ההופעה היום

ההופעה היום

היה ממש שווה פיטר נתן אחלה הופעה, שייגעצ היו מדהימים יובל רק שר שזה נתן לו הזדמנות לעשות שטויות על הבמה חחח...רק שיר אחד שלש ייגעצ הם עשו והלא היא משקאות חריפים, איך שאספיס נכנס לאופרה הוא עושה לי כזה "מתי הספיק לגדול לך השעיר" חחח כפערליו, יובל דפק איחור, וכל השאר היו תותחים כמו תמיד...פיטר דא קינג ראיתי את: טובּי גלי בר דני מיכל וזיהו נראהלי

mayooosh

New member
אוי הקנאה...

חחחח שמחה שנהנת, כל כך רציתי להיות שם גם, ידוע לך על עוד הופעות של שייגעצ בקרוב?? אהה ופיטר מלך :)

bhadar

New member
אגב הופעות,

נכנסתי עכשיו לאתר של הבארבי...ו...לא היתה אמורה להיות הופעה ב5 לאוגוסט?
כל פעם זה מתבטל!!
גם ב1 ליולי היתה אמורה להיות הופעה בבארבי בת"א שהיתבטלה|: מה נסגר?
אני רוצה שוב שייגעצ בבארבי ;[[[

bhadar

New member
היה מ מ ש כיףףףף../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

אני לא ראיתי אף אחד
כי אני לא מכירה
אבל היתה הופעה מעולה
של כולם היום
בקושי ראיתי משו כי הייתי על המדרגות
אבל רק לשמוע את יובל...
זה כבר משו

LOLI152

New member
אחלה הופעה!

באמת הייתה אחלה הופעה.. וגם חברה שלי קנתה חולצה שלהם.. זאת של הדיסק השני.. כשהם הופיעו ראיתי רק את היד של יובל (מי שהיה שם ראה.. הוא הרים אותה כזה..) ואחר כך ראיתי את כולו
וצילמתי חברה עם שיקו.. אה.. וצפינו במצעד יובל (מלא אנשים רודפים אחרי יובל וצועקים " אהההההההה יובללללללללל". היה מגניב.

היה אחלה =)...ובן ראיתי אותך.

ואתה ראית אותי. היית עם חולצה אדומה ובהתחלה עוד לפני שפתחו את השער לרחבה אתה עמדת בצד כזה ליד איפה ששיקו עומד,ואני הייתי מאחוריך..ואז שפתחו ישבתי בשורה הראשונה שמה אתה עמדת מאחורי..וגם בבורגר ראנ'ץ עמדת מאחורי. Vיתי עם החולצה של הסיבוב של 2004
.

חח והרבה אחרי ההופעה ראיתי את יובל

נוסע על אופניים אז אמרתי לו שלום והוא אמר לי גםP:..מגניב.

horse girl1

New member
ההי כיף../images/Emo70.gif../images/Emo79.gif

מישהו צילם ומתכוון לעלות תמונות? סיכום שלי פה

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

גרררררר. אממ היה מממממש כיף..! אני מעבירה את התמונות, תכף אני אקטין אותם ואז אני אעלה... אמממ מי שהיה.. הייתי עם חולצה צהובה של blink 182 ..
היה קשה לפספס אותי! חחחח

Sheygets16

New member
הרגע התעוררתי אחרי 16 שעות ../images/Emo12.gif

אז גם אם הייתי רוצה, לא הייתי באה. :] אבל שמחה שהיה כייף. מה דניאל שר?

למעלה