ההופעה היום בוינגייט
.

Dug E

New member
ההופעה היום בוינגייט../images/Emo13.gif.

היה ממש טוב..אחלה קהל. פלייליסט רגיל לגמרי: 1. עטוף ברחמים 2. שרה ברחובות 3. אהבה גדולה 4. חיזיון מקומי 5. עלית לי בזכרון 6. ערב כחול 7. ימי התום 8. מחול מטורף 9. בוא 10. חיה לי 11. תפתח חלון ----- 12. עד שתעזוב 13. מהוואל+גולה סנגם 14. ילדים זה שמחה הייתי בטוח שיהיה את גרה מול המים..ממש חבל שלא היה
גם היה חסר לי מאוד נוצה ברוח ורגע פרטי. אבל היה נחמד לראות את כולם..אחלה אווירה הייתה
. תמונות בקרוב.

ofek777

New member
אכן היתה אחלה הופעה...

בהתחלה הקהל היה קצת מיובש , אבל ריטה הרימה את כולם על הרגליים. וראו עליה שהיא מרוצה, היתה אנרגיה מעולה... שבת שלום

שיקיליי

New member
פרשת רמי וריטה

ראו על הפניםפ של ריטה איזה שהן הבעות או משהו בעקבות כל הפרשה שיש איתם עכשיו? היא דברה על זה?

Dug E

New member
היא אמרה משהו בסגנון:

"אל תתנו לאנשים ליצור אצלכם אמון, אחרת תהיו חשופים לפגיעות. ואני אומרת את זה בנסיון (עם חיוך
)".

משפט פסימי משהו..

דווקא לא כל כך מתאים לה.. למרות שאפשר להבין מאיפה זה בא לה... מאחלת לה שתלמד לבנות את האמון מחדש ואני שמחה שהייתה הופעה טובה ונהניתם
שבת שלום שתהיה
[תמונות
]

michalm83

New member
היא אמרה את זה? ../images/Emo2.gif

לא זכור לי חח.. נו טוב אני מעופפת בזמן האחרון... אני דווקא זוכרת שהיא ציינה את זה לפני השיר "תפתח חלון" בקטע שהיא אומרת לפתוח חלונות ודלתות ולתת לאנרגיות הטובות להיכנס, ומניסיון אישי כשנפעים מאנשים אסור לסגור דלתות, חייבים לפתוח הכל ולתת לאנרגיה, לאלוהים לכל הטוב להיכנס... משהו בסגנון הזה?. או שהייתי בהופעה אחרת

Dug E

New member
כן, צודקת

לא כתבתי מילה במילה ממה שהיא אמרה כי אני לא כ"כ זוכר עם כל הצרחות של הקהל הקולני שהיה שם אתמול. אבל בגדול, היא התכוונה לפגיעה באמון.

ofek777

New member
ועוד כמה פעמים נשמע את הסיפור "היא גדולה" ../images/Emo13.gif

Dug E

New member
../images/Emo6.gifאני שמעתי אותו דווקא רק פעמיים

ביצפאן ובוינגייט.

Dug E

New member
על האירוע של של הכדורסלנים

שניגשו אליה ואמרו לה: "ריטה, את גדולה, את ענקית".. היא סיפרה את זה ביצפאן שהתחיל סיבוב של מופעי הפסנתר.

nizzan

New member
יצפאן התקשר לי לסיפור של ליון

בגלל זה לא הבנתי איפה נכנס ה"את גדולה"... אבל אני מכירה את הסיפור עם הכדורגלנים
וצחר, מה קורה עם התמונות שהבטחת?

Dug E

New member
כדורסלנים הם גבוהים../images/Emo13.gif

כן, באותו אירוח שהיא סיפרה על פריז והמתלהב. זה אחד הסיפורים שלה

ofek777

New member
צריך בהזדמנות לעשות שרשור סיפורי ריטה ../images/Emo13.gif

PRINCESS GINA

New member
העלתי את סיפור ונציה לפליקס...../images/Emo9.gif

ראיתם
מההופעה בפברואר אם אני לא טועה, צילמתי את ריטה בשני חלקים מספרת את הסיפור של ונציה...

אוזניהו

New member
גולה סנגם גולה סנגם!!

הייתי מציע לריטה לכלול אותו בדיסק הקרב ובא =)

למעלה