ההופעה של הפלויד עם זאפה!

flowerboy69

New member
ההופעה של הפלויד עם זאפה!

הנה הפרטים- מדובר על מופע בפסטיבל מוזיקה ב 25.10.69 בלגיה. קודם כל העטיפה-כוללת 2 תמונות נדירות ביותר של הפלויד מופיעים עם זאפה על הבמה. הדיסק כולל 6 שירים.הפלויד מתחילים בastronomy domine ואחר כך ברצף green is the colour ו careful with that axe אחר כך יש מנחה שמדבר לקהל בצרפתית ומציג את חברי הלהקה ואז אומר ועכשיו על הבמה פינק פלויד פלוס(ו)פראנק זאפה והוא עולה לבמה לצהלות הקהל.הם מכוונים את כלי הנגינה ואז מנגנים גרסה של 24 דקות של inntersteller overdrive גרסה פסיכודלית מרשימה במיוחד.אחר כך יש את set the controls והם מסיימים ב 19 דקות של saucerful האיכות מאוד טובה להקלטה ככ ישנה ובאמת מדובר באירוע מיוחד שכן לא בכל יום הפלויד שתפו אחרים בהופעותיהם...

נשמע אחלה

זו באמת הקלטה היסטורית, אף כי זאפה הוא לא כוס התה שלי. היה מתאים לי עכשיו להיות באיזה פסטיבל בלגי הזוי בשלהי שנות השישים...

flowerboy69

New member
אני בכלל לא מכיר את פועלו של זאפה

אני רק זוכר שהוא מת מסרטן. מעניין שההופעות בבלגיה והולנד בסוף שנות השישים ותחילת השבעים תמיד היו אירועים איכותיים עם קהל רב וכמה הקלטות נוספות שיש לי מאירועים דומים-גם הם מיוחדים.יש דיוידי של פסטיבל מוזיקה שנקרא stmping graund משהו כזה.יש שם רק 2 שירים של הפלויד משהו כזה.יש לי את ההקלטה המלאה מהאירוע והיא ממחישה שהאירועים האלה הוציאו מהפלויד את המיטב...

mosh_the_ant

New member
איזה אליל זאפה

- אבי המוזיקה המצחיקה, (כך אני קורא לו) . תקראו את האוטוביוגרפיה שלו , איזה בן אדם מטורף. נשמע מעניין מאוד .. אפשר למצוא את זה בחנויות או שזה מאוסף הזוי שהגיע אליך בדרך לא דרך ? יש לינק להופעה הנ"ל ? אולי דרך לשמוע את ההופעה ? כל החיבורים בין האמנים הללו שכל אחד מהם הוא עולם ומלואו- הם אחד מהדברים המדהימים שיש.. רואים שיש הרבה מעבר לחיבור הכלכלי . האומנות מדברת בקול חזק בהרבה

../images/Emo207.gif-שאלה../images/Emo13.gif

[מקווה שזה בסדר..] רציתי לשאול כי אני מחפשת כבר הרבה זמן, האם קיים דיוידי לסיבוב ההופעות "החומה"? [שהם מפילים את החומה וכ'...] אני מאוד רוצה הופעה שלהם על דיוידי. במיוחד בביצוע של השירים מthe wall... אני אשמח נורא אם תעזרו לי,תודה

אוח. רציתי לשרשר את זה להודעה על

השידור ברדיו
זה נראה לי פחות קריטי. טוב....מצטערת בכל אופן...אם זה מפריע אז תמחקו או משהו

Anuerysm

New member
לא קיים דיוידי רשמי

היה אמור להיות, אבל הפילם של המצלמה שהיתה אמורה לתעד את המופע היה דפוק או משהו כזה (נשמע לי קצת מופרח.. אבל זה מה שאומרים) הצילומים שקיימים הם באיכות גרועה ולרוג'ר יש את הזכויות עליהם, אם אי פעם תהיה טכנולוגיה שמאפשרת העלאת איכות, אז אולי ייצא דיוידי.

The Walrus

New member
כבר קיימת כזאת

לא ממש העלאה אלה יותר 'ניקוי'... והסרטים דווקא באיכות סבירה... יצא לי לראות אותם.

flowerboy69

New member
זה נכון

קיימים 2 הקלטות לא רשמיות שכרגע איכותם לא ככ רעה בכלל אולי חוץ מההתחלה השאר דיי טוב והצליל מעולה.אולי איך שהוא יצליחו פעם לעשות מזה משהו רישמי.את ההופעה עם זאפה אי אפשר להשיג כי היא לא חוקית וגם את ההקלטה הלא חוקית קשה מאוד לשמוע כי דאגו להשאיר אותה כמה שיותר לא זמינה...

wommer

New member
אממ

יש את ההופעה של ווטרס בברלין, זה אומנם לא הפלויד, ואומנם לא משהו הופעה... אבל זה אותו הסט ליסט כמובן, ואותה פרוטכניקה אם אני לא טועה...

The Walrus

New member
כמעט אותו סטליסט

בברלין מבוצע the tide is turning במקום outside the wall.

למעלה