ההופעה החייה מרוק אמ רינג

sapirush1

New member
ההופעה החייה מרוק אמ רינג

היום בMTV2 בשעה 5... כדי לראות!

HANSAMA

New member
נצלש- שאלה

באיזה אלבום של גרין דיי היה את השיר: DESENSITIZED אם זה בכלל שיר של גרין דיי..

איזה כייף לך! ../images/Emo163.gif

רק לי יש 2 רק דיסקים של גרינדיי?
זהו מחר אני הולכת לחרוש כול חנות מוזיקה! איך החוברת בדיסק?????? חוברות של דיסקים
אה ותתחדשי

BlueBeIl

New member
הצלם היה על סמים

למה הם צינזרו את כל הקללות?
וראיתם כמה קהל היה שם? נראה לי ממש מפחיד...

whatascene

New member
גם *את* מכירה אותם? ../images/Emo2.gif

משהו לגמרי לא בסדר פה.. את בטח אוהבת את MCR או משהו.. לא? הייתה היום ב1 וחצי הופעה משותפת של MCR כמה שירים, אנדר פרשר, ואז היוזד כמה שירים הפסדת!! וגמאני חח אבל לא לדאוג, שידור חוזר ביום רביעי, 14:00 M|2 =)

sapirush1

New member
למה לא בסדר?

להקה מעולה! והדלקתי בדיוק בשיר האחרון בהופע של מי קימיכל רומנס אז ראיתי רק את אנדר פרשר טוב אני מקווה לא להפסיד ביום רביעי

whatascene

New member
לפי מה שהבנתי אחרי אנדר פרשר

היו עוד שלהם? ממ.. לא יודעת מאיפה את מכירה אותם?

sapirush1

New member
אבל עלו כתוביות בסוף שלו

אז אמרתי גם ככה יש לי את הקטע הזה במחשב וכיביתי את הטלוויזיה
ואין לי מושג איך אבל היה לי ברשימה את ON MY OWN ועד שיום אחד שמעתי את זה והתאהבתי בקול שלו אז החלטתי להוריד עוד שירים.. וגם אהבתי אז הורדתי את כל הדיסק וקליפים וכו'..

sapirush1

New member
אמ..

שמעתי עליהם לפני אבל אני מעריצה שלהם בערך חודשיים.. מה איתך?

whatascene

New member
שנתיים =)

בהתחלה הכרתי רק מעט שירים, ובתחיל השנה כשיצא in love and death הורדתי אותו, ואז הורדתי גם את השניים האחרים, ובאפריל אחותי קנתה לי בניו יורק את הדיסק הזה ואת maybe memories =) כשההורים שלי טסים לחו"ל הם חוזרים עם הדיסק הראשון P: עכשיו יש כלמיני מרץ' שלהם שממש בא לי.. אבל אין לי איך להשיג ממש אז אני אאלץ לחכות עד שיצא לי להגיע לחו"ל שוב.. שזה בטח לא יקרה עוד מלאאאאאאאאאאאא זמן.. but you know what they say, if you can lie to yourself... :)

whatascene

New member
את מכירה עוד אנשים שאוהבים אותם?

כאילו, אני זוכרת שפעם כזה אף אחד לא הכיר אותם.. והיום יש בארץ מעל 10 איש (!!) ששומעים אותם! אני שוקלת לפתוח קומונה P: חח

למעלה