ההופעה הגדולה נדחתה!, בשבילכם ולנו

elekamit

New member
ההופעה הגדולה נדחתה!, בשבילכם ולנו

אז ככה, ההופעה הגדולה שלנו (כלא 6) במועדון התיאטרון נדחתה מה 12 במאי ל31 במאי. למה אתם שואלים?, אז הנה התשובות: 1. המון אנשים באו ואמרו שהם לא יוכלו להגיע בגלל חוסר האוטובוסים לחזרה הביתה מכיוון שדובר על יום שישי, התאריך החדש הוא ליום ד' כך שכולם יוכלו להגיע. 2. ההופעה עדיין לא הייתה מושלמת לפי שביעת רצוננו. זוהי הופעת ההשקה הרישמית של האלבום ואנחו רוצים לתת לכם משהו שלא ראיתם ולא חוויתם עדיין בשום הופעת היפ-הופ בארץ, וזה בדיוק מה שתקבלו ביום רביעי ה31 במאי. אז מה היה לנו? הופעהה ענקית של כלא 6 עם המון אורחים ומיליון הפתעות שאף אחד לא ציפה להן! ההופעה תתקיים במועדון התיאטרון האגדי אשר נמצא ממש על גבול יפו-ת"א (מטר מטיילת ת"א). לא חסכנו בכלום!, סאונד מיוחד להופעה הספציפית הזו. במה מיוחדת שנבנית במיוחד להופעה הזו. אורחים מיוחדים שמגיעים אך ורק להופעה הזו. בקיצקץ, מי שמפסיד את זה לא מקבל הזדמנות שניה! אז יאללה חברה, לסמן ביומנים ובלוחות השנה, ביום רביעי ה31 במאי, כולם מתייצבים במועדון התיאטרון!!!, יהיו כרטיסים במכירה מוקדמת, ופרטים ינתנו בהמשך! המחיר הינו אטרקטיבי ואנו שוקלים אפשרות לאפטרפארטי.

אין מצב שאני מפסידה את זה../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif

אני, ועוד איזה 20 איש שיבואו איתי:)

Segalovich

New member
אחלה ../images/Emo13.gif ,

נקווה שזה לא ייצא על המשמרת שלי בדיוק בצבא... אגב, יהיה נחמד אם תפרסמו לוח הופעות מסודר בכל הארץ... ואיפה אתם תהיו ביום העצמאות?

מורן 1986

New member
אוףףףףףףףףף למה הזזתם../images/Emo35.gif

אוףףףףףףףף
באותו יום
אחי
הגדול
מסיים
את הסדיר
שלו בצבא
תהיה מסיבהההה
... ואגב
זה מול
מקדולנס נכון

CYT

New member
זה ביפו

ואני לא זוכר אם יש מול מקדונלס, נדמה לי שיש באיזור מה שאני זוכר זה שיש קרוב לשם דואר פשוט אי אפשר לפספס את המקום כמה דקות הליכה מבלומפילד

MC SammY

New member
יוצא סבבה, יום לפני שבועות../images/Emo13.gif

יאללה, אחרי שלא הייתי בבארבי...count me in

למעלה