ההופעה עברה חלפה לה...

Fish in the sea

New member
ההופעה עברה חלפה לה...../images/Emo65.gif

ואפשר לחזור לדבר שוב על כל הדברים עליהם דיברנו כבר מאה פעם. אז יאללה,שתי שאלות קטנטנות שלא בטוח שיש להם הצדקה קיומית בכלל:
מהו השיר הכי אוברייטד (מוערך יתר על המידה) של רדיוהד בעינכם
ומהו המשלים שלו,כלומר הלא מספיק מוערך לדעתם
ותנסו לפרט קצת,אם אפשר בכלל... (האם זוהי תחילתה של השקיעה...?)

Superunknown1

New member
_____

סטריט ספיריט (פולי- בי ג'נטל פליז). פשוט מאוד לא אהבתי את השיר, ולכן אני גם לא מבין מה ההיסטריה הגדולה סביבו. ו.. אני נוסע לשלושה ימים- טיול שנתי. וויש מי לאק.

man-o-war

New member
גוד לאק

אני מאוד מאוד אוהב את סטריט ספיריט (ובלי חנופה למנהלת), אחת השירים הטובים של רדיוהד ואולי הטוב ביותר לפי דעתי. שיר שהוא כן מוערך יתר על המידה לדעתי הוא היי & דריי, אולי הוא לא מוערך כ"כ אבל זה השיר היחיד שלהם שאני חושב שהוא מוערך יותר מידי. שיר שהוא לא מוערך מספיק (יש המון) הוא like spinning plates, שיר ענק, הטוב ביותר באמניז'יאק לדעתי שלא זוכה למספיק הערכה. רוב השירים שלהם לא מוערכים מספיק לפי דעתי.
Thom Yorke & PJ Harvey- This Mess We're In

Superunknown1

New member
תודה.

שירים שלא מוערכים מספיק לדעתי: vegetable planet telex i cant ripcord. פלאנט טלקס מדה בנדס, השאר מפאבלו הוני.

וואלה? שירים לא מוערכים מפאבלו?

לא הייתי מאמין לדבר כזה ממך. אם כבר מפאבלו האני, אז לדעתי Blow out זה פשוט שיר אדיר, שזקוק לתשואות גדולות יותר ממה שהוא מקבל באמת. בכל מקרה, עכשיו כשאני חושב על זה, למנות ביסיידים בתור שירים לא מוערכים זה לא במקום, כי יש פשוט הרבה אנשים שלא מכירים אותם, ושומעים רק את האלבומים. יש אנשים שאומרים שרדיוהד זה אובר-רייטד אחד גדול באופן כללי. מה דעתכם על זה?

power play

New member
../images/Emo58.gif

מוערך על יתר המידה-fake pla... שיר שהלחן שלו לא חזק כמו המילים, ובכלל היה לי קשה יותר להתחבר אליו מאשר אל שאר the bends. חבוי באפילה-החייזר המתגעגע,שיר מס 3 באוקיי קומפיוטר. הפסיד בסקרים פה על ימין ועל שמאל, ולפי כמות האיזכורים שלו פה, לא נחשב לחלק מהבולטים שבאלבום. |ריח|now smelling-ריח של סוכריות ששיגע אותי כל היום

Fish in the sea

New member
איזה סוכריות?

הווו,תרשה לי לחלוק עלייך. החיזר הגיע פה לסקר הסופי של אוקיי קומפיוטר,והשאיר מאחור שירים כקארמה פוליס,נואו סופרייזס ואיירבאג.לדעתי זה ניצחון די סנסציוני בשבילו. ואגב,אם יש מישהו שמאוד מעריך אותו,הלא זה לא אחר מאשר יואב קוטנר. יום או יומיים לפני ההופעה בסינרמה הוא שם כמה שירים של רדיוהד בתכנית הצהריים שלו,ואחד מהם היה אותו חייזר שבא לבקר אותנו. (אני נמנע בכוח משגיאות כתיב בשם השיר). עוד באותו ערב,הגיע ג'וני לאולפן לראיון ושאר ירקות,ולקוטנר היו איזה 5 דקות להעביר עד שג'וני יגיע. מה הוא שם? ניחשתם נכון. פעמיים ביום. ואגב(2),לא כ"כ מזמן נדמה לי ששמעתי אותו ב"קצה".

טוב

השיר הכי אוברייטד... Creep, אולי? שיר הכי אנדררייטד - pop is dead. אפילו רדיוהד לא מעריכים את השירים הזה, ונעשים הרבה מאמצים לטאטא אותו מתחת לשטיח ולעשות כאילו לא היה קיים מעולם. לעומת זאת, לדעתי זה פשוט שיר גדול! הריף המטופש הזה שג'וני עושה שם במקצב של עשרה רבעים ממש מגניב, וגם המילים לא רעות כלל וכלל. קליפ הזוי קצת, אבל לא נורא. עוד שיר לא מוערך? אה... Molasses, גם כן, שיר מאוד מוזר ויפה, עם לחן טוב ומילים פסיכיות לגמרי. ומסכים גם לגבי subterranean homesick alien. השיר הזה צריך להיות הכי מוערך שלהם!

