ההופעה ב DUBAI -רשימת השירים

barlevy

New member
ההופעה ב DUBAI -רשימת השירים

מיידן ירדו מהקטע של לנגן את האלבום החדש במלואו וחזרו לנגן כמה קלסיקות: 1. Different World 2. These Colours Don't Run 3. Brighter Than A Thousand Suns 4. Wrathchild 5. The Trooper 6. The Reincarnation of Benjamin Breeg 7. For The Greater Good of God 8. The Number of The Beast 9. Fear of The Dark 10. Run To The Hills 11. Iron Maiden ----- Encores: ----- 12. 2 Minutes To Midnight 13. The Evil That Men Do 14. Hallowed Be Thy Name

to the future

New member
יאללה

שיתחילו כבר לנגן את To tame a land או Ssoass (השיר) או את הפנטום. מספיק עם לדחוף לנו את the trooper ואת fear. מישהו מהצד צריך להגיד להם משהו...

Axcelius

New member
תכל"ס רשימה מעצבנת!!

סבבה, השירים החדשים מתקבלים, אבל למה צריך לחזור על אותם שירים ישנים?!?!??! כמה כבר אפשר עם the trooper? כמה?!?!?!? מה עם שירים כמו The clairvoyant, caught somethere in time, bring you daughter...??????????????? חלאס מיידן חלאס!!! תתחילו להקשיב לקהל!!!!!!

barlevy

New member
אי אפשר לספק את כולם

כשהם ניגנו את כל MATTER OF LIFE AND DEATH במלואו והוציאו מהסט את TROOPER אנשים באו בטענות שהם לא ניגנו קלסיקות

naring

New member
זה באמת טפשי...

לנגן דיסק שלם בהופעה? אפילו אם זה היה Seventh son לא נראה לי שאנשים היו מרוצים. מנגנים שיר מפה ושיר משם, וככה כולם יוצאים מרוצים. אגב, The Trooper הוא לא הקלאסיקה היחידה.

eliadat

New member
זה גם הסט שהיה ביוון..

אני חוזר מאתונה כרגע.. חתיכת הופעה מיידן הביאו.. הופעה מהסרטים.. מדהימה.. וזה אותו הסט.. ופשוט, מי שלא היה שמה אין לו למה לרטון.. למרות שזאת הופעה קצרה, הופעה מספקת ביותר.. פשוט מדהימים.. וגם הסט היה לא רע בכלל! הרצפים האלה של השירים הבסט קלאסיים, עושים רק טוב

to the future

New member
הגיע הזמן לומר את האמת

כמה שאני אוהב את הלהקה - משהו איתם לא בסדר. או שהמפיק שולט בהכל (והוא הרי איש כספים ולא אמן) או שהם איבדו את הדרך. אני לא מדבר רק על המסחריות. ברור שמופע מקדם מכירות של אלבום. אני יודע שאני לא מחדש אבל מיידן של היום רחוקים שנות אור ממיידן של שנות ה- 80. הרי הם אף פעם לא היו כמו מטליקה (המוקדמת) או מגדת, עם ריפים אגרסיביים ולפרקים לא נעימים לאוזן. מיידן תמיד היו "נסיכי" ההבי מטאל ודי "נעימים" לאוזן. אבל, כשהם נכנסו לאולפן והקליטו שיר כמו Stranger in a strange land היתה רומנטיקה. היום הרומנטיקה שווה רשימת שירים להופעה... מכניסים לי שיר כמו Run to the hills בשביל כאלו שהתחילו לשמוע אותם לפני חודש וכבר קיבלו כרטיס מההורים... אני ממש נבוך לפעמים בשביל האריס ושות'. אבל שיהיו בריאים, תמיד.

eliadat

New member
וואלה אחי.

זה עיינין של טעם.. אני שומע את מיידן כבר 5 שנים.. חרשתי על התחת של כל האלבומים שלהם.. הייתי בהופעה ביוון, בדיוקקק כמו הסט של דובאי.. ואני נהנתי עד מעל הראש.. אז הם לא עשו קלאסיקות אחרות ועשו הופעה של שעה וחצי.. אבל תכלס, זאת חוויה.. אין.. הופעה של מיידן זאת חוויה.. לא משנה מה הם יעשו.. זאת חוויה..ראן טו דה הילס החזיר אותי לתקופה שהתחלתי לשמוע אותם.. וזה היה מדהים.. וכל הקלאסיקות.. הופעה של מיידן זה לא רק סטליסט.. זאת הופעה שלמה.. צריך להיות שם כדי להבין.. לא צריך להסתכל רק על הסט..אלא להיות בהופעה תכלס של מיידן.. כדי להבין מה רץ שמה.. להסתכל על סט זה לא אובייקטיבי.. וחבל שאנשים כאן נכנסים לזה שזה סט חרא.. זה תלוי בבנאדם עצמו, ואני הייתי נהנה מכל סט שמיידן היו מבצעים.. וחבל שיש את האנטי הזה של חרא סטליסט מבלי להיות בהופעה עצמה..

