מכל**
פ פרקשון New member 14/9/05 #1 ההופעה של אינפקציה היום-מישהו היה? לדעתי יחסית להופעה בחנות דיסקים היה חזק שרו משהו כמו 13 שירים בסוף היו 3 שירים עם פוגו לבקשתו של ניר וגם שיר דפוק "מכבי אש" מי שהיה וזוכר פרצופים אני הגבוה האוטיסט עם הכובע השחור מקדימה
ההופעה של אינפקציה היום-מישהו היה? לדעתי יחסית להופעה בחנות דיסקים היה חזק שרו משהו כמו 13 שירים בסוף היו 3 שירים עם פוגו לבקשתו של ניר וגם שיר דפוק "מכבי אש" מי שהיה וזוכר פרצופים אני הגבוה האוטיסט עם הכובע השחור מקדימה
פ פרקשון New member 14/9/05 #4 נראה מה אני זוכר קיפוד קירח בכיף אין לי פולנים מה לאכול ככה מפנקים זה היה ביתי מכבי אש אלטעזכן מסעדות דגים בקבוק עליי פרמידות סרט של סקס לא לפי הסדר ואני חושב שזהו
נראה מה אני זוכר קיפוד קירח בכיף אין לי פולנים מה לאכול ככה מפנקים זה היה ביתי מכבי אש אלטעזכן מסעדות דגים בקבוק עליי פרמידות סרט של סקס לא לפי הסדר ואני חושב שזהו
פ פרקשון New member 14/9/05 #6 כן באמת טוב היה והיה גם פתח תקווה...איך שכחתי ואם אני לא טועה שק"ם במסעדות דגים ניר פשוט לקח את המיקרופון ויצא החוצה מהחנות תוך כדי זה שהוא שר ולקח אש ממישהו תמונות
כן באמת טוב היה והיה גם פתח תקווה...איך שכחתי ואם אני לא טועה שק"ם במסעדות דגים ניר פשוט לקח את המיקרופון ויצא החוצה מהחנות תוך כדי זה שהוא שר ולקח אש ממישהו תמונות
Z zoe5 New member 14/9/05 #7 הוא הסתפר?! אבל ל../images/Emo2.gifמה?! הוא היה כבש כל כך חמוד ועכשיו הוא סתם עם גלח פולני....... בע יום מצויין לכולם! מתמטיקה זה קקי!
הוא הסתפר?! אבל ל../images/Emo2.gifמה?! הוא היה כבש כל כך חמוד ועכשיו הוא סתם עם גלח פולני....... בע יום מצויין לכולם! מתמטיקה זה קקי!
פ פרקשון New member 15/9/05 #10 אה מיטל בלי להעליב! אני לא זכרתי אותך כי חשבתי שאת גבוהה יותר היה נחמד לראות אותך
W WhyMeiry New member 15/9/05 #11 ../images/Emo121.gif תמונות מההופעה באוזן <באלוהים חיפשתי לוגו של > בלינק