ההופעה הכי מדהימה מכולן

ayaliar

Well-known member
ההופעה הכי מדהימה מכולן../images/Emo99.gif

לא רוצה לדרוך על פצעים אבל אני מקווה בשביל כל מי שלא היה היום בהופעה, שיהיו שם עוד הופעות כאלה ה-lips הוא מועדון/פאב פצפון, עם במה פיצפונת, 3 שולחנות ובר לאורך כל המקום. בגלל שאיחרנו והשולחן שלנו כבר נתפס, הכניסו במיוחד בשבילנו שולחן שהיה פשוט על הבמה. רק היה חסר שאני אניח את הבירה שלי על הקלידים של אוהד ואני חלק מהמופע. וכולם ככה, יושבים קרוב קרוב קרוב. ההופעה עצמה, כנראה גם בגלל המקום, היתה מדהימה ומלאת אנרגיה. אנשים שם שרו ועודדו בטירוף ובנוקטורנו אי אפשר היה לשמוע את אוהד פשוט - רק את הקהל. שלא נדבר על המקהלה של "תגידי לו". פשוט כיף. אוהד היה בשיאו היום לטעמי וראו עליו שהוא נהנה. הוא אפילו עמד(!!) כמה שירים רצוף. הוא נשמע מעולה ותיקשר המון המון עם הקהל (איזה כיף זה שאתם ככה..עלי
) הפלייליסט היה כמעט כמו תמיד, נדמה לי שהיו חסרים איזה שיר או שניים אבל היה כיף לשמוע את האנשים שרים גם את השירים החדשים. תודה לענת המתוקה שלי שבזכותה ישבנו ככה קרוב קרוב ותודה לאוהד על הופעה מצויינת ויחס מדהים תמונות יגיעו בקרוב ועדכונים נוספים בהודעה נפרדת

OLE66

New member
אוהד../images/Emo24.gif

כמו שאיה כתבה ההופעה הערב היתה ה"הופעה" נדמה לי שזו השישית שלנו וזו היתה הכי כייפית האוירה , זה שישבנו לו על הברכיים
,האנרגיות שרצו שם. ואוהד גדול מתמיד הרגיש גם את האנרגיות באויר ונתן את כל כולו . אוהד
על ערב מדהים.

herut123

New member
וואי איזה כיף לכם

חבל שלא באתי :( ותודה על התמונות מדהימותתת :)

וואו!! תודה איה על הסיקור המדהים

ועל התמונות
פשוט מדהים!! איזה כיף לקום מאוחר ולראות את כל זה

shai lior

New member
ההופעה;

באנו..וזה פאב אז היה בעיה עם זה שאני ואחותי נכנס..אבל רק כמה דיבורים והכול הסתדר..נכנסנו ופגשנו את הילדים של חברים שלנו..תקעו אותנו הכי הכי בסוף..כי אסור לנו להיות שם..אז אם מישהו יבוא לבדוק נרוץ להתחבא..:)..ואז העבירו אותנו לעוד מקום שבו ישבנו על כורסת ריבוע בגודל של חצי מטר על חצי מטר..4 ילדים..התאכזבנו.. התחילה ההופעה והחלטנו שזה לא הולך שלא נראה כלום...אז נעמדו על הכוסא..וראינו שם הכול..מלמעלה..היה אדיר אוהד התחיל לשיר, אנחנו התחלנו לשיר ולרקוד..היה נהדר היו כול כך אנרגיות טובות..מלא עוצמה הייתה בהופעה הזאת. -ואני כילדה מאוד בישנית..שאכפת לה כול הזמן מה חושבים עליה..בהופעה הזאת של אוהד וגם באחרות פשוט שמתי *** על כולם ונהנתי..ההופעות של אוהד פשוט משחררות אותי:) אז..תודה אוהד- אייל הנגן גיטרה לא יכל להגיע אז בא מחליף שאני לא כול כך זוכרת את השם שלו..אבל גם הוא מעולה כמו אייל. אוהדי שר בערך 15 שירים..נראה לי:) אמצע ההופעה הוא אמר שהוא חייב לציין שיש לו מגבת צהובה..זכרו:) החולצה הייתה שחורה אבל על זה נסלח:) אוהדי סיים את ההופעה. אנחנו (אני אחותי אבא) נשארנו עוד קצת ורקדנו..כי היה מלא חבר'ה שהכרנו והיה דיג'י טוב. חזרנו הבייתה בערך ב-3 עם הרגשה הכי כייפית בעולם! כי גם התרמנו ליוצאים לחיים וגם ראינו את אוהד אז..בקיצור..מאוד כיף להיות בהופעה שהיא מחוץ לת"א ומחוץ לתמונע:) ותודה אוהדי אוהבת מלא

or78 האחת

New member
היתה הופעה מדהימה

עם אנרגיות מטורפות ונראה שגם אוהד הרגיש את זה כי הוא היה פשוט ענק היום(אפילו יותר מבד"כ). ההופעה הכי טובה של אוהד שהייתי בה. דרך מצוייינת לפתוח את השנה החדשה

ההופעה הכי מחשמלת שראיתי ../images/Emo66.gif

אחריי ההופעה הזו ,ולמרות שהמגבת היתה לבנה , אני מאוהבת סופית ! אין לי הרבה להוסיף על מה שאיה המהממת כתבה ,רק שהאנרגיות היו מטריפות!! זו היתה פעם ראשונה שראיתי את אוהד עומד בהופעה ,אפילו קצת רוקד. זה נראה הכי טבעי וזורם והגביר את האניטרקציה המקסימה שהיתה לו עם הקהל . הרגשתי שהוא מחשמל אותנו ואנחנו אותו. פשוט שעתיים של הנאה צרופה . מחכה בקוצר רוח להופעות הבאות .

למעלה