ההופעה של הדורבנים בתיכון הראל

AmiTutiT14

New member
ההופעה של הדורבנים בתיכון הראל../images/Emo205.gif

כפי שאמרו כאן לפני חודש בערך, היום הדורבנים הופיעו בתיכון הראל במבשרת ציון (ליד ירושלים), היום בו כולם התחפשו. אני לא לומדת שם, אבל עד שהלהקה מגיעה לירושלים, שאני לא אלך?! אז ברור שהלכתי. הכנתי לעצמי חולצה נחמדה שכתובים עליה כל מני משפטים מ"הידעת?", כובע של מקסיקני ומסיכה של מינימאוס, ויצאתי עם שני ידידים שלי וחברה שלי לכיוון מבשרת (אני ירושלמית). פלשנו מוקדם, באיזה 10 וכמה דקות, אז בנתיים סתם דאגנו שלא יתפסו אותנו. ב11:30 התחילה ההופעה, הם נתנו הרבה יותר שירים ממה שחשבתי שיתנו (הופעה של 50 דקות לפי מה שהיה כתוב על הפלייליסט). עמדתי בשורה ראשונה עם ידיד שלי כשמאחורי כל מני ערסים ופרחות של מבשרת (בלי להעליב..) והיה טובב! כל כך טוב! אבל החלק ההכי טוב בא אחרי ההופעה. נכנסנו לחדר המורים, הלהקה ישבה שם, וכולם ממש התלהבו מהחולצה שלי והצטלמו איתי וכתבו לי כל מני דברים מוזרים מאחורה (שחלות, חמלה זה טוב.... לא זוכרת). סליחה על ההתלהבות אבל באמת שהיה מאד כיף, ממליצה לכולכם בחום לפלוש איתי גם בשנה הבאה. עמית

וואו מעולה!

הופעה של 50 דק'?! ענק, התיכון הזה באמת זכה באחלה של פורים, וגם את! תצלמי לנו את החולצה?
נשמעת ממש מגניבה! ואולי גם תשימי לנו את התמונות איתם? אני את הפורים האחרון בתיכון העברתי בביצוע התגנבות סודי לתיכון סמוך בו הופיעו סופרפליי, ואומנם אף אחד מחברי הדורבנים לא היה שם [קצת בעיה להיות גם במבשרת וגם בכפר-סבא באותו זמן, לא?] אבל ליטאלנט והלהקה נתנו שואו אדיר והיו שווים את המבצע המתוחכם!

91 Cheshire Cat

New member
אחח, היה אדיר.

איזה מוזר, לא ידעתי שזאת את מהפורום כשפגשתי אותך
(אני הסקרלט ג'והאנסון
) והחלק בחדר מורים באמת היה משו בסט, חבל שלא יצא לי להצטלם שם איתם ולבקש מהם שיחתמו לי על הגב (
), אבל גם לדבר איתם היה מעולה. וול, אם הם יבואו שנה הבאה נראה אתכם

למעלה