ההופעה הראשונה

Eladf2

New member
ההופעה הראשונה

היי אתמול היינו בהופעה הראשונה של עידן רייכל באולם נגה, איזו הופעה מדהימה ומרגשת!!! הכל היה מושלם - השירים, הזמרים, הלהקה, התאורה, ועידן רייכל כל פעם שהיה שיר מדהים חשבתי שזה הביצוע הטוב ביותר אבל אז השיר שאחריו יתעלה על קודמו עידן גם סיפר כמה סיפורים מקסימים וזה גם הוסיף רק לא הבנתי איך השיר "בין קירות ביתי" לא היה במופע ( אם אני לא טועה ) בקיצור אחת ההופעות הטובות ביותר שראינו. מי עוד היה ?

ek11

New member
עידן רייכל יוק !!! (אלעד אתה צודק)

אני פעם חמישית או שישית כבר לא זוכר, שרואה את ההופעות שלו..בכלל ואת הנוכחית לראשונה. הפעם הוא גמר אצלי. לתת שם לאלבום לתת שם למופע, אבל לא לשיר את השיר (בין קירות ביתי)? אז עכשיו חזרתי מההופעה של יום שישי, מאוכזב ועצבני אפילו, נותר טעם רע בפה. עידן, יותר טוב באמת תשאר בין קירות ביתך.

betti10

New member
אממ...האמת ש...

לא שמתי לב שהוא לא שר את השיר הזה, ועוד צילמתי את ההופעה. (יום חמישי) אבל בגלל שהוא לא שר את שיר הנושא אז "לגמור" איתו? עד כדי כך? אין לי מושג איך באמת יצא שהשיר לא הופיע בפלייליסט של ההופעה, אבל בגלל זה לשלול אותו? בגלל שיר אחד? לגבי ההופעה: אני חושבת שזה הצוות הטוב ביותר שהיה אי פעם, מבחינת הזמרים. אין ספק שרביד הוא משב רוח מרענן בלהקה, חבל שלא היה עד עכשיו, הוא נתן הופעה מדהימה, הקפיץ את הקהל למרות שהוא לא היה ממש בעניין, רק בשיר "מילים יפות מאלה"...אבל בכל זאת, אחלה. מה שהיה חסר לי יותר זה שההופעה היא הופעת בכורה וזה היה נראה כמו הופעה רגילה בכל מקום, לא היה "חגיגי" כמו שנאמר בעיתונים... לא ראיתי שום ידוע בציבור שם, שום כתבים,צלמים (אולי אחד שניים) וכו... מה שהייתם מצפים שיהיה להופעת בכורה. אך בכל זאת, ההופעה היתה נפלאה, מומלצת בחום!

ek11

New member
צטער יקירתי

אי אפשר לתת שם לאלבום ושם למופע ע"ש שיר מרכזי ולא לשיר אותו. לא קונה ת'בולשיט הזה אבל זה אני מה לעשות. זה לא עוד שיר זה לא עניין של פלייליסט, זה שיר מרכזי לא רוצה לשיר אותו אחלה אל תשיר אבל תשנה את שם המופע. באשר לסלבס עשי לי טובה את מי זה באמת מעניין...... נ.ב - מורגשת בתשובתך שגם לך אין תשובה למה השיר לא בפנים !

Eladf2

New member
בואו נתרכז בעיקר ../images/Emo13.gif

אותנו זה ממש לא עניין שלא היו שם צלמים \ סלבריטאים ( אם באמת לא היו ). הלכנו למופע כדי לשמוע את הפרוייקט נטו. ולגבי השיר - נכון, גם אנחנו התפלאנו שהוא לא היה אבל להפוך את זה לעיקר זה כבר מוגזם.( אולי יש איזו סיבה שאנחנו לא מכירים שהשיר לא נכלל ? ) ההופעה היתה מדהימה ולא פחות וזה מה שחשוב !

betti10

New member
נכון..

ממש לא מעניין הצלמים וכל זה, סתם הדגשתי שזה היה כמו כל הופעה, כלומר לא היה איזושהי הרגשה של וואו... הופעת בכורה. בכל מקרה, באמת מה זה חשוב? ההופעה היתה מצויינת, יש הרבה שירים שהם לא שרו. ולא, אין לי תשובה לשאלה הזאת, בכלל לא שמתי לב לזה, אבל אני יודעת שאם עידן לא כלל את השיר הזה בהופעה כנראה שיש סיבה, הוא לא סתם ישכח את שיר הנושא. ורק לידע כללי, לא כל שם של מופע שהוא גם שיר חייב לשיר אותו בהופעה. שם המופע כשם האלבום ולקרוא להופעה בשם אחר זה לא יהיה נכון לעשות. הוא בחר לא לשיר אותו, רק הוא יודע למה, ואני חושבת שבהופעות הבאות הוא כן ישיר אותו הרי שלא "יזניח" את שיר הנושא. הייתי כל כך שקועה בהופעה שזה ממש לא הטריד אותי. אני לא אומרת שאתה לא צודק אבל להרחיק לכת ולומר שזה מה ששבר אותך... אני חושבת שזה טיפל'ה מוגזם :) אבל זאת דעתך. שוב, אני בטוחה שלעידן יש את הסיבות שלו, הוא לא עושה סתם דברים בלי סיבה ובטוחה שהוא ישיר אותו בעתיד. בכל אופן, ההופעה היתה מעולה, כמו כל הופעה של עידן, אפילו יותר!

glitter8

New member
לדעתי יכולות להיות שתי סיבות

או שהוא בכוונה לא שר, כי לדעתו השיר לא מתאים להופעה (די תמוה, אבל אולי זה השיקול) אפשרות שניה זה שלא הספיקו לעשות חזרות והביצוע לא היה מושלם ולכן החליט לא לבצע אותו בהופעה זו אך יהיה בהופעות הבאות.

למעלה