ההופעה המושלמת של אליס אין צ'יינס

everynormal

New member
ההופעה המושלמת של אליס אין צ'יינס

לקוח מפורום פרל ג'אם: אם הייתם יכולים לבחור את מקום וזמן ההופעה האידיאליים בשבילכם להופעה של אליס אין צ'יינס- איך הייתה נראית ההופעה הזו? באיצטדיון גדוש מעריצים, או הופעה אינטימית בבר? תחילת שנת ה-90', כשהם היו חבר'ה צעירים ובועטים, או אולי בשלב מאוחר יותר בקריירה? סט אקוסטי אולי...?

Jagged chaos

New member
רק בגלל ההודעה הזאת באתי ../images/Emo3.gif...

אני רואה שבאתי בזמן... 1- rotten apple// שיר פתיחה מושלם...אתם יודעים שמהרגע שמתחילים הצלילים הראשונים ועד הדקה וחצי שמתחילה שירה כלשהי.... איך נגיד את זה ולהשמע גיי במטאפורת החיות?...
..
2-Rooster, גם שיר שמתאים להתחלה של הופעה, למרות שהוא להיט וצריך להיות בסוף... 3- down in a hole 4- I stay away כל שיר ושיר מתאים ל-20 דקות הראשונות של הופעה... 5- brother אקוסטי... שיישמע בדיוק כמו האנפלאגד
6- sludge factory 7- whale/wasp+don't follow, לא, לא באתי לעקוץ עוד שיר...אבל שני השירים האלה חייבים להיות מחוברים... 8-Nutshell וזמן להיטים... 9-Would 10-Angry chair 11-Man in the box 12-Them bones 13- long gone day, יאללה שתיהיה מחווה גם ל-long gone day, קנטרל ישיר את הקטעים של לאנגן. 14- cold piece, השיר הכי גדול בקריירת סולו של קנטרל, בכלל, boggy depot כולל שירים שהקול החסר של ליין סטיילי הופך אותו לאחד התקליטים המפוספסים. 15- heaven beside you 16- Right turn, שיחביאו את קורנל במטוס, שילבש פאה בשדה תעופה...שאף אחד לא יידע שכריס קורנל בא בחשאי לארץ בשביל לעשות ת'שיתוף פעולה הזה
.... ופפסדר...לא מעניין אותי כל כך הסולן של מאדהאני 17- Rain when I die, לא להיט, אבל השיר הכי בנזוווונההה לעלות איתו להדרן. הופעה מושלמת!!! לא התבלבלתי... no excuses בחיים לא כל כך אהבתי...

ההופעה המושלמת שלי?..

וואי, רק לדמיין את זה חח אני חושבת שהופעה בתקופה של קצת לפני דירט. מקום לא ענק, אבל די גדול עם תחושה אינטימית.. כמובן שאני בשורה הראשונה. או השניה. שירים בהופעה: Them Bones A little bitter Angry chair Dam that river Am I inside Down in a hole אקוסטי כזה Rotten Apple I Stay Away. יהיה גדול לשמוע גרסא עם תזמורת כזאת מאחורה Swing On This יהיה מגניב לשמוע את זה לייבD: Junkhead Dirt!!! Sickman Social Parasite Right Turn כריס קורנל קופץ מאחורי הקלעים..
Would? השירים שעדיין לא נכתבו אז.. כבר נכתבו
ונאטשל.. לא שכחתי. אבל עם כמה שהשיר הזה יפה.. הוא נורא עצוב. ולא הייתי רוצה אותו בהופעה. אולי בסוף, כשכולם יצאו מהאולם ואליס לא יברחו ישר, ויחליטו על הדרן כשאני נשארתי לבד^^ דרך יפה להיפרד.

shirbowie

New member
ההופעה המושלמת שלי ../images/Emo99.gif

אצלי זה פשוט-הייתי רוצה להיות באנפלגד
בשבילי ההופעה הזאת היא שלמות.. אבל אני כן אשנה פרט קטן-אני החברה שלי ג'רי קנטרל ויש לי מקום ליד הבמה

everynormal

New member
ההופעה המושלמת שלי

אי שם בתחילת הקריירה, עוד לפני שהם שיחררו את אלבום הבכורה, באיזה מועדון אנדרגראונד בסיאטל בלי הרבה אנשים, בלי הרבה צפיפות, מנגנים את קווין אוף דה רודאו, איי קאנט האב יו בלוז, וכל הדמואים שלא כלולים באלבומים, ובנוסף את השירים שעתידים להיות בפייסליפט..... זה נראה לי פשוט חלומי, להיות בהופעה שלהם עוד לפני שהתפרסמו

למעלה