cut2

New member
התשובה שלי

האוברייטד - High and Dry. אף פעם לא אהבתי את השיר הזה. ואני לא מתבייש להגיד את זה בקול רם
. כאילו, הוא נחמד ובלה בלה בלה, אבל הוא לא קשור אצלי לכלום, והוא לא עושה לי כלום, ואני לא אוהב את המילים שלו, ופה זה נגמר. האנדרייטד - Pull\Pulk Revolving Doors. אמנם זה לא השיר שאני הכי אוהב וגם לא השיר שאני הכי מעריך של הלהקה-ההיא-שהיה-הופעה-עבורה-ביום-חמישי-האחרון (שיט, שוב שכחתי באיזה פורום אני נמצא), אבל כולם מתייחסים אליו כ"קמצוץ רעשים אלקטרוני מחורבן" בעוד לאוזני הוא יפיפה. והוא לא משמעמם אותי, לא
. משום מה תמיד שאני שומע את הפתיחה של השיר הזה, אני מדמיין סרטון של רכבות תחתיות בניויורק, שמצלמים אותם נוסעות ממש מהר, והם זזות אחורה וקדימה כל הזמן לפי הקצב. בקיצר, הקליפ של פריסטיילר
אגב, מתן - ספינינג פלייטס כן מעורך, מאוד, בגלל גירסת הפסנתר שיש לו בלייב רקורדינג. אם אתה מתייחס לגירסה שבאמניז'יאק בלבד, אז כן, הוא גם מאוד לא מוערך, אבל הוא קצת יותר הגיוני, קצת יותר עם מבנה של שיר, מאשר פולק/פול ריבולבניג דורז.

cut2

New member
(אוף טופיק)

האיסיקיו שלי מת לו, סתם. אני מקווה להוריד Icq 2003 היום, נראה אם זה יעבוד.

בוקי ש

New member
../images/Emo18.gif

creep הוא בהחלט אוברייטד אנדרייטד הוא לדעתי let down...אני אוהב את השיר הזה והוא תמיד עושה לי טוב כשאני שומע אותו...והוא אחד החזקים לזעתי ב"אוקי". np - beck - Paper tiger

../images/Emo88.gif רדיוהד פייפן לא בביצפר

הממ..אני מסכימה עם אלו שאמרו שיש המון שירים של רדיוהד שהם אנדרייטד, כמעט כולם. אוברייטד? creep בהחלט, karma police כן,כן כולכם הולכים לירות בי עכשיו, אבל השיר לא כזה משו. אבל מניחה שזה גם קשור לטעם אישי, כי אני אישית הרבה יותר מעדיפה את קיד אי ואמנסיאק, ואתם?

kibutzit

New member
מסכימה

קרמה פוליס הפך משיר עם משמעות אדירה לשיר שכל איש שני בארץ יודע לזמזם מה שלדעתי מוריד מערכו. הקליטות שלו גרמה לי להשתעמם ממנו די בקלות. ובנוסף הוא אחד משלושת השירים שתמיד חוזרים על עצמם כשרדיוהד מנצחים בקרב בגלגל"צ יש להם עוד שירים!!!!!!!!!!!! שיר לא מוערך.. אולי גם בי ירו אבל true loves wait אותי הוא מרגש עד דמעות והוא עד כמה שידוע לי לא מפורסם כל כך מה שלדעתי מעלה בערכו....

New member
או, יש המון.

אני לא רואה עוד שיר שמגיע לדרגה של קריפ באוברייטדיות, חוץ אולי מ..(וכאן הולכים להרוג אותי) פארנויד אנדרויד. כמה שהוא שיר נחמד, טוב, מיוחד וכל שאר הנימוקים- אין, הוא עדיין טו מאצ' אוברייטד. אממ, עכשיו לגבי האנדרייטד- יש המון, כאשר רובם אלו השירים שנחשבים "הלא להיטים" ואפילו חובבי ראשי הרדיו ממעטים לדבר עליהם. אני אזכיר רק כמה: black star- שיר שעושה לי צמרמורת. lucky- חבל על כל מילה, אחד השירים האהובים עליי ביותר של הראשים. גם רצועות 8, 9 בקומפיוטר שוות הזכרה (כל השאר די נחשבות ל"פלייליסטיות") ואסור להזניח את פאבלו הכפרה- stop whispering thinking about you שתי רצועות כל כך טובות. אה כן, גם כל האיפי'ז\אלבומים\סינגלים של פישי הם מאוד אנדרייטד..

Fish in the sea

New member
ורצוי שזה יישאר ככה../images/Emo13.gif

תן לי להמשיך להיות אנדרגראונד,זה נותן לי חופש יצירתי.פרסום,אם יגיע,עלול להרוס הכל.אני לא בטוח שאני אדע להתמודד עם ההצלחה. אני בקבוצת סיכון גבוהה.תראה מה לקורט,דוגמא לאחד שנולד באותו תאריך שלי. אז בחיאת',הנמך קולך.
אוברייטד בעיניי: talk show host. מצחיק קצת אולי להגיד אוברייטד על בי-סייד,אבל ראיתי שבקרב המעריצים הוא שיר מאוד מאוד אהוב.אין ספק שהוא הבי-סייד האהוב על הלהקה,לפי כמות הפעמים שהם (עדיין) מנגנים אותו בהופעות, לפעמים אפילו בהדרנים.מצטער,לא גיליתי את הקסם שבו. אנדרייטד: bones. מישהו אי פעם הזכיר את השיר הזה פה? לא מדברים עליו בכלל,ושכבר כן מדברים,אז אומרים שהוא הכי גרוע בדה בנדס. (שמעתי כבר כמה וכמה קולות כאלה). שיר ענר לדעתי.אולי לא מהטופ של הדיסק,אבל עדיין-חזק לגמרי. I used to fly like Piter Pen
והתפלאתי לראות פה הרבה תשובות שמייחסות אי הערכה מספקת לשירים מאוקיי קומפיוטר,הרי זה בערך האלבום הכי מוערך בעולם! לכן,קשה לדעתי להגיד על משהו באלבום הזה שלא מספיק מוערך.הכל מאוד מוערך.אבל זו רק דעתי.

למעלה