ההופעה של בלונד רדהד - לאן אתם הולכים?

ההופעה של בלונד רדהד - לאן אתם הולכים?

כבר פתחתי מיני שרשור (זה היה בתוך
) על הנושא אבל לא היה כ"כ מענה ולכן אני מנסה שוב. קודם כל - אתם מתכוונים ללכת להופעה בכלל? ואם כן, לאן? להאנגר או לבארבי? איזה שיקולים אני צריכה לעשות כדי להחליט לאן ללכת? אף פעם לא הייתי באף אחד מהמקומות אז אין לי מושג מה אני אוהב יותר. צריכה עזרה. :)

jony84

New member
אני מת ללכת להופעה

אין לי מושג לאן גם ...הבארבי נראה מקום צפוף אבל אין לי מושג אין ההנגר 11 נראה בכלל...מה זה המקום הזה??? בכל מקרה....אני מת ללכת כי זאת להקה טובה סוף סוף...שבאה לארץ...חבל לפספס נראה לי ...

Bordeaux Tale

New member
הולכת, לבארבי.

הפעם האחרונה שהייתי בהאנגר הייתה בכיתה ז' אבל הוא זכור לי כמקום ענקי, אז לא נראה לי שיהיה לי סיכוי לראות שם משהו (מאותה סיבה הלכתי לסמוג בפטיפון ולא לסמוג בבארבי).

man-o-war

New member
בלונד רדהד

לפי דעתי בהאנגר יש סאונד יותר טוב, כל ענייני הסאונד שם הם רציניים יותר אבל לא בטוח שימלאו אותו וזה קצת יהרוס את האווירה. לעומת זאת הבארבי לבטח יהיה מפוצץ וזה תמיד כיף. אם האווירה יותר חשובה לך אז בארבי ואם הסאונד יותר חשוב לך אז האנגר. זו דעתי. עוד דבר, בהאנגר רוקפור מחממים ובבארבי פורטיס. יש לי תאבון.

jony84

New member
חח...אז אני מבין מזה שאתה אולי תלך להאנגר

בכל מקרה...אני ממש לא אוהב את פורטיס ...אז אין מצב שאני יסבול את החימום. בנוסף...אני שמעתי על רוקפור רק טובות... יש למישהו פה מושג איזה סגנון הם?

man-o-war

New member
אני מבסוט שזה משעשע

הנה לך, קרא עליהם קצת ותשכיל. בכל מקרה, יהיה מעניין מאוד לשמוע את רוקפור נטולים מאלי לולאי.

ArsaWhat

New member
אה...

ראיתי אותם כמה פעמים מאז שנפרדו דרכיהם (עבר כבר לא מעט זמן) והם סבבה לגמרי, אבל עדיין חסרה לי הגיטרה של לולאי. דווקא יהיה מעניין לשמוע את אלבום הסולו של לולאי (בעברית) שנמצא בתהליכי עבודה.

למעלה