ההופעה שהייתה בהרצוג..

שישיתגל

New member
ההופעה שהייתה בהרצוג..

הייתי נוכח בה ולדעתי הקטע עם הזריקת סופגניות היה באמת קורע אבל מה שלא שמתם לב בטח זה איך יובל התעצבן (וממש ראו עליו שהוא עוד שנייה יורד מהבמה בקריזה) אחרי שמישהו (ילד דביל מהכיתה שלי) זרק עליו שקית עם סנדויץ' על הפנים, פגע לו ממש בול בפנים וכולם ככה צחקו עליו...אני חששתי שההופעה הולכת להת]וצץ אחרי המקרה הזה כי הוא ידוע במזג החם שלו אבל למזלנו הבסיסט שלהם (שכחתי את שמו) בא אליו ולחש לו משהו באוזן ואז הוא אמר (יובל) 'חברה אתה גדולים חברה, אתם גדולים ומזדיינים בתחת !' או משהו כזה...כאילו לקח את זה בהומור, אבל זה ממש היה מעליב לדעתי וכבר חצה את גבול הטעם הטוב...מגיע לו כל הכבוד שהוא יצא מזה יפה, אנשים אחרים (למרות שהם רוקסטארס) היו מאוד נעלבים ממקרים כאלו. בכל אופן הקרב סופגניות (שלא פגעו ישירות בפנים של יובל) היה ממש מצחיק ..

בצה17

New member
באסיסט = אבי

אני חייה ת'הופעה הזאת דרכם =( אני כזאת מקנאהה אני כבר חודש מקרצצת בתיכון שלי שיביאו את שייגעצ!! אני הולכת לספר הכל בבצפר שלי!! ואנחנו עוד תיכון אזורי של 20 כיתות בשיכבה!! אז תקציב זאת לא בעיה!!=\

לא מדוייק...

גם אני מכירה את זה שזרק את הסנדוויץ, ואפילו מאוד טוב. וזה היה ילד מ-י' בכלל. זה עצבן את יובל לבדיוק שניה, ואז זה ממש הצחיק אותו, והוא אמר לנו שאנחנו קהל אדיר ושאנחנו גדולים. הקטע שהוא קילל בו המון זמן היה כשמישהו זרק עליו קרטון דיי גדול, וזה היה כבר אחרי שהוא אמר שעושים הפסקת אש. ואז ישר אחרי שהוא קילל ["הרצוג זה בית ספר של מזדיינים בתחת עם זונות שמסריח להן מהכוס"...ממש פואטי מצידו] הוא אמר "חבר'ה זה היה בצחוק בגלל הקרטון, אתם עדיין אדירים!". אז אל תגזימי.

למעלה