ההופעה הראשונה שלי

bזוהר

New member
ההופעה הראשונה שלי

אתם מוזמנים לספר על ההופעה הראשונה (או היחידה לאלה שהיו פעם אחת) שהייתם בה של רונה... ההתרגשות, ההתאהבות, ההתרשמות (אם היו בהופעה הראשונה כמובן) הכל...

califia

New member
אני לא זוכרת כלום.

באופן כללי. יש לי חור שחור אחורה. וכל נוירולוג שאני הולכת אליו לטרטר לו בקשר לזה ושוב בקשר לטוראט וכל הדברים שנגררים לזה מסתכל עלי כאילו אני צוחקת ממנו או מנסה לסחוט כסף מקופ"ח והמדינה. זה לא שאני לא זוכרת דברים לא חשובים. זה הגיוני. אם כי לא לגילי. אני פשוט לא זוכרת. כלום.למה? חוץ מלנסות לצלם סטילס ואו וידאו ולנהל יומן מפורט. מה עוד אפשר לעשות? אגב, מתי צילום וידאו מותר ומתי לא? ז"א מצלמת וידאו אסור וסלולרי דור 3 מותר? איך החוק עובד? ניסיתי לפני כמה שנים להקליט משהו בטייפ מנהלים של ההרצאות. לא שמעו כלום. אז טיפים בענייני ביטלוג לשימוש עצמי אלי. היה לי נגן מפ3 גנרי שגם הקליט. צריך מיקרופון לזה? איזה סוג? הרצאות הוא לא הקליט אלא ממש מקרוב.

SheIIy

New member
אז מה, זה ממש חוק?

האיסור הזה לצלם בהופעות..? אתמול ניסיתי לצלם אצל יהודית רביץ ועצרו אותי באמצע. גרר.

califia

New member
יש מצלמות כאלה בתוך כפתור.

נו, כמו בכלבוטק. או שתמצאי מישהו עם רסטות ותשימי בפנים. או טורבן. סופר 8 אפשר להחביא בכובע טבח סגול.

DeepThoughts

New member
../images/Emo168.gif ההופעה הראשונה שלי

בוקר, 30.5.07 אני קובעת עם חברה בספריה של האוני' לעשות תרגילים במשהו לא מצליח לנו בכלל.. אנחנו מתחילות לסייר .. נכנסות ללובי של בית הסטודנט.. אני רואה הרבה תמונות של רונה על לוח המודעות אני כזה "היי רונה קינן מופיעה היום פה.." חברה שלי:" מי זאת?" לא הקשבתי לה רק ראיתי הכניסה חופשית, 19:00 בערב אקיצר טסתי הביתה כתבתי את זה כמובן שלא הצלחתי ללמוד באותו יום בכלל זה הדבר הכי טוב שיצא מהשביתה המפגרת ההיא אה כן, ובאותו יום גיליתי שבגלל שהזיזו את יום הסטודנט תהיה הופעה של יהודית מארחת את רונה.. התרגשתי נורא וכמובן שהייתי גם שם.. אקיצר הופעה ראשונה שלי היתה הופעת התנדבות בלובי של בית הסטונדט, לאחר שעתיים של פאנל משמים (אבל גם עם ניסים קלדרון וגדי טאוב) אבל היה שווה (ויש לי הקלטה כמובן)

DeepThoughts

New member
זה

http://www.badongo.com/file/4794648 חלק מהאיסור על צילום זה בגלל שרונה התרגלה למאפרים מ"לאשה"? סתם

ההופעה הריאשונה שלי../images/Emo99.gif

היתה לפני שנתיים בחנוכה באמצע השבוע כמובן (טוב נו אני דוסית לשעבר) ההופעה היתה במרתף 10 בחיפה היתי לבד אחרי שישבתי על הריצפה(כידוע למרתף) כל ההופעה מרותקת מרונה וערן נרדמו לי התחת והרגלים ולקח להם 5 דקות +- להתעורר ומאז יש לי משהו עם המרתף
זהו

הנה שלי

טוב אז ככה, ההופעה הראשונה שלי הייתה ב22/06/07 - יום שישי בצהריים, ההופעה הראשונה בצוותא. האמת היא שהיו לי המון המון המון ציפיות לגבי ההופעה אחרי שחיכיתי חודשים כדי שייתאפשר לי להגיע להופעה שלא תתקיים בשבת ו... די התאכזבתי, האווירה הייתה קצת נוקשה ורונה הייתה בדיסטנס [אולי מההתרגשות מהפעם הראשונה בצוותא?] בכל אופן, זו לא הייתה הופעת החלומות שדמיינתי לעצמי. אבל!!! ההופעה השניה והאחרונה שלי הייתה במוזיאון בבאר שבע, וההופעה הזו פיצתה על צוותא בכל צורה שהיא. רונה הייתה חמימה ונחמדה, צחקה ותיקשרה עם הקהל, שרה את השירים שאני הכי אוהבת וגם כאלו נדירים [ואפילו הצלחתי להקליט את הדד אנד דה ג'אנקיס באיכות מעולה |אלוף|] ובאופן כללי.. פשוט הייתה שם תחושה כל כך טובה שרק עשתה לי חשק לעוד ועוד רונה. אז עכשיו אני מחכה להופעה נוספת כמובן, ועדיף במקומות שכוחי אל

