ההופעה למען שחרור טיבט או משו

ההופעה למען שחרור טיבט או משו

בערך חדש פה שאלה איזה שירים ביצעו רדיוהד בהופעה למען שחרור טיבט? אפשר להשיג את זה על דיסק? מי עוד הופיע שם? יעזור לי מאוד נתראה או משו

lazy

New member
תגובה

היו שתי הופעות אחת בוושינגטון ב1998 ואחת באמסטרדם (תום וג´וני) השירים שבוצעו בוושינגטון: 1)Airbag 2)Talk Show Host 3)Karma Police 4)Fake Plastic Trees 5)Lucky (מייקל סטייפ מREM) 6)Paranoid Android 7)Creep 8)Street Spirit ובאמסטרדם: 1)Nothing To Fear (שיר הפירמידה) 2)Street Spirit 3)I´ll Wear It Proudly (אלביס קוסטלו במדומני) 4)Lucky 5)Karma Police 6)Exit Music בנוסף תום ביצע שני שירים עם REM ב1998 - E-BOW וBE MINE. ההופעות לא שוחררו באופן רישמי אבל אפשר למצוא אותם בבוטלג די בקלות. יש גם וידאו של ההופעות ב1998 באיכות טובה. וההופעה עם R.E.M. לא זוכר מי הופיעו איתם. אבל זה היו להקות שונות ב1998 ו1999. ב1998 אני חושב שהיו שם גם R.E.M (מן הסתם...) פרל ג´אם וכו´. וכמעט שכחתי. יצא גם דיסק משולש עם שירים מההופעות ב1998. יש שם FAKE PLASTIC TREES של רדיוהד.

תודה רבה

אפילו שזה רק בבוטלג זה טוב אני נמצא בתורקיה מחמישי הבא והבנתי שיש שם המון בוטלגים של רדיוהד ושוב תודה פורום נחמד אולי אני אשאר

למעלה