Axcelius

New member
תקשיב זה לא קשור

אף פעם לא הייתי בהופעה (מתכנן לתחילת 2008). אבל זה לא אומר שאסור לי למחות על השירים. תראה, ברור שאם הייתי בהופעה, בכל שיר הייתי מתפרע. במיוחד הישנים והחרושים. אבל שמע, יש שירים משובחים ביותר שמיידן לא ביצעו מאז דונינגטון ואני חושב שאחרי כמעט שמונה שנים מאז האיחוד, הגיע הזמן שיבצעו אותם. the trooper כבר חרוש כמו ג'נה ג'יימסון, wrathchild כבר לא עושה כלום לאף אחד ויש עוד כמה שהייתי מוותר עליהם. שים לב שחוץ מ the evil that men do ו מדי פעם can i play with madness, מיידן לא מנגנים כלום מהאלבום אולי הכי טוב שלהם. בנוסף, הם לא מנגנים כלום מ somewhere in time ורק את two minutes to midnight... אני שרוף על האלבום החדש. הוא מעולה. ולא אכפת לי שינגנו 80 אחוז ממנו. אבל רבאק, בשביל מה לנגן שירים מהאלבומים עם בלייז ביילי?! הגיע הזמן שמיידן ינגנו קלאסיקות אהובות. רוצים דוגמאות? הנה כמה קלאסיקות אופציונליות שהייתי רוצה שמיידן ינגנו בהופעות במקום כמה חרושות: the clairvoyant infinite dreames ssoass aces high bring your daughter wasted years caught somewhere in time taligunner afraid to shoot strangers powerslave flash of the blade holly smoke no prayer for the dying only the good die young moonchild אם הם ינגנו אולי שלושה מתוך אלה, אשמח (בדגש על the clairvoyant)... קיף?

Axcelius

New member
אה כן ועוד משהו!!!!!

חלאס עם השיר IRON MAIDEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את מי זה מעניין?!??!?!?!

barlevy

New member
CLAYROVOYANT הם דווקא ניגנו לא מזמן

בסיבוב ההופעות GIVE EM ED - 2003

to the future

New member
לא הבנת אותי

אני לא מדבר על הסט כדי לומר אם ההופעה טובה או לא. בהופעה טובה יש לך אדרנלין גבוה ואתה מושפע מכל הסביבה ולא רק מהמוסיקה עצמה. כוונתי היתה להשתמש בזה כמשל לאן הגיעו מיידן. שוב, אני לא מחדש לאף אחד, אבל הלהקה של היום היא צל מאוד חיוור של אז. לי זה ברור שהאריס למשל היה מעדיף לנגן סט שונה לגמרי אבל יש להם מפיק ומנהל שמחליטים להם. זה לא דבר חדש. למלא להקות זה קרה שהתקלקלו עם הזמן - מטאליקה, מגדת ועוד... ולמה אתה חושב שאני אנטי בפרנציפ או משהו? אני לא אוהב להגיד את זה אבל אני שמעתי מיידן הרבה לפני שאתה התחלת ואני לא צריך להוכיח את אהבתי/ הערכתי להם. למעריץ מותר להעביר ביקורת. בדיוק כמו שאני אוהד את מכבי ת"א בכדורסל מאז שאני ילד ואני עדיין טוען שהעונה המאמן, ההנהלה ואפילו חלק מהשחקנים מביישים אותנו...

eliadat

New member
אתה לא הבנת אותי..

מצידי תהיה המעריץ הראשון של מיידן... אבל להעביר ביקורת על הופעה של היית בה ולרטון למה הם לא ניגנו זה ולמה לא ניגנו זה, זה נראה לי מוזר.. אז הם לא ניגנו את השירים שאתה אוהב.. תכלס, ביוון, ברוס ניסה להלהיב את הקהל עם הפזמון של אלכסנדר דה גרייט.. וחשבתי שהם ינגנו את זה.. אבל בסוף הוא לא ניגן את זה.. כי הוא רצה שהקהל ישיר איתו את הפזמון.. וראה שמה לעשות.. לא כולם הכירו את השיר והם לא ניגנו את זה בסוף.. אני רציתי שהם ינגנו את זה.. כי זה שיר ענק.. אבל בכל זאת, היו שמה אנשים שהם היו בהופעה הראשונה של מיידן ביוון(87 או 88) ואמרו שבשבילהם לשמוע פיר אוף דה דארק או דה טרופר כל הופעה, זה כאילו הפעם הראשונה שהם שומעים את השיר בלייב.. ואחרי ההופעה הבנתי למה הוא התכוון..

barlevy

New member
מפיק ומנהל

ממש לא קובעים מה מיידן ינגנו בהופעה... זה לא מאיה בוסקילה...

Axcelius

New member
אז אתה יודע מה, בר- לוי?

זה עוד יותר גרוע. אם האריס כל פעם בוחר את הרשימה או כל חבר להקה אחר, הם באמת הזדקנו. צריך שארי יגוון...

למעלה