ההופעה שהייתה היום!!!

Just Adi

New member
ההופעה שהייתה היום!!! ../images/Emo80.gif

אז ככה, שמחים וטובים לבב (מה?!) יצאנו אני, שתי חברות וידיד לבארבי בת"א להופעה "מיוחדת" עלק למי שזכה בכרטיסים. הקיצר מגיעים לשם ואני ציפיתי שכמו שאמרו לי בטלפון שיהיה בכניסה מישהו שיבדוק שמות בלה בלה בלה, אבל לא. פשוט נתנו לנו להיכנס ולא שאלו כלום... ככה שכולכם יכלתם לבוא ולא היו אומרים לכם לצאת... בקיצור, אז נכנסנו, בקושי היו אנשים, לא מילאו אפילו חצי מהבארבי, נעמדנו שורה ראשונה ככה צמוד למיקרופון ושייגעצ חיממו, היו בערך שישה שירים שלהם ומתוכם שישה חדשים (מעולים), אה כן שייגעצ נכנסו עם שפם כולם, היה מצחיק ((:) אחרי שייגעצ עלו מוניקה, פיטר שחיף לאללה אבל חמוד, יהלי שהיה ממש ממש קרוב אלי נראה ט-ו-ב אלדד סבבה וכמובן, המלך שחר שהסתפר וצבע קצת אדום וצהוב... לקחתי את הרשימת שירים אז אני אגיד לכם בדיוק מה הם שרו ובאיזה סדר: - בעיר הזאת - מספיק בנאדם - אני יודע - סאן חוזה - מילי - הקונפורמיסט - כל החברה - איש קש - שנים חסומות - גשם חזק - הר של בייגלך - מכה אפורה - 180 - על הריצפה עכשיו, הקהל היה ממש מעפן כי הוא גם היה מעט וגם לא קפצו לא כלום אז בשיר האחרון (על הריצפה ) אני וידיד שלי קפצנו ממש כי נמאס לנו ונראה לי היינו היחידים :) חפיף... אה כן, בשיר 180 שחר שר ממש לאט וחלש את השיר והסתובב על הבמה וממש בסוף הוא חזר לתופים ועשה "למה מה קרה ...." חזק. מכרו דיסקים חתומים ואני קניתי ישר, בלי סיבה ואחרי זה החזרתי :) יש לי כבר דיסק בבית, ממש חבל על הכסף... הקיצר כמו שכבר אמרתי לכם לקחתי את הדף עם השירים ופיטר, אלדד ושחר חתמו לי עליו :) ואז באתי לפיטר ואמרתי לו "פיטר אפשר חיבוק, נשיקה, ילד?" והוא הביא לי חיבוק :) ובחוץ הצטלמתי עם שחר ושמעתי מישהו אומר לחברה שלו "את שומעת, שאלתי את שחר אם הוא נותן שיעורים פרטיים והוא אמר שהוא בכלל לא יודע תופים והוא סתם מאלתר" :) ובקשר לתמונות: צילמתי תמונות אני מקווה שהן יצאו בסדר, מחר אני אפתח אותן ואסרוק אצל מישהו הכי מהר שאני יכולה...

אין עלייך ילדה... ../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

שמח שנהנת!!!
עכשיו.., אני לא מבין.., מה הייתה גם אתמול הופעה בבארבי וגם היום??

למעלה