ההופעה הגיעה (הפעם הנכונה
)

m L m

New member
ההופעה הגיעה (הפעם הנכונה../images/Emo3.gif)

אבל אני עדיין לא יכולה לראות אותה כי משתמשים בDVD כרגע
ואני צריכה לצאת אז אני אראה אותה כשאני אחזור הבייתה

m L m

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

והייתי מוסיפה כוכבים אם היה מקום! אז ככה- חזרתי אתמול מאוד עייפה אבל לא וויתרתי על המופע. רצה הגורל ובטעות התחלתי מהאמצע בדיוק להופעה של שאנייה
אבל אני אתחיל מההתחלה: מראייה קארי - ההופעה הייתה בשנת 98' לפני שמראייה התחילה להתדרדר ולכן ההופעה הייתה מעולה! היא שרה מכל הנשמה, חייכה ללא סוף ונראתה מדהים
גלוריה אסטפן - בהתחלה גלוריה לא הייתה משוחררת (גם השל שלה נתקע לה בנעל היא התאפקה לא לצחוק
) אבל בשיר השני שלה היא כבר התחילה לרקוד בהתלהבות והתחילה לחייך. אני אישית התחלתי לאהוב את גלוריה מהמופע הנ"ל (למרות שהכרתי שירים שלה קודם). ההופעה שהיא נתנה הייתה מהמם! רק חבל שהיו לידי אנשים ולא יכולתי לצרוח (כי אני לא ממש יודעת לשיר
) בחופשיות.
שאנייה טווין - היא פשוט מדהימה! היה לי מאוד קשה לשבת בכורסה ולצפות...רציתי לקום לשיר ולהנות (אבל היו לידי אנשים
) קודם כל - היא נראת שם מ ד ה י ם השיער שלה היה בדיוק איך שאני אוהבת והיא הייתה לבושה מהמם. היא שרה 2 שירים man! I feel like a woman ואת you still the one וגרמה לי להתאהב שוב בשניהם! שמתי לב שיש לה קטע שהיא צועקת הרבה "ואוו" (בצורה מהירה שכזאת) וזה הצחיק אותי
אריתה פרנקלין - איזה קול! אני לא כ"כ מכירה את השירים שלה אבל עדיין נהנתי. בהתחלה היא שרה עם מראייה אבל הייתי ממש עייפה אז העברתי את השיר אבל אח"כ כשהיא שרה את natural woman עם כל הבנות האחרות זה היה מדהים! ראו עליהן שהן נהנות (בעיקר קרול קינג
) ואהבתי שהיא עודדה את הזמרי ליווי שלה.
סלין דיון - להזכיר- המופע היה ב98 וסלין הייתה אז פשוט מדהימה! לדעתי היא קצת נהרסה בשנים האחרונה אולי כבר אין לה כח כמו פעם
בכל מקרה- היא נתנה הופעה מעולה השיר הראשון river deep, mountain high היא נתנה הופעה מכל הלב...ממש עשתה הצגונת על הבמה. השיר השני היא שרה עם קרול קינג (שמשום מה מעצבנת אותי טיפה
) you are the reason ורק גרמה לי להזכר בשיר וכמה אני אוהבת אותו. את my heart will go on אני לא אוהבת אז העברתי...
קרול קינג - אני לא יודעת למה אבל היא מעצבנת אותי כשהיא שרה. היא כותבת שירים מדהימים אבל לדעתי אין לה קול מי יודע מה... אבל, את השיר you've got a friend היא פשוט מילאה חיים! אני בטוחה שהעיבוד היה שלה (יכול להיות שאני טועה) וכשלושת הבנות שרו את השיר זה פשוט עוצר נשימה
כ"כ התחשק לי לקום למחוא כף בסוף... וזה למרות שראיתי את הקטע הזה עשרות פעמים (יש לי אותו במחשב). קטע חזק ביותר. ונקרעתי בסוף כשסלין התלהבה ובקושי יכלה לחכות לסיום השיר בשביל לצרוח ולקפוץ בהתלהבות
ואתם יודעים מה אני הכי אוהבת בשיר הזה - שבהתחלה שומעים כמה אנשים צורחים
ש אניי ה והיא עושה להם שלום
זהו, נגמר המופע
היה כיף! אני כ"ב מאושרת שסוף סוף יש לי אותו. היה שווה לחכות!!! ומי שעדיין לא ראה - תנסו להשיג -הוא מדהים.

למעלה