ההופעה - מועדון הסינדרום 31.8

ההופעה - מועדון הסינדרום 31.8

בסוף הגעתי!
הייתה הופעה טובה, הרבה יותר אינטימית מאחרות בהן הייתי, גם בגלל המועדון המאוד קטן, וגם בגלל שאוהד בחר להיות יותר אינטימי (הוא מאוד התרגש מהופעה ראשונה מחוץ לת"א), הייתה אווירה נהדרת והופעה מקסימה ומרגשת. בנוסף גם פגשתי את דן רובינשטיין אשר עזר ביצירת הקליפ החדש של "ליל האהבה" והתיישבו לידי (כך מסתבר) 5 יוצרים מוזיקליים, חלקם חברים של אוהד, כך שגם מהבחינה הזו היה מאוד מעניין
בקרוב לינק לכמה תמונות..

תמונות ועוד..

תמיד יש עוד מה להגיד
עכשיו אני נזכר ששכחתי לקחת את רשימת השירים לצערי.. אבל אני אשחזר אותה יותר מאוחר ואוסיף, זו הייתה ההופעה "הרגילה" אבל בלי קרוסלות, בלי השיר שאוהד מבקש שנשרוק בו ועם עוד שיר חדש שלא זיהיתי (שוב, אני אשחזר מאוחר יותר וארשום איזה שיר זה). הייתה הרגשה של הופעה מיוחדת, בעיקר כי היא לא הייתה "במגרש הביתי" בתמונע, ואוהד "כביכול" היה צריך לרכוש את אמונו של הקהל, אבל מהר מאוד כבר היה ברור כי הקסם, החיוך, ההומור וכמובן, המוסיקה והשירים, עושים את שלהם, הייתה באמת אווירה נהדרת. וכרגיל יש את השטויות הקטנות של אוהד שעושות את אוהד, מגבת כחולה הפעם, היה גם צורך להסביר לחלק מקהל את עניין המגבת
אוהד הרגיש גם קצת מוגבל כאשר מפאת קוטנו של המועדון, הוא היה צריך לרסן את רגליו בכדי לא לבעוט בסלעית או באקורדיון, ובמקום חדר אומנים הוא "הסתתר" במטבח המועדון
לצערי התמונות יצאו ברובן לא טובות, מטושטשות בגלל חוסר בפלאש (לא נראה לי היה הגיוני שאני אצלם עם פלאש כל המופע כשאני שני מטר מאוהד...) אז תאלצו להסתפק באילו, אפשר גם לשמור ולהגדיל אותן בעזרת תוכנות ולראות כך רק חלקים יותר טובים.

ranch22

New member
חחחח

אני לא מאמינה עם מגבת כחולה(עדי את חושבת על מה שאני חושבת?) בלי רגל קופצנית בלי קרוסלה ובלי שריקות?איך אפשר?! חחח רגע עדיין עם חולצה שחורה?חחח

שיר m

Well-known member
תודה רבה על התמונות והביקורת..:)

כיף שנהנית

הבטחתי...

רשימת השירים (חלקם בשמות מאולתרים ולמיטב זכרוני, מקווה שלא טעיתי יותר מדי
)1 . רגע לפני2 . מונוטוני 3. נהר האהבה 4. תפילין 5. דרוש לי גבר (פשוט שיר נהדר, אין צורך במילים נוספות) 6. סתם עוד יום שרק עובר (אני שמעתי אותו פעם ראשונה, חמוד בהחלט) 7. לא סיפור פשוט (לכל אחד יש שיר שהוא יותר מתחבר אליו, אני לא יכול שלא להתרגש בכל פעם שאני שומע את השיר הזה... שפשוט מתאר חלק גדול וכואב מהחיים שלי די במדויק...) 8. נוקטורנו 9. האישה של חייו (אין מילים בפי, אחד השירים היותר מרגשים ששמעתי) 10. בהירה את בחיי (אילתרתי שם, "אל תברחי כשבא האור, רק הביטי בעיני, מתוך החושך והשחור בהירה את בחיי", יפיפה) 11. אין לי שמץ של מושג מה שם השיר... מתחיל בחליל של סלעית, אוהד מצטרף בפסנתר, ואז שלושתם (+אייל) שרים בהרמוניה. "לכבודך קטפתי פרח, לכבודך כתבתי שיר, בשבילך אני שמח, כמה שיותר אישי", שיר נהדר, מדהים מוזיקלית 12. מתוך האפילה (משתפר עם הזמן, שיר חזק, קצת קודר במקומות מסויימים, אבל נותן תקווה) 13. אלוהים (פחות אהוב עלי מהאחרים, אבל עדיין שיר טוב) 14. תעלות 15. ליל האהבה 16. על ראש ההר 17. נקודת ההתחלה (שיר פשוט מקסים, קצת קיצ'י
) 18. תגידי לו בהחלט היה חסר לי את "הרגע הבא"...

herut123

New member
וואי יפה :)

טוב שנהנית... ולדעתי סתם עוד יום שרק עובר ממש ממש חמוד התאהבתי בשיר הזה!

ranch22

New member
תודה רבה!! ו..

10) אל תברחי כשבא האור 11)לכבודך אלה השמות...

למעלה