ההופעה שהיתה לא מזמן בזאפה

ד י א ט ה

New member
ההופעה שהיתה לא מזמן בזאפה

היתה אחלה הופעה, אבל היו כבר יותר טובות בעבר, עם דנה וקרני. למרות שדנה וקרני לא היו נהנתי לאללה, מדהימים. מי שהיה, מוזמנים לשתף איך היה לכם. והרי הפלייליסט (שהודבק כמו אנלא יודעת מה לבמה): פתיחה חזירים תוך דקה איזה עתיד הנהג לא אומרת כלום יפן תמיד כשאתה בא כל דבר קטן תעצמי עיניים הדרן : לישון בלי לחלום בלי לומר מילה

ד י א ט ה

New member
שיט, טעות בפלייליסט הנה :

אני כבר עייפה P: פתיחה חזירים תוך דקה איזה עתיד הנהג לא אומרת כלום יפן תמיד כשאתה בא כל דבר קטן כתמים בשמש מלאכים תעצמי עיניים הדרן : לישון בלי לחלום בלי לומר מילה

pishkashit

New member
והם בכלל לא עשו את "תעצמי עיניים"

היה שולט

omerikooo

New member
../images/Emo62.gifהייתה הופעה מצויינת.

הקצרה ביותר אבל שהייתי בה, בלי שום חזרה על שירים. פחות משעה. אבל היה מחשמל. הייתה אווירה מוזרה, אך טובה. משהו באוויר. אפרת ואמילי התרגשו בצורה לא ייאמנת. הכל היה כ"כ מהוקצע ומדוייק. הרבה יותר מאשר פעמים קודמות. ההרכב ממש התגבש, וזה יפה שזה קורה לנו מול העיניים. שרונה עלתה ב"לא אומרת כלום" ובהחלט ריגשה כמות אנשים לא מוגבלת. ביפן אפרת וברק עשו את שלהם, לגמרי. צריכים להסביר להם שבמה זה במה ולא סטנד אירוטי. בצחוק, זה נחמד הכימיה. כל עוד זה לא עובר את גבול הטעם הטוב. "כל דבר" היה מצמרר, בביצוע שלא שמעתי מעולם. אמילי, אפרת, והגיטרה. מדהים. "לישון בלי לחלום" זה פשוט לא אותו הדבר בלי דנה, אבל זה מה יש, ועם זה נצטרך לחיות. ו"בלי לומר מילה" נשמע אפילו טוב יותר בהופעה. ה"בלי לומר מילה" האחרון, של אפרת, כל כך מצמרר. היא פשוט מעבירה במילים האלו כל כך הרבה אנרגיות, שזה לא נתפס. בכל אופן, היה בא לי לכתוב משו, רק כדי לפרוק. אז הנה פרקתי, ואחזור למנהגי לא לכתוב כלום אחרי כל הופעה. לילה טוב, להת'.

charlazona

New member
אפרת החליפה פיאה

פחות יפה לה ככה, ודרך אגב הייתי עם מישהי שראתה אותה פעם ראשונה והיא אמרה שהיא פוזאיסטית בלתי נסבלת.. חוץ מזה הייתה אחלה הופעה וטוב שעופר מאירי לא שינה את כל הטקסט ב"איזה עתיד", זה היה מצחיק

Ma E

New member
אפרת הסתפרההה../images/Emo70.gif אני בהלם..

כנראה היא לוקחת את הגלח לאט לאט..
ואי איך התבאסתי שלא באתי אתמול אבל חוץ מזה שהם שרו בלי לומר מילה לא הפסדתי הרבה.. מה זה ההופעה הקצרה הזאת!? ואיפה לעזעזל דנה וקרנייייייייייי?!?!? לא מגיע לנו להנוווות?!!?

nuly bar

New member
מה זה הדבר הזה על הראש שלה?!

מה?! דווקא את תספורת אפרת גוש המפורסמת (והיפה!!!) היא החליפה בקסדה המזעזעת הזאת?!?!?! אני בשוק!!!! למה?! למההההה?!

למעלה