ההופעה היתה מושלמת!!!!!!!!!!!!!!

°°NaTaLi°°

New member
ההופעה היתה מושלמת!!!!!!!!!!!!!!

אני והדר היו שורה ראשונה! לפני ההופעה ראינו שמצלמים את ליאל לטלווזיה אני והדר צרחנו לה ליאל היא ישר הסתכלה וזיהתה אתת הדר אותי היא לא מכירה! ההופעה היתה פ33תית! הזמן עבר כל כך לאט עמדנו שעתיים וחצי... והמצלמות כל הזמן צילמו אותנו ואת השלט של ליאל!(הוא היה היחידי באולם) ואז ראיתי את ליאל מאחורי הקלעים אמרתי להדר וצרחנו לה ליאל ואז היא ראתה אותנו! כשהיא הופיעה לא הפסקנו לצרוח וליאל כל הזמן עשתה לנו שלום! הודיעו לנו שבמוצאי שבת בערוץ הרוסי בהוט 103 ביס מ181-187 אחד מהם נופיע ומה שבטוח שליאל תופיע!!! לא לפספס כן!בטוח כולם יפרסמו את זה מחר זה היה כזה שולט יש לי יבלות מהרגלים והתאפקתי לשירותים מ3 מ4 אני והדר שם הדר מ3 קניתי כרטיס ועמדנו בתור אני חצי חרשת אבל אני יסתדר חח!תפסנו משהו של הסקורפיונס שחכתי מה השם של זה תפסנו 2 אני והדר

ד נ ד ו ש

New member
../images/Emo79.gif תפסתן מפרטים...

שאני ממש ממש רציתי
ושכחת איך קוראים לזה.. :(

ד נ ד ו ש

New member
../images/Emo79.gif אני מתארת לעצמי...

אבל לך יש מזכרת, יש לך נשיקה מליאל
לי אין כלום, ואני ממש אוהבת את הסקורפיונס. אוף.

SpOnGeTuLa

New member
כל כך שמחה שנהניתן..../images/Emo9.gif

והדרי!!!!! את בסוף הלכת!!????????.. זה חדש לי!!!! בזמן שאתם נהניתם בהופעה של ליאלי והסקורפיונס.. אני נהניתי בהופעת בת מצווה בקיבוץ..
אין מה להשוות, אבל.. אבל. (
!)

°°NaTaLi°°

New member
דנה זה לא שהיא באה ונתנה לי נשיקה

וחוץ מי זה גם עם אני ירצה אני לא יכולה לתת לך אותו עכשיו!

ד נ ד ו ש

New member
../images/Emo79.gif זה לא קשור,

אבל בקטנה. ובעיקרון, את כן יכולה לתת אותו עכשיו, יש דרכים. אבל אני מניחה שאת לא תרצי בכלמקרה. שטויות. תהני מהמפרט..

BARSASOS

New member
מפרט נטלי, מפרט...חחחחחחח

אוף!!! כמה שרציתי =[ חפיץ...(ככה אני קוראת לחפיף..חח).. והיה ממש ממש ממש יפה...רק חבל שהיינו די רחוקים =[ אבל אלה היו מקומות דיי טובים...והיה ממש כיף!...איך שרדתן שם - לא הבנתי.. אנחנו ישבנו ממש רחוק וכאבו לי האוזניים...חחחח וואי עשיתי טעות שלא הכנתי שלט =[ באסהה...אז היא אולי היית מזהה אותי...אולי.. כלמקרה היה מדהים!!! ואמרנו לרודי שתמסור לה שהיא הייתה מדהימה והדר הביאה לה ת'שלט שהיא הכינה לה

°°NaTaLi°°

New member
האוזניים לא היו הבעיה...

אני אומנם חצי חיירשת אבל אני יהיה בסדר חח הרגליים היו הבעיה אני עמדתי עם הדר מ5 בערך עד סוף ההופעה אני עוד הצלחתי טיפה לשבת אבל הדר מסכנה עמדה כל הזמן....

°°NaTaLi°°

New member
ודנה למה את משקרת

כן יש לך משהו ראיתי תמונה של באתר עם קלאוס אז למה את אומרת שאין לך כלום? לפחות את פגשת אותו! אני לא פגשתי את ליאל...

BARSASOS

New member
../images/Emo4.gif מה עם אתמול???...

חחחח...זה נקרא לפגוש אותה...
ודנה, את פגשת את קלאוס???

ד נ ד ו ש

New member
../images/Emo79.gif זאת לא מזכרת מההופעה.

אני לא בנאדם שמשקר. אבל המפרט היה כ"כ כ"כ יפה ואני ממש אוהבת אותם, מזכרת מההופעה ממש אין לי.

°°NaTaLi°°

New member
תאמיני לי גם לי הן בנתיים חחחח

זה נפל במכונית אני צריכה למצוא אותו פשוט קמתי מהר מהמטיה ב9 45 חשבתי ש7 בבוקר ישר התעוררתי רצתי למטה לא הספקתי להתעורר אז היו לי סחרחורות וכאבי ראש אחר כך אז לא יכולתי ללכת לחפש מחר אני ימצא אותו כבר...

°°NaTaLi°°

New member
בר אבל ליאל לא מכירה אותי והיא לא

אני את הדר היא מכירה אז רוב הזמן היא הסתכלה על הדר חחח!

°°NaTaLi°°

New member
הינה דנה עם קלאוס חח

התמונות חח היא עם החולצה האדומה בשתי התמונות האמצעיות http://www.rater.co.il/scorps/gallery.aspx?cat_id=3

למעלה