ההופעה המושלמת

ההופעה המושלמת ../images/Emo26.gif

הרבה בלאגן הלך פה, חלק מאיתנו מרוים מהתנהלות ההופעות של הלהקה היום וחלק לא.. השירים, הביצועים, ההתנהגות של יובל והלהקה, האלכוהול.. ספרו איך אתם הייתם רוצים שתהיה ההופעה המושלמת מבחינתכם. ובחרו את 10 השירים שמבחינתכם יהיו השילוב המושלם להופעה מעולה.. נכון 10 שירים זה לא הרבה אבל ככה נבנה לעצמינו את ההופעה המושלמת
תהנו

No¥a

New member
נאמ.

שליובל יהיו יציאות טובות, ושלא יהיה ממש שיכור.. נאמ. פשוט שההופעה תזרום ותהיה טובה
שירים-
ששת הימים
משקאות חריפים
ערוץ הילדים
עושה ביד
את דומה לכלב
דיילת באל על
אין לי כח
לב מפלסטיק
קשה לי לחשוב
ולבסוף - ניו יורק רפיח

יע

ניו יורק רפיח משקאות חריפים ערוץ הילדים שגר פגר עושה ביד ראש הממשלה
אינטרקום חייל של מאה שערים
פקיד אפרורי את יודעת

Hezi The One

New member
נממ כן

לא יודע מה יהיה בהופעה כי אני אוהב את ההתנהלות של ההופעות עד עכשיו... השירים: משקאות חריפים ניו יורק רפיח קשה לי לחשוב פקיד אפרורי (גאד איזה שיר שווה למישהו יש אותו!?) אינטרקום דיילת באלעל אבא עורך דין מרלין מונרו ששת הימים אין לי כח זהו:)

בצה17

New member
אל תדאגו אין לאפחד...

השיר לא יגיע לאינטרנט עד שהאלבום יצא.. אין מצב שהם יתנו לו להתגלגל ככה באינטרנט לפני..

Sheygets16

New member
אממ :]

שיובל יהיה שיכור ומשעשע שיהיו כמה שיותר פוגואים וכמה שיותר פרחות ישארו בבית. הא ושירים.. אבא עורך דין קשה לי לחשוב מרלין מונרו את יפה שגר פגר חייל של מאה שערים דיילת באל על אינטרקום משקאות חריפים ניו יורק רפיח ועוד כמה.. :) בכל מקרה שיפסיקו להתחיל הופעות עם ששת הימים !

פרקשון

New member
פרפקטו

עושה ביד
אבא עורך דין
שחק את המשחק
ניו יורק רפיח
אין לי כח
משקאות חריפים
ערוץ הילדים
פרח נתתי לנורית
ראש הממשלה
אוי ואבוי

shooroo

New member
נממ[:../images/Emo113.gif../images/Emo129.gif

שיהיו הרבה יציאות מצחיקות[: שלא יהיה מפוצץ מידי אבל לא מעט מידי. שירים[: דיילת באל על לב מפלסטיק את דומה לכלב משקאות חריפים מרלין מונרו אינטרקום אבא עורך דין ערוץ הילדים ניו יורק רפיח אין לי כח ושיקו כבונוסD: ד"א הצטרפתי[:|אישלג

splashi

New member
אמממ

ת'אמת הופעה מושלמת בשבילי זה שהם יהיו קצת שיכורים כי זה הכי מבדר אבל לא יותר מידי כי אז זה כבר הופך להיות מעצבן.... לא יודעת שיהיו צחוקים שיובל ידבר על שטויות וששיקו יראה את התחת!!!! ושיהיו השירים:
שזיף
את יפה
שיקוווו
פרח נתתי לנורית
לב מפלסטיק
דיילת באלעל
אלוף בלפשל
עושה ביד
את דומה לכלחב
שחק את המשחק

למעלה