bזוהר

New member
שלי

ב18.3.05 בתמונע... זו הייתה הופעה ראשונה אחרי הפסקה ארוכה של כמה חודשים לא הכרתי אף אחד שאוהב את רונה, גררתי איזה ידיד שלי, לא ידעתי על פינת הקאבר שיש תמיד וגם לא ידעתי שהיא עושה שירים שלא באלבום.. עמדתי ליד המדרגות, רונה הקסימה אותי ממש וגם השירים שלא הכרתי, ובכלל ההופעה.. אני זוכרת שממש הייתי בהלם כזה מההופעה הזאת להרבה זמן.. ממש התמכרתי. ואני גם זוכרת שאיך שנכנסתי התחלתי לא לאהוב את הקהל.. היו איזה זוג מאחורי שאמרו דברים מעצבנים והפריעו לי. וזה מה שאני זוכרת..

noa08128

New member
אותו תאריך בדיוק

התרשמות קצת שונה מזו של זוהר. קסם. היה שמח.(במובן האמיתי של במילה). בדיבעד מסתבר שזו לא הייתה ההופעה הטובה בעולם. אבל בשיבילי זו הייתה ההופעה עם החוויה הכי מדהימה.

מיץ פזי

New member
ההופעה הראשונה שלי :)

הפעם הראשונה שלי הייתה ב- 27.4.07, יום שישי בערב, ביט (שפעם היה מועדון נורמלי ועכשיו הוא מוחרם). הכרתי קצת את רונה דרך אחותי וממש רציתי ללכת להופעה שלה.. חברה שלי שאלה אותי אם בא לי ללכת וכמובן שהסכמתי.. בקיצור הלכנו וגם אני, כמו זוהר, פשוט הוקסמתי. ישבנו על הרצפה (לא כיאה לביט אלא כי פשוט תפסו כל מקום אחר..) ממש קרוב לבמה ופשוט התהפנטתי.. הסתכלתי עליה כל הזמן והקשבתי.. הכרתי בעיקר את הדיסק השני, וגם אני לא ידעתי על עניין הקאברים.. רק מאוחר יותר קלטתי שהיא שרה בהופעה הזאת את take that bottle שזה שיר ממש יפה.. אחרי ההופעה הייתי ממש בהיי, אבל לא ידעתי שאפשר ללכת לדבר איתה או משהו אז פשוט הלכנו, ישבנו בארומה, ואיזה שעה וחצי אחרי סוף ההופעה, בעוד אני מחכה להורי מחוץ לקפה, פתאום אני רואה את רונה צועדת לעבר הארומה! אחרי שיצאתי מההלם ואזרתי אומץ לא רק להסתובב סביבה ולחכות שהיא תצא או משהו אלא גם לדבר איתה אז באתי אליה ואמרתי לה שהייתה הופעה מעולה ושהיא הייתה מדהימה. היא הייתה כזאת חמודה ולחצה לי את היד! ואיך התרגשתי!! כל כך אהבתי את זה שהיא הייתה כזאת זמינה וחמה ונעימה ומאז התאהבתי והתמכרתי :) והנה אני היום! :)

אמ

לפני שלושה חודשים בערך, עם אבא (שיתנו לי ללכת לבד? העולם יתהפך וזה לא יקרה) הופעה ראשונה וכנראה אחרונה לזמן הקרוב כי רונה מתעצלת להגיע לירושלים והסביבה אני זוכרת שממש התרגשתי, לא ידעתי למה לצפות.. מה הלך בהופעה אני לא זוכרת כמעט אני רק זוכרת שתהרגשתי מאוד במשך כל ההופעה, אבל בעיקר בהתחלה ובהדרן במיוחד ב"מי מפחד מהזריחה"
הנצחי שלי, ומשום מה אני זוכרת יותר את המעברים מאשר את הביצועים.. אבל בתכלס מאוד נהנתי, הייתי מאושרת ושמחתי מאוד :)

bזוהר

New member
:)

גם אני ממש התרגשתי... בטירוף אבל גם מלא הופעות אח"כ התרגשתי.. כל פעם התהפכה לי הבטן איך שהגעתי להופעה ולפני זה.. לקח זמן עד שזה עבר

למעלה