ההופעה של הדורבנים בפסטיבל נס קפה

ifatbendavid

New member
ההופעה של הדורבנים בפסטיבל נס קפה

ראיתי באתר שלהם שיש להם הופעה ב11 למאי בפסטיבל נס קפה בכיכר רבין ומשום מה אני לא מצליחה למצוא שום דבר על הפסטיבל הזה. מישהו יודע משהו ?

MUSHcooCOil

New member
../images/Emo207.gif היי ^^"

נפתח פורום שהוא די חדש. זה פורום כללי שמדבר על הכל. החל מדיבורים ועד למוזיקה, גרפיקה ומה לא? היינו מאוד שמחים אם הייתם נרשמים, מגיבים, מביאים קהילה משלכם:) אנחנו מודעים לכך שאין הרבה קהילה, אבל זו לא סיבה לא להרשם. אם תרשמו- תהיה קהילה. תודה רבה לכם. http://www.mush.hostvivid.com ד"א- המון חושבים שהפורום הוא פורום של הלהקה ביט 69, אז אנחנו רוצים להבהיר שלא! רק השם לקוח מהדיסק שלהם.

ifatbendavid

New member
ראיתי את ההופעה באתר

כמו שכתבתי בהודעה שלי (כאילו דה) ראיתי את ההודעה על ההופעה באתר שלהם בדיוק כמו כולם , העניין הוא שנכנסתי לאתר של עירית תל אביב למשל במטרה למצוא מעט מידע על פסטיבל הקפה ועליו אני לא מצליחה למצוא שום מידע כאילו שהפסטיבל לא קיים ובהתחשב בעובדה שהוא אמור להיות ביום שישי הבא זה קצת מטריד. אשמח לאינפורמציה קצת יותר רלוונטית

nuna19

New member
אה! עכשיו הבנתי!

צריך לקרוא הודעות... אין לי מושג בקשר לזה שההופעה לא כתובה באתר של עיריית ת"א אבל אולי האתר מתעדכן כל יום (כמו האתר של הבארבי) ואז אפשר לראות שם את ההופעה. ועוד דרך (מקווה שזה יעזור...) לנסות לברר בהליקון מה קורה. אולי הם יותר מעודכנים משני האתרים. מקווה שהפעם(!) עזרתי וסליחה על ההודעה הקודמת.

zippa

New member
זה היה קצת מאתגר...

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3394690,00.html

בדיוק ראיתי פרסומת בטלויזיה.

שחוץ מלגלות שהפסטיבל הוא בתאריכים ה-9 עד ל-11, ומופיעים גם מוש בן ארי וגידי גוב, לא אמר יותר מידי. אה, ואם אני לא טועה הכניסה בחינם. בטח בקרוב יהיו פרטים על שעות, למרות שלדעתי זה פסטיבל ערב שכזה.

Nummy Or

New member
יאללה כולם../images/Emo176.gif

פורום הדורבנים מתבקש להגיע בתאריך 11.5.07 מצוייד במצלמות וידאו ומסרטות למיניהן בכדי לתעד רגעים גדול (של הדורבנים כמובן) בפסטיבל הקפה. נוכחות חובה!

Peach 18

New member
בשר להופעות בכיכר רבין

יש על זה פרסומת בעיתון סופשבוע או 7 לילות, אני לא בדיוק זוכרת.. גידי גוב בחמישי ב21:00 נראה לי והדורבנים בשישי ב13:00 הכניסה חינם. מי שבא שיעשה לעצמו טובה ויבוא בתחבורה ציבורית... דרך אגב, אני אביה בטח מעטים האנשים שזוכרים אותי פה.. כתבתי פה מזמן ולא נכנסתי שנים לפורום.. צבא, צבא..

nuna19

New member
אביה!!!!!!!!!!

בגעגועים! טוב שנכנסת! חסרת בפורום. מה שלומך?

למעלה