ההופעה של מוניקה בכפר המוזיקה אתמול!!

C o C o L i T

New member
ההופעה של מוניקה בכפר המוזיקה אתמול!! ../images/Emo41.gif

אתמול הייתי בכפר המוזיקה של קוקה קולה בניצנים. ומוניקה סקס הופיעו שם... האמת שהלכתי פחות או יותר בשביל לראות אותם. ואוו... הייתה הופעה מדהימה! כל כך אבל כל כך טובה. נהנתי הכי שבעולם. ממש הכרתי את כל השירים בעל פה פחות או יותר חוץ מאחד שבחיים לא שמעתי
אם אני לא טועה קוראים לו "אלנבי" יש מצב... כי זה היה מה שהם שרו בפזמון.. בקיצר.. הפליליסט היה בערך משהו כזה- (לא בדיוק בדיוק לפי הסדר אבל בערך בצורה הזו... וגם יש מצב שאני אשכח איזה 2 . אני מקווה שלא ^^) שנים חסומות מספיק בן אדם כל החברה הקונפורמיסט איש קש *אלנבי עיניים טובות פרפר סאן חוזה גשם חזק מכה אפורה על הרצפה (ולא ציינתי גם שהם אירחו את שלומי שבן ושרו איתו כמה שירים יחד.. היה ממש נחמד דווקא ^^) ושחר אבן צור כל כך מצחיק >< הוא עשה כל כך הרבה שטויות. בקיצר הייתה אחת ההופעות. :) רק רציתי לשתף ולעדכן.. אני מקווה שזה בסדר.

מתחפר באלנבי ../images/Emo13.gif

והייתה הופעה מדהימה. איך שחר אבן צור התחיל לנופף לקהל וזה XD היה פשוט ענק.

big erney

New member
מוניקה בכפר המוזיקה!

היה פשוט מדהיםםםםםםם מוניקה תותחיםם דפקו הופעה כמו שהם אומרים "רוקנרול איכותי" פשוט תותחים עשו לי תערב בניגוד לשייגעצ הסנובים המאכזבים מוניקה לא רואים את שייגעצ... ושלומי שבן היה אחלה....הפלייליסט הכי טוב שיכולנו לבקשש!!!

אני לא רוצה להרוס את ההגמוניה אבל היה מאכזב..

