ההופעה הראשונה של ברוס עם מיידן איטליה 26.10.1981 תהנו
B barlevy New member 4/2/07 #2 והנה התקרית המביכה ביוון שבה ירקו על ברוס ואח"כ על סטיב.. באמצע 2 MINUTES השיר לעולם לא הסתיים חפשו אותי בקהל..הייתי שם - -
והנה התקרית המביכה ביוון שבה ירקו על ברוס ואח"כ על סטיב.. באמצע 2 MINUTES השיר לעולם לא הסתיים חפשו אותי בקהל..הייתי שם - -
T to the future New member 5/2/07 #3 שאלה היה עוד מקרה כזה שהפסיקו שיר באמצע? (אה אז עם הביצים וכל זה...) לא הבנתי מה ברוס אומר בסוף, שהם יעשו שוב את 2 דקות לחצות?
שאלה היה עוד מקרה כזה שהפסיקו שיר באמצע? (אה אז עם הביצים וכל זה...) לא הבנתי מה ברוס אומר בסוף, שהם יעשו שוב את 2 דקות לחצות?
B barlevy New member 5/2/07 #4 הוא התייעץ עם סטיב אם לעשות את השיר שוב או לעבור לשיר הבא הוחלט לעבור לשיר הבא
T THE ULTIMATE LIOR New member 5/2/07 #5 כל הכבוד לברוס../images/Emo45.gif פשוט בושה וחרפה שמישהו יורק על מישהו בזמן ההופעה. אגב, פעם ראשונה שיוצא לי לראות או לשמוע על המקרה הזה.
כל הכבוד לברוס../images/Emo45.gif פשוט בושה וחרפה שמישהו יורק על מישהו בזמן ההופעה. אגב, פעם ראשונה שיוצא לי לראות או לשמוע על המקרה הזה.
B barlevy New member 5/2/07 #6 למעשה כל ההופעה ברוס ניסה "לעשות סדר" אנשים בשורות הראשונות הדליקו חזיזים והוא ניסה שוב ושוב להסביר כמה זה מסוכן.. למרות הכול זו הייתה אחת ההופעות הטובות שזכיתי להיות בהן
למעשה כל ההופעה ברוס ניסה "לעשות סדר" אנשים בשורות הראשונות הדליקו חזיזים והוא ניסה שוב ושוב להסביר כמה זה מסוכן.. למרות הכול זו הייתה אחת ההופעות הטובות שזכיתי להיות בהן
T THE ULTIMATE LIOR New member 6/2/07 #10 תקן אותי אם אני טועה, אבל המקום בו ההופעה נערכה לא גדול במיוחד אז איך לעזאזל בכלל נתנו לאותם אנשים להכניס חזיזים???
תקן אותי אם אני טועה, אבל המקום בו ההופעה נערכה לא גדול במיוחד אז איך לעזאזל בכלל נתנו לאותם אנשים להכניס חזיזים???
B barlevy New member 8/2/07 #13 זה אצטדיון של 15000 איש אם אצלינו יש את כל האבטחה ומצליחים להכניס אז באירופה ששם המודעות לאבטחה היא אפילו לא מינימלסטית -זה ממש לא בעייה
זה אצטדיון של 15000 איש אם אצלינו יש את כל האבטחה ומצליחים להכניס אז באירופה ששם המודעות לאבטחה היא אפילו לא מינימלסטית -זה ממש לא בעייה
B Beautiful Scar New member 5/2/07 #8 מה עם הסיבוב ההופעות שלהם..../images/Emo199.gif מישהו יודע משהו?
D Danchick New member 5/2/07 #9 תכנסי ל www.maidenisrael.net פה עוקבים אחריי הטור הקרוב שלהם שצפויי להיות בקיץ הקרוב