ההופעה המיוחדת של אוהד

אוקיי. אתם מוכנים?

כידוע לכולם, ביום שלישי הקרוב (17/5) יקיים אוהד הופעה מיוחדת שאי אפשר לקנות אליה כרטיסים כרגע. נכון שאתם רוצים להגיע אל ההופעה? הצלחנו להשיג 2 כרטיסים לחברי הפורום!!! מה צריך לעשות כדי לקבל את הכרטיס (שימו לב - מדובר בכרטיס יחיד ולא זוגי)? כל שעליכם לעשות הוא לכתוב כאן, בשרשור הזה, מדוע לכם הכי מגיע ללכת להופעה המיוחדת של אוהד. פשוט וקל
יש לכתוב את הנימוקים עד ליום ראשון, צוות
יעבור עליהם וביום שני נודיע כאן בפורום מי שני הגולשים המאושרים שיזכו להסתנן להופעה! שיהיה לכולם בהצלחה

mico1

New member
ההופעה של אוהד

שלום לך, לאחותי היקרה הקטנה שגם רשומה בפורום זה מגיע ללכת יותר מכולם כי ביום ראשון היא תחגוג יום הולדת וזו תהיה המתנה הכי נפלאה שאוכל לתת לה ליום הולדתה, אין דבר שיעשה אותה יותר מאושרת מללכת להופעה. תודה מיכל

אני אסקר את כל ההופעה

מילה במילה וגם אשיג לכם ראיון עם אוהד בלעדי. אם אני אזכה בכרטיס בזה כמובן, צפניה בבקשה

ranch22

New member
למה מגיע לי...

ביום ראשון אה"י ימלאו לי 16 שנים ע"פ התאריך הלועזי,יומיים לפני ההופעה של אוהד,ויומיים אחרי ההופעה של אוהד ימלאו לי 16 ע"פ התאריך העברי. זה בא בדיוק באמצע כמין מתנה,זו ההופעה הראשונה של אוהד שאליה אני יכולה ללכת כי לכל שאר ההופעות לא הצלחתי להשיג כרטיסים. בנוסף לזה אוהד בגימטריה זה 16... אני כתבתי שיר לאוהד בעקבות מספר דברים שהשפיעו גם עלי והייתי רוצה גם שהוא ישמע אותו. ואשמח מאוד אם אזכה בכרטיס מהסיבות הנ"ל.

dobo

New member
מקומות בישיבה?

או שהפורום לא חשוב מספיק ומקבל רק מקומות בעמידה?

hagit1232

New member
מדוע מגיע לי ללכת להופעה?

ראיתי את אוהד בקורס מודעות עצמית מספר על עצמו, על הבמה, ונכבשתי בקסם של הצניעות שלו בזה שהוא אדם פשוט שלא מחזיק מעצמו.שהוא אומר שהוא שומע את עצמו ברדיו בשיר תגידי לו ופוחד שלא יאהבו את זה. הוא כל כך אנושי. והשיר תגידי לו מרגש אותי ביותר. אם אהיה בהופעה אהיה הכי מאושרת בעולם!!!!!!!!!!!!!!!הוא כבש אותי. אני רצה לקנות התקליט.אשמח מאוד מאוד מאוד אם אזכה בכרטיס. ותודה מראש צפניה

גמני מנסה את מזלי..... ומקווה...

שלום.... לפני כמעט שנה עמדתי בדיוק כמוכם, מבעד למסך, מנסה לבחור מתוך כל כך הרבה אנשים, רק כמה, בודדים, כמה שיגשימו חלום פעור פה, חלום שכל כך רוצה להתגשם ולפגוש את מושא הערצתם... אני יודעת איך זה להיות עדים לעלבונות ולדמעות משתפכות, אני יודעת איך זה לעמוד מהצד, להיות שם, אבל לא באמת... אני יודעת בדיוק. 30 התחייבתי לבחור, 30 מתוך 3000 נערות ונערים ש.. כמהו כל כך להיות שם.. וזה לא קל לבחור... ממש לא. גם אני בקשתי את ה"למה מגיע דווקא לכם" וקיבלתי שצף הודעות... לאחת יש ברית, לאחד יש כיסא גלגלים, לאחר כי הוא אוהב, לעשירית כי היא רוצה ממנו ילד... בערך.. 4000 הודעות.. וזה קשה! קשה זו לא מילה! כל המגילה הזו, בשביל לומר, שאני לא מיוחדת יותר מאחרים, הרי כולם פה מאותה מטרה... על אותו בסיס ועיקון... אני לא יותר טובה מאף אחד פה.. אני רק אומר לכם, ש.. אני מאמינה שמה שיקרה.. ומה שלא... הכל.. אבל הכל.. יעלה בי חיוך, אם זה מאושר לעצמי או מאושר לאחר.. אני אפרגן תמיד ולא אפסיק לאהוב... "לאשליה יש טעם מתקתק..." אני חולמת, וזה יתגשם מתישהו.. מקווה שתמשיכו בפועלכם נאמנה.. שלכם, ספיר. נ.ב- מצטערת על האורך... פשוט יש לי כל כך הרבה מה לומר.. שזה לא יגמר לעולם... נ.ב 2- מי שיזכה בסוף, מי שזה לא יהיה, רק תמסרו לאוהד תודה בשמי, על שחלק איתי (ועם כל המדינה הזו) את חיו... לילה טוב וחיים מאושרים לכולם!

../images/Emo124.gif הזוכים מתבקשים לגשת לקבלה

קודם כל - תודה על ההשתתפות, חלק מהפניות היו ממש מרגשות ואני חושב שאם אוהד היה רואה את השרשור הזה, זה היה מסובב לו משהו מבפנים. חשוב לי להדגיש שלי לא היה חלק בהחלטה, אני רק קיבלתי את השמות הסופיים של בחירת צוות
. כמובן שהייתה לי זכות וטו, אבל שני הגולשים שנבחרו בהחלט שווים כרטיס
מה עוד? אני רוצה ששני הגולשים שנבחרו יעבירו לי במסר כמה שיותר מהר את השמות שלהם ותעודות זהות (אם יש
) - הכרטיס יחכה להם בקופה. פרטים מלאים על ההופעה יועברו במסר תגובה. ועכשיו..... הזוכים. או שאולי... הזוכות! (איזו הפתעה
) תנו כבוד למי שחגגה אתמול יומולדת 16 ושבעוד 3 ימים תחגוג ט"ז
ranch22
ומי הזוכה השנייה? תנו כבוד למי שמאכלסת את הפורום בנוכחותה 24 שעות מסביב לשעון
love billy zane 2004
זוכות יקרות, נא לשלוח את הפרטים שלכן במסר - חשוב מאוד: אם אתן לא יכולות להגיע, נא להודיע לי בהקדם! ברכות לזוכים ותודה לשאר המשתתפים. זכרו - זה רק ספורט (ואוהד חיטמן)!

ranch22

New member
תודה..

תודה רבה,רק עכשיו חזרתי וראיתי שזכיתי. תודה רבה על המזל"ט ועל הזכיה. ועכשיו אני בדיוק שולחת מסר...

../images/Emo23.gifמזל טוב!!!!!!!!!!!!

בהחלט הגיע לכן לזכות!!! אל תשכחו לכתוב ולספר מה היה מילה במילה!!!!!!!!!! תהנו!!!!

למעלה