לא יודע אני אישית התאכזתי ממוניקה אתמול. הייתי כבר בהופעות מלאות הרבה יותר טובות שלהם. נתחיל עם הפרטים הטכניים. 14 שירים של מוניקה עוד 4 של שלומי שבן,זה מה שקיבלנו אתמול. 18 שירים? שעה וחצי של הופעה? מאכזב. בהתחשב בכך שאביב נתן שעתיים וחצי הופעה,משינה שעתיים ורבע ועברי שעתיים ורבע ציפיתי ממופע מרכזי של יום נתון שיהיה קצת יותר ארוך. הופעה מלאה של מונקיה במועדונים היא שעתיים לפחות עם הדרן או שניים. אתמול אפילו הדרן אחד לא היה. ואיפה שירי ההופעות המטורפים כמו 180,בעיר הזאת,לא רוצה לדעת,חיות מחמד, או סתם שירים נחמדים שיש בדרך כלל בהופעות מלאות כמו מילי,כביר מהיר,רקוויאם לבלונדינית,מלכת היופי,מוצ"ש בקניון,דם. כשאני מגיע אחרי הופעה ויש יותר שירים שחסרים לי מאשר שירים שאהבתי לשמוע אז כנראה שמשהו לא בסדר. איזה סיבה שבעולם יש להשמיט את 180 ובעיר הזאת בהופעה בניצנים? ועוד בשביל להיטים שקטים וחרושים שלא תורמים כמעט כלום כמו הקונפרמיסט,מספיק בן אדם,פצעים ונשיקות וכל החברה. והכי מיותר אתמול היה האירוח של שלומי שבן. מילא אתה מארח אומן ועוד אחד טוב,לפחות שישקיעו קצת באירוח... שלומי עלה,שר 2 שירים שאף אחד לא הכיר,אחר כך שר כולם אומרים שהיה חביב דווקא עם המילים מאחורה,ואז ביצוע סביר לסאן חוזה ולקינוח את הלהיט שלו בגלגל"ץ. אבל איפה מוניקה בכל הסיפור? כל הקטע באירוח שאתה שר את השירים של האורח,או לפחות שר עם האורח,ונותן לאורח לשיר שירים שלך. מלבד סאן חוזה שלומי לא שר אף שיר של מוניקה. ומוניקה מלבד קולות רקע בכולם אומרים לא שרו אף שיר של שלומי. ומה עם שרמוטה פוריטנית? המחנה המשותף היחיד שהיה בין מוניקה לשלומי עד היום זה הקאבר שיהלי עשה לשרמוטה פוריטנית ואפילו אותו הם לא עשו. בקיצור נתנו לשלומי לעלות,לעשות מיני הופעה של 5 שירים ולרדת,נו באמת... ועוד דבר אחרון שהפריע לי. מה הקטע של להתחיל את ההופעה עם שיר רועש שמכניס את כולם לאקסטזה כמו שנים חסומות ואחריו לעשות 5 שירים שקטים? או שאתה מתחיל רועש ומפציץ בסוף,או שאתה עושה מיקס. אבל מה הקטע בלהתחיל רועש להמשיך שקט ולסיים רועש? לא ברור. ו5 שירים שקטים אחד אחרי השני זה קצת מוגזם להופעה כזאת,אחרי הכל לא מדובר בכפפות של משי. אנשים באו מרחוק להתפרק ולהשתולל,עם כמה שאני אוהב את מוניקה בשיר הרביעי והחמישי השקט כבר ממש התבאסתי וחיכיתי שהוא יגמר שסוף סוף יהיה משהו לקפוץ איתו. לא רק שבחירת השירים הייתה הזויה גם הסדר שלהם. למה מספיק בן אדם בהתחלה? זה מה זה שיר של סוף. ופרפר באמצע ההופעה? נו באמת,זה שיר קלאסי לסוף פלייליסט או להדרן. ועוד משהו,מה יהיה כבר עם עוד גיטריסט? זה כבר ממש מאוס העניין הזה,להקה כמו מוניקה סקס חייבת להופיע עם עוד גיטריסט אחד לפחות,ופיטר מאוד עזר ליהלי בתקופה שאלדד היה על הבאס,עכשיו פיטר תפוס על הבאס כל ההופעה וכל הנטל נופל על יהלי,ואז יוצא שבשירים כמו הר של בייגעלך שיהלי רוצה להיות חופשי עם המיקרופון אין בכלל באס. וגם הסולואים מאוד התקצרו,לא יודע זה מבאס הקטע הזה. ובכל זאת כמה נקודות אור בהופעה הזאת שלא תגידו שבאתי רק להתלונן:
פרפר והר של בייגעלך מה זה באו בטוב,לא הייתי בטוח שמוניקה יעשו שירים נדירים כאלה בהופעה כמו ניצנים ובכל זאת הם ניגנו אותם והיה כיף להיות בין ה100 היחידים בקהל שיודע את המילים של השירים האלה.
השיר באנגלית שברח לי שמו,שיר פשוט מצוין עם לחן אדיר,כמו בפסקה הקודמת,שיר נדיר כזה להופעה כמו ניצנים זה מבורך,היה תענוג לשמוע אותו
על הפוגו הראשון של ניצנים,השנה החליטו לא להביא אמני רוק מובילים כמו היהודים,דוקטור קספר וברי סחרוף,וגם אינפקציה נשארו בחוץ,ואת שייגעצ תקעו להופעת אחה"צ בבמה קטנה וצפופה (ואל תגידו לי שסינרגיה זה רוק בבקשה),משינה רכים מדי והקהל שלהם מתורבת מדי,אין פוגואים בהופעה שלהם,אז מה שנשאר זה מוניקה,ובעל הרצפה סוף סוף השתחרר הפוגו הראשון בניצנים(וכנראה גם האחרון) וזה היה ממש כיף וזאת הייתה יופי של השתחררות(למרות שזה נעשה עם עארסים,ואולי בגלל שזה נעשה עם עארסים) אז תודה לאל שיש את השיר הזה. טוב נו יום אסל יום בסל. נקווה שמוניקה יתנו בראש שנה הבאה,יש לי סבלנות

