ההופעה של אדם למברט וקווין בפראג

ההופעה של אדם למברט וקווין בפראג

ביום שלישי נסעתי להופעה שלהם במיוחד לפראג ורציתי לשתף אתכם. היה פשוט מדהים. אדם הרבה יותר טוב בלייב. החיבור שלו לקהל ולשירים והרגש שהוא מעביר כשהוא שר זה משהו שלא מועבר בשום סרטון, חייבים לחוות את זה. זה היה מושלם. הקול שלו פשוט ללא פגם והרבה יותר עוצמתי וחד בלייב. הוא כריזמטי בטירוף וכובש ומחזיק קהל בצורה מדהימה. הנוכחות שלו פשוט מבריקה וממש מרגישים את האדג'יות והנטייה שלו להיות פרובוקטיבי עם כל הרמיזות המיניות שלו חח. הוא מקסים ומדבר עם הקהל כאילו אנחנו חברים שלו. מה שהפריע לי שאדם לא היה מרכז ההופעה, ולא רק הוא הופיע, אבל זה בגלל שהמטרה של ההופעה היא לחגוג את קווין ולא את אדם...לצערי. זו פשוט הייתה חוויה מדהימה וזה עדיין מרגיש לי לא אמיתי. ממליצה לכולם לראות את אדם בלייב.

בנוסף,אחותי שהיא לא הכי מעריצה שלו ממש הפכה להיות גרופית והתלהבה ממנו אפילו יותר ממני לפעמים חח
אני רק לא מאמינה שלא פגשנו אותו, מצאנו את המלון שלו וחיכינו לו שם קצת, אבל הוא לא הגיע. אז הלכנו מוקדם למקום של ההופעה וגם לא ראינו אותו. הכי נורא זה שאני ואחותי הסתובבנו בכיכר העיר העתיקה, וחצי שעה אחרי שעזבנו ראינו בטוויטר שהוא הלך לשם ומעריצים הצטלמו איתו, באותו רגע ממש רציתי למות חח :(

Oukami Kun

New member
נשמע נהדר

מקנא מאד. קווין הם מהלהקות האהובות עליי ואדם יודע גם לעשות כבוד לפרדי וגם להיות מדהים בפני עצמו, שזה תמיד הרשים אותי. אני מקווה שיצא לי לראות אותם מתישהו.

Hadar07

New member
איזה כיף

שמחה בשבילך שנהנית, נשמע בהחלט חוויה כיפית לשמוע את אדם שר בלייב.
איזה באסה שפיספסת אותו ממש בכמה דקות.

כן היה מדהים! חוויה מרגשת שאני לא אשכח!(:) סרטונים מההופעה:

https://www.youtube.com/watch?v=EWA1ANGhxMM&list=PLO07u0Gab3H0Tu4QfMpZ0m9wrHSlRijqc
סרטונים שצילמתי, לא רואים טוב אבל שומעים ממש טוב, הייתי יחסית ממש קרובה..

jess r

New member
איזה כיף!!!

גם פראג וגם אדם

&nbsp
איזה שורה היית?
ואיך שאר הלהקה? בכל זאת, קווין!
&nbsp

הקהל בחלק העמישה היה מחולק

לחלק קדמי ואחורי, אבל לא היה הבדל גדול ביניהם והבמה הייתה די קרובה. אני הייתי הראשונה בחלק האחורי. והם ניגנו מדהים היו כמה קטעי סולו שהיו ממש מרגשים ומצויינים. הם היו חמודים אבל לא כמו אדם, נראלי שהם קצת סנובים, אדם יותר טוב וגם יותר צנוע מהם

LeAnnDylan

Well-known member
מגניב!

שמחה שנהנית. נשמע חוויה!
חבל שלא יצא לך לפגוש אותו, אבל אולי בעתיד

אני בטוחה שאחרי חוויה כזו, זו לא תהיה הפעם האחרונה

וואי לגמרי!!! מחכה כבר לראות אותו שוב

הפעם בטור שלו לבד! והפעם אני אהיה שורה ראשונה! חח

למעלה