ההופעה הראשונה של רונה שלכם

KoSeMeT

New member
ההופעה הראשונה

וגם האחרונה בנתיים (מחכה לעוד הופעות) היתה ההופעה האחרונה שהיתה לה בתמונע. יצאתי משם בשוק טוטאלי אחרי שכל ההופעה הייתי עם פה פעור. האמת שעד אז לא ממש שמעתי אותה רק פעם אחת שמעתי את 'מבול'. להופעה הזאת חברה טובה שלי הזמינה אותי וזאת היתה הפעם הראשונה שבאמת נחשפתי לרונה. נראה לי שיומיים אחרי זה הייתי במן היי מטורף שכזה ורק אחרי שבוע- שבועיים קניתי את הדיסק.

לירונדה

New member
הייתי באחת.....

בבארבי לפני חודש הייתה מדהימה! למרות שהיא הייתה אקוסטית ואני רוצה לראות הופעה רגילה, היא הייתה מדהימה!

PopPy

New member
אף פעם לא הייתי בהופעה של ממש

אני מחכה להזדמנות מתאימה כשהופעה לא תתנגש לי עם הלימודים. בפורום של בהייד פארק התפרסמה הודעה על מיני-הופעה בת"א, בחינם, כחלק ממיצג. גררתי איתי חברה שלא ממש שמעה את רונה קודם ויצאנו תל אביבה. נכנסו בהתחלה לבניין הלא נכון, שהיה נטוש, וחשבנו שטעינו בכתובת, אבל אז גילינו מדרגות שהובילו אל הגלרייה בה ה"הופעה" התרחשה. ידעתי שמדובר במיני-הופעה שלא זכתה לפרסום רב, אבל לא ציפיתי לדבר כזה. קהל קטנטן - אולי 30 אנשים, ממתינים בחוץ. בהדרגה כולם נכנסנו פנימה, והתיישבו על הרצפה מסביב למבנה (שלי אישית הזכיר חופה), שעליו עשרות מנורות קטנות. זה היה יפהפה. במרכז החדר, מתחת ל"חופה" עמדו גיטרה חשמלית ורמקול קטן. אחרי שכולם נכנסנו, רונה עברה בין האנשים ונכנסה לחדר, התיישבה ופשוט התחילה לנגן את Waltz (כאילו בהזמנה, זה השיר האהוב עלי) בביצוע מושלם. אחריו היא ניגנה קאבר לג'וני גיטאר, אמרה תודה רבה ויצאה. אחרי ההופעה, היא ישבה בחוץ עם [ה?]חברה שלה. התלבטתי אם לפנות אליה, וכמעט ברחתי מהמקום אבל בעידוד חברתי פניתי אליה, גמגמתי משהו לגבי כמה אני אוהבת את המוזיקה שלה שיצא מאוד לא ברור, וגם ביקשתי ממנה לחתום לי על הדיסק [היא חתמה לי על תמונה שלה במרכז החוברת ^^;] זה היה קצרצר, אבל מדהים. שעות לפני ושעות אחרי הפכתי ליצור מאושר והיפראקטיבי, ואני וחברתי שרנו לאורך כל הדרך חזרה את "לחיות נכון" [השיר היחיד שהיא הכירה
], מקפצות ברחבי ת"א. וזה מהשפעה של שני שירים בלבד..

justmegit

New member
הראשונה והאחרונה לבינתיים

הייתה ביום שישי האחרון בבארבי הופעה אקוסטית מדהימה!! אני כבר לא יכולה לחקות לפעם הבאה..:):)

למעלה