ההופעה של האיחוד

אז השמועות אומרות שווטרס מגיע ארצה

למישהו יש פרטים מתי? איפה? כמה יעלה? והאם לאביב גפן יהיה קשר בהופעה הזו?

לאביב גפן פתרונים

כי הוא זה שהפריח את השמועות האלו, לפני כחודש או יותר. כמדומני שגפן דיבר על ביקור אישי, לא הופעות. בכל מקרה, אני לא חושבת שיש לכך איזשהו בסיס: ווטרס עסוק כרגע בדברים טיפ'לה יותר חשובים בקריירה שלו. מאידך, אם יהיה משהו, גפן כבר ידאג שכל התקשורת תדע מזה.

ShiRan T

New member
היי

התשובה היא-לא מגיע לארץ.הוא התעניין אבל לא ממש שם עליו(על גפן) זה כתוב בספר החדש שלו.

אתה מדבר על הספר החדש של גפן?

מה בדיוק כתוב שם על ווטרס? האם תוכל לפרט?

flowerboy69

New member
כן

הוא מספר שהוא ביקש מווטרס לעשות מופע של החומה בארץ ביחד איתו ושווטרס התעניין בהתחלה אבל ויתר מהר מאוד על העיניין

flowerboy69

New member
ממה שאני מבין

הספר מתאר דברים שקרו ממש בשבועות והחודשים האחרונים ככה שזה בטח משהו מהזמן האחרון.הוא אומר שווטרס אמר לו שעליו להתרכז ביציאת האופרה שלו ובמחזה של החומה בברודווי

כלומר...

כל ההודעות לעיתונות ששלחו ה"ה גפן את גפן על בואו של ווטרס לארץ ותרגום "החומה" לעברית - כל זה היה רק חלומות בהקיץ שלהם? מי היה מאמין?!

flowerboy69

New member
האמת היא שזה ממש לא היה בסדר

זה היה אקט פרסומי וזהו.זה כמו ילד קטן ששומע שאמורים לקנות לו משהו אז הוא מספר על זה הרבה לפני שהוא באמת יודע אם יקנו לו או לא.

ההופעה של האיחוד

שמועות או לא שמועות?!
אפשר לסכם את העובדות? יש כבר פרטים?

Too Good to Be True

חח לא שמתי לב לכותבת האדומה של למעלה.. סליחה בכל מקרה על הטירדה..

הדיווחים האחרונים מצויים בשרשור

ה"חשדות", שעבר כבר לעמוד השני. במילה אחת: כרגע אין הופעה.

עורב20

New member
שאלה לי אליכם...

שלום לכולם כמו שקראתי בכותרת האדומה למעלה זה הלהקה לא תגיע לארץ. אני אפילו לא שמעתי שמועה כזאת אבל מה שכן שמעתי וקראתי בעיתון זה שהם יופיעו בלונדון. נכון? לא נכון? חייב תשובה תודה

avki

New member
לא נכון

קרא את השרשורים הקודמים בנושא.

שלום...../images/Emo9.gif

קוראים לי דניאל ו.. אני בת 15 מתל אביב בכיתה י'.. הייתי רוצה לדעת אם לפינק פלןיד יש הופעה בבנד אייד בלונדון בשני ליולי? אני ממש ורצה לדעת פרטים ואם לא יודעים אז אם אפשר להפנות אותי לאתר שבו כתוב פרטים על ההופעה הזו (מחירי כרטיסים וכו'...) אני ממש אשמח אם יענו לי כמה שיותר מהר כי כבר יש לי כרטיסי טיסה מוזמנים ללונדון והכרטיס להופעה זה הדבר היחיד שחסר לי, תודה...

שלום דניאל

יש שרשור ממש כאן, שני שרשורים מתחת להודעה שלך, המדבר בדיוק על זה. את יכולה גם להעזר בשרשור ה"חשדות" משבוע שעבר, המצוי בטאגליינס. יום נעים.

למעלה