ההופעה היום

AsafGur

New member
ההופעה היום

תנו פרטים איפה מתי כמה עולה איפה קונים

SV Design

New member
יהיה שם פוגו ?

הייתי כבר בכמה הופעות אבל רציתי לדעת אם יהיה פוגו או משהו ? (עדיף שלא)

B a m b o o k

New member
../images/Emo6.gif יהיה יהיה... אין דבר כזה הופעה

של אינפקציה בלי פוגו... אם זה בלי פוגו כנראה שהתבלבלת בהופעה...

SV Design

New member
אויי לא פוגו ../images/Emo10.gif

תהיו עדינים.. בבקשה למה פוגו ? באנו לשמוע מוזיקה לא ללכת מכות...

צכילה

New member
../images/Emo60.gif פוגאיזם :]

פוגו לבנות :] אל תיהיו שוביניסטים! אגב.. היום יש לי יומהולדת

SV Design

New member
יש לך טעות בחישוב...

אינפקציה+פוגו= הופעה כשחצי מהקהל כמעט מתוהחצי השני עם סימנים כחולים... אינפקציה+אנשים שנהנים= הופעה אמיתית ושווה...

שמעי זה מאוד סוביקטיבי מה שאת אומרת

כי חצי מהקהל בערך בא להשתולל ולעשות פוגו. את לא יכולה להתעלם מזה. אני אישית אהיה שורה ראשונה ולא ממש אשתתף בפוגו. אבל אולי ב2-3 שירים אחרונים אתפרק קצת עם פוגו טוב. בעיקרון אני לא נמנע עם אוהבי הפוגו. אני חושב שזה טוב במידה ובהופעות מסוימות של אמנים מסוימים. אני יכול להבין את אלה שאוהבים פוגו. נכון שזה סוג של מזוכיסטיות אבל זה גם סוג של התפרקות שיש אנשים שצריכים אותה.

B a m b o o k

New member
אני אמרתי את זה בצחוק...../images/Emo4.gif

אני גם מאלה שעומדות בשורה הראשונה וכל פעם מישו תוקע לה מרפק\ברך\ראש או כל חלק אחר מהגוף שלהם בגוף שלי.. וזה כואב... אבל הם נהנים מזה.. וכמו שאמרת זה סוג של התפרקות... אז שיהיה להם בכיף...

אמממ בעיקרון לא הגבתי לך...

אלה לזאת שעשתה את המשוואות... אבל אני מסכים עם הדברים שאת כותבת... למשל בהופעה שהסתיימה לפני כמה שעות הייתי שורה ראשונה ממש מול ניר כל ההופעה. ובשיר האחרון(אציטון) אני וחבר שלי רצינו להתפרק אז הלכנו לפוגו והתפרענו. אז נכון זה קצת כאב. אבל זאת סוג של התפרקות בסוף הופעה שאתה צריך אותה. אתה יוצר יותר שלם אחרי הפוגואים האלה... אתה מרגיש שהספקת הכל... :)

B a m b o o k

New member
../images/Emo9.gif

שמחה שנהנת בהופעה
יאלה שיבואו כבר לבאר שבע!!!11

למעלה