ההופעה הערב

ההופעה הערב ../images/Emo79.gif

צהריים טובים לכולם, כבר כמה ימים שאני עוקב אחרי הפורום אחרי שהשגתי כרטיסים להופעה ב"היכל התרבות" בת"א היום בערב. שאלה לי אליכם! מישהו יודע עם אילו שירים ריטה תופיע הערב? מה בדיוק מצפה לי (חוץ מהנאה כמובן!)?

כל הלהיטים + כמה חדשים

1.עלית לי בזיכרון 2.עטוף ברחמים 3.שרה ברחובות 4.יום חדש 5.נוצה ברוח 6.לאלף נמר 7.כרמן 8.בביתי הנעול 9.הנסיכה והרוח 10.ציפור זרה 11.אהבה גדולה 12.מחול מטורף 13.עד שתעזוב 14.תשקר לי 15.ערב כחול עמוק 16.show must go on 17.שיר אהובת הספן (דודו טסה –- אני רץ) 18.חמצן 19.בגידה/רגע פרטי/אגדת השמש והירח/ תחנה של זמן/עבד של הזמן/שביל הבריחה 20.תפתח חלון 21.בוא 22.ימי התום 23.ילדים זה שמחה

צר לי לאכזב

אבל היא שרה רק חלק קטן ממנו בתוך מחרוזת..גם אני הייתי שמח אם היא היתה שרה אותו במלואו..

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif גם אני...

שיר מהמם
. עושה לי צמרמורת לפעמים.

לכל מי שהולך היום להופעה.....

תהנו
תעשו חיים
ותמסרו לריטה ד"ש..... חחחחחחחחחח

nizzan

New member
אני הייתי אבל.... לא בשל ריטה...

בהופעה של רמי.... והיה מדהים!! חוץ מזה שהוא קצת הוריד שירים
אבל הוא הוסיף את נוצה ברוח :) לכל מי שהיה אצל ריטה ספרו חוויות.... אני אהיה מחר...
לילה טוב

new2noam

New member
הייתה הופעה מדהימה!!!!!!

וכל מי שלא בא הפסיד. . . . חבל. . .

petit

New member
אתמול היה מדהים!!!

למרות שאני לא חברה בפורום -רק מציצה לעיתים רחוקות . חייבת להגיד שאתמול היה מדהים שקשה לתאר במילים. בחירה מדוייקת של שירים,הופעה בימתית בינלאומית,ביצועים מעלפים והכל התאים בול!!! אני אישית שזו לא פעם ראשונה בהופעה (חמישית ועוד היד נטויה...)הייתי באקסטזה והצלחתי להרגיש שזו הופעה פרטית -למרות שהאולם היה מפוצץ -בעיקר ברגעים מול הבמה. אין עליה !!! שתהיה לכם שבת מקסימה -אני עדיין מרגישה את היכל התרבות 15-1-04

הופעה מעלפת ../images/Emo24.gif

הופעה ראשונה שאני נוכח בה... היה מדהים, ואני מת לשחזר את הכל! ריטה אנרגתית בצורה מדהימה... הרגשתי את הקול שלה מהדהד בתוכי ממש. אין לי הרבה מילים לתאר את החוויה, אבל היא הייתה מדהימה... באמת מיוחדת במינה. היא תוציא דיסק "Live 2004"? אולי די.וי.די? אני הראשון לרכוש אותם

אתמול ריטה הרגישה חופשייה על הבמה..

כל כך ראו שהיא נהנית להופיע ולדבריה - היכל התרבות הוא כמו הבית שלי שאני חוזרת עליו בכל פעם. מדהים ומרגש. חוויה שאין מילים לתארה.

למעלה