ההופעה שלשום

IkMfNiY

New member
ההופעה שלשום ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

אין לי כוח לסיכום ארוך, אז תאלצו להסתפק בסיכום קצרצר... זו הייתה הופעה בביט, בחיפה. היה כיף [ועוד זכיתי בכרטיס, אז בכלל...]. הופעת להקה. היו כמובן את רוב השירים מ"עיר" + השירים האלה שחייבים להיות בהופעה... מאוד נהניתי, אבל פשוט לא היה שום ייחוד בהופעה. אני מעדיפה הופעות פסנתר! שלומי עשה את הבית הנוסף [והגס] של אריק, שבצורה מפתיעה- זו פעם ראשונה שיצא לי לשמוע אותו. השוס של ההופעה היה השיר האחרון שהוא עשה- שיר ערש לבן שלו, שטרם נולד. הוא אמר שזו פעם ראשונה שהוא עושה את השיר, מעניין אם זה נכון... שיר אדיר, לא רוצה לספר איך הוא הולך :) יעל

a221

New member
אני גם הייתי והיה לי ממש כיף

האמת שלי ההופעה דווקא כן הייתה מיוחדת כי שתי ההופעות הקודמות שראיתי היו באלפנט עם קורין אלאל וערן צור (ואז גם לא כל כך הכרתי שירים שלו) ובזכרון יעקב (רק שלומי עם הפסנתר בהופעה מקוצרת של 50 דקות בערך) ככה שהיה כיף להיות בהופעה.. מה שכן הביט הוא מקום די גרוע להופעות.. הפלוס היחידי שלו ומנגד המינוס היחידי של שלומי הוא העישון- העישון אסור בביט (ובאמת שלא ראיתי אף אחד מעשן) בעצם כן ראיתי- שלומי עישן די הרבה בזמן ההופעה.. לדעתי זה לא לעניין.. ממש אהבתי את הפלייליסט, גם לי זה פעם ראשונה שאני שומע את הבית המצונזר מאריק.. בקשר למה שכתבת על השיר האחרון, בזכרון שלומי גם שר את השיר ערש הזה..שאכן מצחיק מאוד.. ומשום מה אני לא זוכר שבהופעה בביט הוא אמר שזה פעם ראשונה שהוא שר את השיר.. קיצר נתראה במרתף עוד חודש :)

aybabtu

New member
להעמיד דברים על דיוקם

בביט אסור לעשן בדיוק כמו בכל מקום. זה אומר שמעשנים שם. בהופעה שלשום אבל באמת לא עישנו אבל אחותי הייתה שם בהופעה אחרת לפני כמה זמן והיא נחנקה... לגבי שלומי שמעשן-גם אני ממש לא אוהב את זה אבל מה לעשות. אנחנו צריכים לחיות עם זה שיש מעשנים בעולם(לא שאני נמנה עליהם). ושלומי ממש לא עישן הרבה בהופעה. ברוב ההופעות שלו הוא אפילו לא מספיק לסיים אחת (והייתי ב...הרבה הופעות) ולגבי השיר בסוף-זה אכן שיר חדש אבל לי כבר יצא לשמוע אותו. אבל הוא התחיל להופיע איתו מקשימום בחודש חודשיים האחרונים ומה לעשות...יש מופע להקה בביט ויש מופע פסנתר במרתף. אין מה להשוות! :)

a221

New member
אז גם אני אעמיד דברים על דיוקם

הביט זה המקום הראשון (בעצם גם מרתף 10 ואולי גם בתמונע- לא זוכר) ששמעתי בו במפורש בכניסה שהעישון אסור.. אני בטוח שאם עוד מקומות היו מציינים את זה בכניסה להופעה אז כמות המעשנים בהופעות הייתה יורדת.. ההערה שלי לגבי העישון של שלומי הייתה עקרונית, לא חשוב בעיני אם הוא עישן חצי סיגריה או 3 פאקטים בזמן ההופעה, כך וכך יש במעשה הזה פגם כלשהו (במיוחד כשבקהל אף אחד לא עישן), אף על פי כן, כפי שציינתי זה היה המינוס היחידי של שלומי בהופעה, וזה ממש לא ימנע ממני בעתיד לבוא לעוד הופעות שלו.

aybabtu

New member
מגיב על הדיוק...סתם כדי להתחמק משיעורי בית

במרתף לחלוטין אסור לעשן וגם באמת לא מעשנים שם. וזה גם הגיוני כי זה אכן מרתף...ואם יעשנו שם הריח לא יצא בחיים. הוא קטן ולא מאוורר בביט אולי אומרים שאסור לעשן אבל בפועל זה לא תמיד קורה...

האמת

נראה לי שיש איזה "חדר עישון" במרתף :)... או משהו כזה, שמעתי שמועה ושלומי, לא יודעת, אני חושבת שזה אף פעם לא הפריע לי שהוא עישן אולי רק בגלל שבזכות העישון שלו בהופעות נחשפתי לסיפור "הפסנתר שכמעט נשרף" במרתף, וחוצמזה שזה ממש מצחיק שהוא כל פעם מחדש אחרי הופעה מנסה להשיג מצתים מהקהל ["יש לך אש במקרה? לא? אל תעשני. זה לא בריא. באמת!"] :) אייייי שלומי, איך אני מתגעגעת, עוד חודש בדיוק במרתף!

ל שכזו

New member
יש איזו הקלטה של הגרסא הלא-מצונזרת של אריק?

גם לי לא יצא לשמוע, וכנראה גם לא יצא אם שלומיש נוסע...

aybabtu

New member
הוא לא נוסע לנצח...

ולא נראה לי סביר שהוא יקליט אותו

ivis

New member
נראה לי שהיא התכוונה יותר כבוטלג..

לא משהו רשמי

sivanm82

New member
חח לא אמרת ששלומי משעמם אותך?../images/Emo205.gif

(בפורום רוק ישראלי...)

Walk Two Moons

New member
אמרתי, ואני עדיין עומד מאחורי זה ../images/Emo13.gif

פשוט נתקלתי בפרסום על ההופעה הזאת וחשבתי שזה יעניין אנשים פה.

sivanm82

New member
אולי תבוא והפעם תשנה את דעתך ;)

אין על ההופעות בברקה..

ivis

New member
תודה, אבל ההופעה הזאת מופיעה כאן

לפחות פעמיים רק בעמוד הזה (וגם בלוח ההופעות של הפורום).

ForbiddenDonut

New member
נוטה להסכים

ההופעות להקה באמת מאעפנות. עד כמה שנחמד לשמוע גרסאות אלקטרוניות לשירים האלה, לא הייתי משלם על זה (שוב
).

Dont Panic

New member
מעפנות? עד כדי כך?

לא יצא לי להיות בהן, אלא רק בהמון הופעות פסנתר לסוגיהן. חשבתי לנסות לתפוס הופעת להקה מתישהו בגלל ההרכב המרשים. אתה עד כדי כך לא ממליץ?

ivis

New member
הופעות הפסנתר עדיפות בהרבה גם לדעתי.....

בעיקר כיוון שהוא יותר חופשי בהן. גם מהבחינה של בחירה ואילתור פלייליסט וגם עם הקהל .. זאת דעתי... עיבודי הלהקה הם טובים, אבל לא משתווים למקור.

למעלה