ההופעה הגותית הגדולה בארץ - 22.12

The7thSon

New member
ההופעה הגותית הגדולה בארץ - 22.12

בתאריך ה-22 לדצמבר החל מהשעה 21:00, מועדון התאטרון (שד' ירושלים 10, יפו) ליין החוליה החסרה מרים את הכפפה ואת הרף בהפקה בסדר גודל שעוד לא נראה בארץ ! לאחר שבערב הקודם תרמנו כ-1/3 מכמות הכסף הדרושה להפקת הדיסק. לאחר מאבקים עיקשים, עליות משמחות ומורדות שהביאו את כולם לחשוב שהפרויקט לא יראה אור ! ליין החוליה החסרה מציג : ערב השקה לדיסק האוסף : הרמוניה מונדי (נעימות העולם) 2 - הגרסא הישראלית. 3 להקות פעילות מתחום ה-E.B.M והאינדסטריאל הישראלי בינהן : I.W.R, PTYL, AGENT COOPER ולהקה אחת שהפסיקה את פעילותה בשנת 2005 ומתאחדת באופן חד פעמי לרגל האירוע הענק !! DISTENTION האירוע המרכזי בערב זה יביא אלינו להקה שהופיע פה בשנת 2004 בפסטיבל E.B.M ראשון מסוגו בארץ ונתנה הופעה אנרגטית ומשלהבת יצרים שהוציאה את הקהל מגדרו ועם טעם ורצון לעוד !! פיספסתם אותם אז... ראיתם אותם ואתם רוצים עוד... עכשיו יש לכם את ההזדמנות הנוספת לראות אותם בהופעה חיה בארץ !! ליין החוליה החסרה גאה להציג בפניכם את : ** DAS ICH ** אחת מלהקות האינדסטריאל הוותיקות והטובות בעולם. בסיום ההופעות הערב אינו מגיע לסיומו וימשיך למסיבה ענקית עד אור הבוקר עם הדיג'יים: BRUMO KRAMM ( DAS ICH ) BACK 2 BACK SET WITH PTYL ( POLARIS ( RES DOPAMINE ANAT DAWN ARPADON * כל זאת במחיר מצחיק של 80 ש"ח במקודמות * כרטיסים במכירה מוקדמת ניתן להשיג במטאל שופ (פרישמן 42 ת"א, ליד NOX) טל: 03-5235115 ב-UFO מיוזיק, דיזינגוף סנטר, שער 6 (היציאה לקינג ג'ורג') טל: 5257666 במשרד הכרטיסים קסטל, בטל' : 5000* (מבזק בלבד), בטל:6045000 ודרך האתר : www.tkts.co.il במסיבות הסדירות של מועדון הדאנג'ן (כיכר קדומים 14, יפו), וגם דרך אתר המועדון :www.dungeon.co.il ב-VELVET GOTH FASHION - דיזנגוף סנטר - שער 4 ובטוצ'קה (TO4KA) בתחנה מרכזית חדשה ת"א - קומה 4 לרכישת כרטיסים באזור חיפה ומחוץ לת"א (לא בכרטיסי אשראי), בנוגע להסעות בכל רחבי הארץ ופרטים נוספים ניתן בנוסף לפנות לפלאפונים :050-2171766 או 0545351751 בערב זה ימכרו עותקים של הדיסק שינחת בארצנו לראשונה ! ו....תוספת "קטנה" שאנו נותנים לכם ובישבילכם !! כל אחד שרכש / ירכוש כרטיסים להופעה (במחיר של 80 ש"ח), יכנס (בהצגת הכרטיס בכניסה) למסיבת קבלת פנים ל-DAS ICH שתערך יום לפני האירוע הגדול (כלומר ביום חמישי 21.12.06) במועדון הדאנג' ן (כיכר קדומים 14, יפו העתיקה). הדיג'אים טל אורלב ו - Die-Sekt ינגנו סטים של EBM, SYNTHPOP, FUTUREPOP, INDUSTRIAL, 80S

danduuu

New member
../images/Emo207.gif

סתם משהו שהכנתי...שמתי את השיר Sleepwalker עם מלא תמונות פנטזיה :) יצא נחמד
http://www.youtube.com/watch?v=RGMirSbimyE ואממ את אלו..טוב אני לא אגיד כלום..תחליטו בעצמכם :) http://www.youtube.com/watch?v=vq3w2PZvUgc http://www.youtube.com/watch?v=AAvnLA8xQo8

danduuu

New member
חחח כפרעלייך../images/Emo99.gif

אולי תעלי גם את קטע שאת שרה??
תאמיני לי שאותך יותר יאהבו :)

מדהימה אחת../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

יואו תשלחי את זה לנייטוויש, הם הרי מחפשים זמרת שתחליף את טאריה
את באמת שרה מדהים, ממש ממש אהבתי. את לומדת פיתוח קול?

danduuu

New member
אממ לא ../images/Emo4.gif אבל אני ממש רוצה ללמוד

אני לא חושבת שזה כזה מדהים חחח יש עוד המון מה לשפר
אני בחיים לא אגיע לווקליות של טאריה אבל שיהיה
חחחחח האמת יש עכשיו אודישנים ללהקה
קראתי באתר הרשמי שיש דדליין לאודישנים, אולי אני אטוס לפינלנד ואהיה חלק מנייטוויש
ותודה בובה |מסמיקה|

danduuu

New member
סער רצה להקים להקה יחד איתי ואיתך

הוא אמר שאני אשיר,את תנגני על גיטרה והוא ינגן בבאס
ורק חסרים לנו תופים וקלידים
מתנדבים מישהו? XDDD זאת תהיה להקה הזויה

LadySilkworm

New member
אם לא אכפת לך..

אני אצפה בהכל מחר, מצטערת, אין לי מצברוח לכלום ויש לי מבחן מחר. סורי.

danduuu

New member
זה בסדר מותק../images/Emo23.gifהעיקר שתרגישי טוב

אל תדאגי המצב רוח הרע עובר בסוף
אתמול בכיתי המון, והרגשתי ממש חרא, והיום קמתי בבוקר והרגשתי מעולה :) ובהצלחה במבחן מיי לאב

LadySilkworm

New member
חחח יש!

תביאי לי אותה.. אולי במפגש הבא P: ועם הקדשה והכל XD [זה די עצוב שה"מפורסם" היחידי שקיבלתי ממנו חתימה הוא טל מוסרי, וזה היה לפני כמה שנים טובות].

danduuu

New member
תודה!! גם לכם :)

הצטרפתי פעם לקומונה של לורדי ולא הגבתי אחרי זה יותר XD תגידו,מישהו פה יודע גם להכין לוגואים? שאולי נכין גם איזה לוגו עם "חג שמח" עליו ונפרסם את זה?

למעלה