ההופעה של לירון בפולה - היה מדהים!

ההופעה של לירון בפולה - היה מדהים!../images/Emo99.gif

הייתי בטוחה שרון כבר ספר על ההופעה... היה מדהים! הייתה אווירה כל כך טובה - כולם היו חברים ומשפחה , כולם פירגנו ולירון היה במצב רוח טוב במיוחד. כל כך נהנתי לשמוע את השירים של לירון ולשמוע את הספורים שלו על השירים וגם שם חממי היה חמוד. לירון כותב מוסיקה מצויינת - מלך אמיתי... חבל שהמצלמה שלי החליטה לא לשתף פעולה ואין לי מזכרת מהערב הזה... בכל מקרה, נהנתי מאד מאד ושמחתי סוף סוף לפגוש את רון שבטח יספר קצת יותר בהמשך... אני כנראה עדיין לא ממש התאוששתי מאתמול...

talia7

New member
היה מעולה!

שירים יפים אחד אחד, ולשמוע את זה בהופעה חיה היה כ"כ כיף! היה גם כיף לראות כמה הוא שמח שכולם באו בשבילו
רציתי להשאר עוד קצת אחרי ההופעה אבל הייתי צריכה לתפוס אוטובוס אז לא יכולתי
ושירלי - אפילו ראיתי אותך לאיזה שתי שניות! (זיהיתי מהתמונות) עכשיו אני מתחרטת שלא אמרתי שלום... פעם הבאה! אגב, את השיר הראשון שהוא שר שמעתי פעם אבל אני לא זוכרת איפה, משהו יודע?

היית שם?

חבל שלא אמרת שלום... בפעם הבאה נדבר... השיר הראשון שהוא שר - זה מתוך התוכנית "דואט ישראלי " שבה הוא הופיע עם דני רובס. בתוכנית דני רובס שר את השיר. לירון שר את זה הרבה יותר יפה - אבל רון אומר שאני מאד אובייקטיבית במה שקשור ללירון... גם אני אהבתי את השירים ... מחכה כבר לדיסק שיצא כדי לשמוע אותם שוב. צילמת? איפה ישבת?

talia7

New member
כן ../images/Emo13.gif

ישבתי בצד ימין, ממש ליד דלת היציאה... בדיעבד מקום לא טוב, בקושי ראיתי משהו כי כולם עמדו לפני... אז גם לא יכולתי לצלם.. אבל מה שחשוב זה ששמעתי הכל
ותודה שהזכרתי לי לגבי "תחזירי מלחמה" עם דני רובס... עכשיו גיליתי שיש לי את זה על המחשב! וברור שלירון שר את זה יותר יפה
ובאמת שיצא כבר האלבום! גם אני רוצה לשמוע את השירים שוב!!!

היה צפוף שם../images/Emo13.gif וחמים ונעים

הייתה הרגשה שלירון מכיר כל מי שישב שם.. ראיתי שצילמו - נראה לי שההורים של לירון צילמו... לא נורא בפעם הבאה יהיו תמונות. אני ישבתי במקום טוב - ראיתי מצויין את לירון. מאחורי היה רודריגו גונזלס (מעניי מה הוא עשה שם...) ולידי עמדה סשה גרישקוב..

talia7

New member
כיף לך!

גם אני ראיתי את רודריגו וסשה, היה קטע שרודריגו צעק "לירון תעשה לי ילד!" חמוד...

חחחחחחח זה הוא שצעק את זה?

שמעתי ולא ידעתי מי זה היה... רון, איפה אתה? תצטרף....

חחחח רודריגו צעק את זה../images/Emo35.gifזה היה באמת מצחיק...

ואולי הוא היה שם כי לירון החליף אותו כמה פעמים באיזה מחזמר?

the only DaRdAr

New member
וואי יפה שנהנתם! ../images/Emo13.gif

לא התסדר לי להגיע בגלל הצבא.... לא נורא אני בטוחה שלירון יצא לסיבוב הופעות ואז יצא לי לראות אותו מופיע

הייתה אחלה הופעה../images/Emo70.gif

וסליחה על האיחור,לא יצא לי להכנס ולכתוב עד עכשיו...
כמו ששירלי אמרה, היה מאוד צפוף (וזה סימן טוב!) ומלא באנשים, שרובם חברים ומשפחה של לירון שמכירים כבר את השירים, ככה שהרבה שרו וידעו את כל המילים.הייתה אוירה מעולה, היה נחמד לשמוע גם קצת על איך כל שיר נכתב ושם חממי בחור די מגניב
ומתחבר מעולה עם לירון, ככה שזה שילוב די טבעי. אחרי השיר הראשון שמוכר מהתכנית דואט ישראלי ("תחזירי מלחמה"/"יותר או פחות") שהיה ביצוע ממש טוב נקרע ללירון מיתר, אבל הוא ושם שיחקו אותה קוליים והשיגו מיתר חלופי והמשיכו בהופעה... לירון שר בסביבות 10 שירים מהאלבום (כולל "נבראתי לך" שלא קשור לאלבום, אבל איך לא, סחף את הקהל...) וכל השירים קליטים מאוד, נעימים לאוזן ודי מסקרנים. לירון שר ומנגן מעולה וזה משתלב ממש יפה עם הליווי של שם, וזה נראה ונשמע מאוד מקצועי כאילו לירון כבר במסע הופעות של האלבום כבר שנה. בין השירים שיותר נקלטו לי או שיותר אהבתי היו השירים "שנינו", והשיר "מתנות בכל פינה" (אם אני לא טועה...) וכמובן את "מתעורר מחדש" שקינח את ההופעה והרבה גם שרו איתו את השיר, שיר באמת מעולה
את שאר השירים אני מקווה לקלוט בהופעות הבאות, בתקווה שיבואו במהרה. אז אפשר לסכם שהייתה הופעה ממש מעולה, לירון התרגש מאוד ונרגש מהקהל המחבק שהגיע והתלהב ועודד. גם לי אין תמונות כי באתי להנות ולשמוע. בקיצור- מאוד מומלץ לבוא ולראות את ההופעות הבאות, פשוט איכות.

אני זוכרת עוד כמה שירים..

השיר שלירון סיפר שכתב בכתה ג'
- "מלכת הכתה.." ועוד שיר שקט ויפה "שלג" שהוא שר די בסוף... אני בכלל אוהבת הופעות אקוסטיות - אבל זה מאד מסקרן לשמוע איך יצאו השירים באלבום עם כל העיבודים..

talia7

New member
היה גם את השיר...

שהוא סיפר שבדירה שהוא גר היו קורות עץ וזה הזכיר לו אוניה או משהו בסגנון... אבל לא זוכרת איך קוראים לו, אולי אחד מאלה שהזכרתם כבר... בכל מקרה אני בעד שהסינגל הבא יהיה "תחזירי מלחמה" זה שיר מעולה!

למעלה