ההופעה הערב בקמלוט

zoharrr1

New member
ההופעה הערב בקמלוט

רק לפני מספר דקות חזרתי מההופעה בקמלוט, והרגשתי שאני חייב לשתף בחוויה. ההופעה הייתה פשוט מדהימה. בדרך כלל אני לא כל כך נהנה בהופעות בקמלוט. תמיד יש שם אווירה דיכאונית כלשהי. קהל רדום שמשפיע על הלהקה והזמרת שגם הם הופכים לרדומים במהלך המופע. אבל הפעם היה שונה... קבוצה די גדולה מהקהל עמדו על הרגליים כבר מהשיר השלישי. רקדו, שרו, צרחו במהלך כל ההופעה (כן בקמלוט.. ) הנגנים היו מדהימים. הבס, התופים, הקלידים וקולות הרקע של הקלידן נשמעו טוב מתמיד, יהודית כמו תמיד גם היא הייתה מדהימה. יש לציין את עידו עגמון שמחליף את עמית יצחק בגיטרות. הוא היה פשוט נפלא. יהודית אמנם לא שרה לנו את האביב הזה אבל זכינו לילדה הכי פה בגן, טיול בשדירה וכמובן שיר ללא שם וסליחות. אני בטוח אבוא בקרוב לעוד הופעה. כדאי גם לכם...

ההופעה הייתה ממש טובה

רציתי שהיא תבצע את "למחרת" אבל נו מילא... נהניתי היא הפתיעה אותי לטובה עם האנרגיות שלה והשמחת חיים והייתה אווירה כיפית

הממ...

(תחזיר את המלח למקום אח"כ, טוב?) טיול בשדירה?! אוווווףףףףף!!! עכשיו אני מתבאסת. איך יכולה להיות הופעה טובה בקמלוט? טוב, מסתבר שיכולה. מעניין אותי מעל לכל אם היה את "עכשיו הכל בסדר"...? כי אם היה, אני מתחילה לחשוב שאם אני באה להופעה אז אין את זה... נו, מילא. שמחה שנהנית.

נכון לעכשיו - לא.

חחח אני בגמילה מהופעות של יודית. שוב - נכון לעכשיו. למרות שקשה לי להאמין שאני אבוא...

למעלה