ההופעה של השוטים בירושלים! היה ענק!

ההופעה של השוטים בירושלים! היה ענק!

מיד אכתוב חוויות ועידכונים פשוט הרגע הגעתי הבייתה ואני חייב מקלחת טובה והרבה מים לשתות! בינתיים קבלו את הפלייליסט! השגתי 2!!! 2 דפי פלייליסט שהיו על הבמה! קבלו את רשימת השירים בהופעה: דרך אגב זה מצחיק איך הם רושמים את השירים על הדף אז בסוגריים אכתוב איך השיר כתוב בדף לפי השוטים! 1)אין סופי(אינסופי) 2)ידיעה(ידיעה) 3)תשאירי לי פרח(פרח) 4)אין אני(אינאני) 5)פרילי(פרילי) 6)אמונה(אמונה) 7)מי(מי) 8)במלון ברבת עמון(חולון) (אני לא ממציא נשבע לכם שהם כתבו "חולון") 9)לובש חם(לובש חם) 10)בבניין(בבניין) 11)פנאן(פנאן) הדרן: 12)ג'נריישן(לא כתוב בפלייליסט ולא היה מתוכנן) 13)דקה בפרדס(דקה בפרדס) 14)כל הילדים(קופצים) 15)קול גלגל(קול גלגל) וזהו את הסיפור והחוויות אספר עוד מעט.. במשפט אחד: היה פשוט מדהים ומי שלא בא הפסיד!

ליפרינג

New member
היה מטורףףףףףף

כל כך נהנתי להשתולל ברכבתתתתתת הייתה הופעה מדהיממממהההההההה קול גלגל....היה בביצוע כל כך יפה... אין לי מיליםםםםםםםם ואכן מי שלא בא הפסיד!!

fleaboy

New member
generation

הם מתכוונים לשיר את זה בארה"ב בסיבוב הופעות שלהם שם... הם שרים בלי החלק שבערבית... וההופעה בירושלים הייתה מדהימה אז הם החליטו לנסות את ג'נריישן עלינו :]

איפפ ואנחנו אמרנו להם לשיר את

זה, והם לא שרו! דווקא זה היה מאוד מתאים בדרך הסולחה. יסכימו איתי החברים שהיו

fleaboy

New member
אנחנו ביקשנו את צועני

ועידן אמר שהם לא ניגנו את זה מלא זמן ואין מצב שהם ינגנו את זה :\

אמרו לי שהיה מדהים.../images/Emo3.gif|ג'ירפה|

אבל אני כמעט בטוחה שהיה הרבההההה מעבר למדהים.
די, אל תסקלו אותי, אבל לא הייתי בהופעה של השוטים כבר המו-ן זמן.

למעלה