ההופעה הקרובה!

Latus

New member
ההופעה הקרובה!

שלום לכולם! יש לי התלבטות ממש רצינית בבקשה תעזרו לי. אני מאוד מאוד מאוד רוצה ללכת להופעה הקרובה ביום רביעי של מוקי ויוסלס איידי. הבעיה היא שאף אחד מהחברים שלי לא רוצה לבוא איתי(הם לא אוהבים את מוקי
....אני יודעת גם אני מזועזעת מהעניין).השאלה שלי היא האם ללכת להופעה לבד או לוותר על העניין עם כול הקושי שבדבר? בחיים לא הלכתי להופעה לבד,יש פה עוד אנשים שמתכננים ללכת לבד להופעה או שהתנסו בחוויה שכזאת? אשמח לתגובות!

The Macker Girl

New member
אני, אישית, חושבת שאם יש לך את האופציה

להגיע לשם ולחזור למרות שאת לבד, אז לכי על זה. לראות הופעה לבד זה לא פחות כיף למראות אותה עם אנשים. וחוץ מזה, את יכולה לנסות לזכות בכרטיס זוגי חינם (בשרשור למעלה), ואז אולי לחברים שלך לא יהיה תירוץ לא לבוא איתך
בכל מקרה, ברוכה הבאה ושיהיה בהצלחה!

moshe alfasi

New member
מנסיון רב שנים של הגעה להופעות לבד...

אני יכול להגיד לך שזה לא רע בכלל. אין ספק שלהגיע עם חברים זה עדיף, אבל קרה לי לא פעם ולא פעמיים שפשוט לקחתי את הרכב ונסעתי לראות הופעה. ברוב המקרים הכרתי אנשים, אבל היו מקרים שראיתי את ההופעה, חייכתי- וחזרתי הביתה. להופעה הזו לא אגיע, כי המוסיקה פשוט לא לטעמי. תהני.

Latus

New member
עדיין מתלבטת....

אבל לא נורא יש לי עד יום רביעי להחליט..... לקחתי את עצתך MACKER GIRL וניסיתי את מזלי עם הכרטיסים
למשה איזה הופעות ראית לבד לאחרונה?

shaylev69

New member
ראיתי הופעות לבד ועם חברים ועם החברה

וכל אחד מהמקרים שונה מקודמהו בסופו של דבר אם אני הייתי במקומך ורוצה ללכת לראות אפילו לבד הייתי הולך כמו שנאמר: "אם יש ספק אין ספק"

למעלה