ההופעה ללוחמים מחר באמפי פארק

Guy Schlesnar

New member
ההופעה ללוחמים מחר באמפי פארק

מישהו יודע מה בדיוק יהיה שם? כי בשביל מופע שאמור להיות יחסית גדול,קשה למצוא מידע. אני יודע על דוכני מזון בחינם,קיר טיפוס,בנג'י והופעות של אייל גולן (פעם שלישית בארבעה חודשים האחרונים שהפלוגה שלי תראה הופעה שלו,חלאס!),סינרגיה ולהקות צבאות. יש עוד משהו שאמור להיות? אחותי אמרה לי שיש שמועות ששב"ק ס' יופיעו שם ושומרים את זה בתור הפתעה. מישהו עוד שמע על זה?

cobainos

New member
שבק"ס נשמע הזוי מידי

הם תאחדו להופעה חד פעמית שעולה 139 ש"ח לכרטיס...אז לבוא להופיע בחינם? נשמע לי הזוי...אבל יהיה מגניב מצדם אם כן.

Guy Schlesnar

New member
לך תדע

כי מדברים על "הפתעות נוספות שבאגודה למען החייל מתעקשים לשמור בסוד." בכל מקרה הולך להיות ענק,רק חבל שאני הולך להירקב שם שלוש שעות לפני שהכל יתחיל כי הארגון אצלנו הוא כנראה אחד הגרועים בצבא.

ההופעה המדוברת....

באמפיפארק ראשון לציון ..? היא ללוחמי צה"ל בלבד או לכלל חיילי צה"ל ? מתי ההופעה בדיוק ? תאריך ושעה .....?

Guy Schlesnar

New member
לא נראה לי שימנעו כניסה מחיילים

אבל ההופעה הוכרזה כהופעת הוקרה ללוחמי צה"ל. בארבע מתחיל שם הכל,בשמונה ההופעות.

מאתר של צה"ל

מצדיעים ללוחמים אירוע הפנינג גדול וראשון מסוגו, המוקדש כולו ללוחמי צה"ל, צפוי להתקיים ביום א' הקרוב (19.08) באמפי פארק בראשון לציון. האירוע, בו צפויים להשתתף אייל גולן, להקת סינרגיה ותזמורת צה"ל הוא פרי יוזמתה של האגודה למען החייל ועומד בסימן 65 שנות פעילותה. את המופע המרכזי ינחה הבדרן אדיר מילר. "חשבנו שיהיה נכון להביא את לוחמי צה"ל לערב אחד, לחצי יום של כיף והנאה ולתת להם ליהנות מערב של הופעות ובילוי שנתרם על-ידי ידידנו בארה"ב", מציין יו"ר אל"ח האלוף (במיל') יצחק איתן. "הכל למען החיילים, להראות להם כמה אנחנו מעריכים את מה שהם עושים ושירגישו תמיד שעם ישראל ויהדות העולם עומדים מאחוריהם". לבד מרשימת האמנים המרשימה, יעמדו לרשות הלוחמים, החל מהשעה 16:00, עשרות דוכני מזון ללא תשלום ואטרקציות מיוחדות כמו רחבת סלסה, קיר טיפוס ובנג'י והפתעות נוספות שבאגודה למען החייל מתעקשים לשמור בסוד. "הלכנו על הדברים שהכי מדברים לדור הצעיר במדינה, והבאנו את מבחר האומנים ואת ההופעות שהכי מדליקות את הנוער. אני מקווה שזה ישמח אותם ויגרום לכמה דקות של נחת וכיף לקראת ההמשך". ניידת מיוחדת של גלגל"צ תתמקם במתחם הפארק ותשדר משם את המתרחש. בשעה 20:00 יחל המופע המרכזי שישודר בגלי צה"ל, בנוכחות בכירי מערכת הביטחון וצה"ל. "אני לא מסתכל על האירוע כאירוע סיום", מספר האלוף (במיל') איתן, שצפוי לפנות את כס יושב הראש בחודשים הקרובים לאחר ארבע שנים בהן כיהן כיו"ר האגודה. "כל חיי הבוגרים עסקתי בפעילות שטיפלה בחיילי צה"ל והתמזל מזלי ונפל בחלקי לתרום עוד מספר שנים בתחום קצת שונה מתחום הלחימה והפיקוד, אותם העברתי למעלה מ-30 שנה. אני מרגיש בר מזל שנפלה בחלקי הזכות לעסוק גם בתחום הרווחה וסיוע ופשוט לדאוג לחיילים בפן אחר מהדברים שבאמת עסקתי בהם במרבית שנות כמפקד על חיילים בצה"ל" (אני יעלה שם תמונות לפורום מאתרhnn(

אז בגלל זה

התחנה המרכזית נראית כמו עזריאלי בצהריים? הייתי לפני כמה דקות בתחנה החדשה ואי אפשר לזוז מרוב חיילים. נראה כאילו כל חיילי צהל התרכזו שם.

סינרגיה ואייל גולן

היה אמור להיות גם עברי לידר,אבל ביטלו את ההופעה שלו. עכשיו משדרים את ההופעה בגל"צ-אדיר מילר מנחה

למעלה