ההופעה שהייתה בשבת

karoleking

New member
ההופעה שהייתה בשבת

חברים יקרים, שבת שלום. אני קצת מאוכזבת מחוסר התגובות שלכם מההופעה של שבת. חוץ מאסנת ונועה, אף אחד לא הגיב. לא להופעה וגם לא לתמונות. האם מחוסר זמן? האם יש סיבה אחרת? אשמח לתגובה. שוב אני מזכירה לכם שהפורום לא מיועד לספר רק אם נהנתם. גם ביקורות בונות יתקבלו בברכה. אתם קצת הולכים לי לאיבוד.

kobi12474

New member
ההופעה במוצאי שבת

אז ככה קרול בקשר להופעה במוצאי שבת,אני לא יכול להגיב כל כך משום שלא הייתי בהופעה אני הייתי בהופעה שהיתה בחמישי וגם כתבתי עליה וגם הגבתי לאוסנת,ולכן לא כתבתי שום תגובה ובקשר לתמונות שפרסמת של ההופעה,מה עוד נותר לומר שלא נאמר ? בתור צלם חובב התמונות גם עכשיו וגם בכל הפעמים הקודמות,אין עליהם ועוד דבר:כמו שנועה כתבה כאן בפורום וגם אני הגבתי לה,באמת היגיע הזמן לעשות איזה מפגש פורום או אפילו מסיבת פורים,שניפגש כולנו ונשמח עד לא ידע שבת שלום לכל החברים ממני:קובי,יהוד

karoleking

New member
אחלה קובי.

אני לא באה אליך בטענות. אתה דווקא די כותב ומגיב. הרעיון שלך מבורך אך גם כאן אין הייענות. גם על זה אני רוצה תגובות. מה קורה כאן? לא רוצים פורום? אז חבל על כל העבודה שלי ושל אלה שעוד כותבים.

osnat51

New member
../images/Emo23.gif אז שוב אכתוב, לא ממש נהנתי בשבת.

ביום חמישי שהייתי בלעדיכם חשבתי איזה כיף יהיה בשבת שתבואו. באתם בשבת ו . . . חיפשתי את ה"פורום" חיפשתי את החמימות והביחד. לצערי לא מצאתי כלום מכל מיני סיבות כנראה. נהנתי מאוד משלומי, אבל הביתה חזרתי עם תחושה מגעילה ולא נעימה. נועה, צדקת.

itamarmal

New member
אני לא יודע מי אשם.. ואיך הפורום לא זורח..

בתקופה האחרונה קצת קשה לי להגיע להופעות.... ואני בכלל התגעגעתי לכל העניין הזה.. לראות את כל החברים ואת שלומי בפרט ושראיתי את כל התמונות שלך קרול אחת אחת באמת הגעגועים כבר הציפו אותי והתחלתי עם השירים של שלומי כמובן עוד הפעם כמו תמיד.. אגב התמונות שלך והאלבום מצויין כמו תמיד.. ואילו יכולתי הייתי מגיע לכל מופע לא משנה איפה הוא מתקייים. מעבר לזה פה בפורום לא תמיד יש מה להגיב או לומר.. וגם אם מישהו מעלה איזה נושא לשיחה מהר מאוד זה גם נעלם ולא כולם מתייחסים לזה וחבל... ואני יודע שכולם עסוקים בחיי היום יום עבודה בית ילדים כמו תמיד.. אבל בשביל שלומי רק לתת כמה דקות זה לא הרבה בכלל. שיהיה לכולנו רק טוב ושנמשיך לצחוק ולשמוח שבוע טוב לכולםםם !!!1

נועה גו

New member
שבוע טוב מותק

אתה צודק,באמת שווה לכולם כן לתת את הכמה דקות פה בשביל שלומי ובשביל כל הפורום.

karoleking

New member
איתמר!!!

שבוע טוב!! גם אנחנו מאוד מתגעגעים אליך ומצפים לראות אותך באחת ההופעות. גם אתה לא מרבה לכתוב כאן וזה חבל. נשמח לראות אותך יותר.

נועה גו

New member
דווקא בזה לא בא להיות צודקת../images/Emo10.gif

ואל תדאגי,אני בטוחה שאחרי מה שכתבתי פה לפני יומיים ואחרי התגובות (אם מישהו לא ענה ומתבייש או משהו,או לא רוצה,זה גם בסדר אבל בואו נסדר את העניינים,אם יש כאלה),הפורום יחזור לעצמו ויחזור להיות תוספת מגניבה לכל המכלול הזה שנקרא "שלומי שבת". שוב,ואני יודעת שאני חופרת,אבל הפורום אמור להיות חתיכת בונוס לכל החוויה הזאת של ההופעות ובכלל,הוא אמור להיות עוד סיבה לשמוח שיש הופעות,כי גם נפגשים כל החבר'ה. אז אם יש למישהו איזושהי בעיה כדאי שנשמע אותה כדי שנוכל לפתור ולתקן. ויכול להיות גם שזו סתם תקופה שעוברת על כל אחד,בלי קשר בכלל לפורום. בכל מקרה,גם אם זה משהו אישי כולם חברים פה וכולם ישמחו לעזור,ואם יש תלונות על משהו,אז אל תשכחו שגם הדרגים היותר בכירים - כולל הזמר בעצמו - קוראים פה,אז תשפכו. יהיה כיף!!! אם לא יהיה כיף אני לא שמה כסף יותר על צעיפים וחולצות

למעלה