם, ולהיכנס יחד. לא להיבהל: נארגן גם מפגש פורום ממש, עבור אלו שלא יגיעו להופעה. אז אם אתם מגיעים, שרשרו לכאן

sarita4

New member
אני יגיע להופעה

וחוץ מזה אני מארגנת מפגש של הפורום בשבועים הקרובים אז כל המעוניין לידע אותי בבקשה ושבוע טוב לכולם

alti26

New member
אני מגיע

וזה אפילו תאריך היום הולדת שלי . גם חנית תגיע כמעט בטוח דודי

handlessman

New member
הוצאת לי את המילים מהפה

גמני, רוב הסיכויים שאני לא אבוא, למה אני מרושש לגמרי, אבל שוב דבר לא סגור עדיין...

sarita4

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

להיכנס: מוזיקה
ישראלי
דויד ברוזה

YulaShpil

New member
מפגש פורום - אפשר גם כאן

אין צורך להרחיק נדוד למחוזות רחוקים, בייחוד כשמדובר כמעט באותם אנשים... sarita4 יוזמת מפגש פורום ביום ראשון הבא, 27/11 בשעה 19:30 בת"א. מיקום מדויק יימסר בהמשך. גדולים כקטנים, אנחנו מקבלים את כולם. אנא שרשרו
כאן בהמשך אם אתם באים, ויחד עם הפורום השני נגבש רשימת נפגשים.

alti26

New member
לפי הפירסום

מפגש הפורום המקורי אמור להיות ב2/12 בזאפה ראול וולנברג 24 רמת החייל ת"א לא כן ב27/11 אני באילת דודי

YulaShpil

New member
כאן מדובר ב-מפגש פורום

לגבי ההופעה ב-2/12 הכוונה היתה להיפגש ולהיכנס יחד, האנשים המתכוונים להגיע להופעה. מכיוון שלא כל חברי הפורום מתכוונים להגיע להופעה, דובר שבהופעה יהיה מיני מפגש - רק של מי שיגיע אז. יש לקחת בחשבון שאף פעם לא נוכל למצוא זמן שמתאים 100% לכוווולם, אבל בטח עוד יהיו עוד מפגשים, אז לא להתבאס. תבלה באילת!

למעלה