C o C o L i T

New member
אתה מתלונן יותר מידי בנאדם... ../images/Emo122.gif

אני חושבת שקצת הגזמת.. בכל דבר קטן שהיה בהופעה מצאת להגיד משהו רע על זה... קודם כל בעיניין הפלייליסט- אני חושבת שבהופעה כמו בכפר המוזיקה בניצנים רוב השירים צריכים להיות שירים מוכרים שאנשים יכירו.. לעומת זאת בהופעה שלהם שהיא רק שלהם (ואני מניחה שלשם רוב האנשים שבאים מכירים אותם) הם יכולים לעשות הרבה שירים פחות מוכרים (שמבחינתך הם אולי יותר טובים... ואתה מכיר אותם מעולה.), אתה מבין את מה שאני אומרת? אולי הייתה סיבה לזה שהפלייליסט היה כמו שהוא היה. ואני נהנתי... מקווה שגם אתה איפשהוא נהנת אפילו קצת.. לא?
ולגבי הפוגואים- איפה שאני הייתי היו דווקא כמה פוגואים במהלך ההופעה ולא רק בסוף.. חח זה היה מצחיק ^^ באמת פוגואים של ערסים.

animal bar

New member
לא ממש היה לי כח לקרוא הכל..../images/Emo211.gif

אבל שמתי לב ברפרוף שכתבת שהנושא המשותף שיש לשלומי שבן ומוניקה זה השיר שרמוטה פוריטנית. מה עם כולם אומרים? אני בטוחה גם שיש עוד.. והופעה של שעה וחצי, 18 שירים, זה אחלה, נכון שזה כפר המוזיקה וכולם עשו יותר, אבל אתה לא חושב שזה יפה וטוב גם כשזה כמו הופעה רגילה? וזה פלוס שירים של שלומי שבן, זה אדיר! אז באמת, תרפה קצת, תגיד תודה על זה שהם הופיעו בכלל ולך לישון.

צדיקLight

New member
אולי זאת חוצפה מצידי, אבל אחי, אתה כפוי טובה!

אני הייתי בעבר הרחוק יחסית בלא מעט הופעות של מוניקה סקס, ותמיד תמיד מאוד נהנתי!! אני כל כך מקנא במי שהיה בניצנים וזכה לראות את שלומי שבן (האלוהי) ואת מוניקה סקס הגדולים ביחד.. בשבילי זה ממש כמו חלום רטוב.. אם אמשיך לשבח אותם עיניי הקוראים יתעיפו ובזה אני לא מעוניין.. אז ככה.. אין לי ספק שמוניקה סקס נתנו את המקסימום לפני ההופעה ובזמן ההופעה! חשבת אולי שהם רצו קצת לגוון.. כדי שלנו, לי לצערי לא היתה ת'זכות להיות שם אבל בכל מקרה, אני בטוח שהם עשו את זה כדי שיהיה לקהל שלהם יותר מעניין.. אחרי הכל כדאי מידי פעם לשחרר שירים שלא שומעים בהופעות רגילות.. ובקשר לשבן.. אם אתה באמת מצליח להבין ולהתחבר לשירים שלהם, אז זה אומר שאתה מצליח קצת להתחבר אל חברי הלהקה עצמה, ואם אתה מצליח להתחבר לחברי הלהקה עצמה, אתה גם אמור להתחבר לאורחים שהם מביאים (במיוחד בשבילך דרך אגב..) ואם אתה רואה שאתה לא מכיר את האורחים, אז כדאי לך קצת ללמוד עליהם לפני ההופעה.. מה שאני אומר בקצרה זה שמוניקה לא היו מביאים את שלומי אם הוא לא היה תותח על, ושהם היו משאירים בכל ההופעות את כל הלהיטים שלהם רק אם הם היו מעונינים להרחיק את הקהל.. מקווה שלא סבכתי אותך.. בכל מקרה אני חושב שאתה כפוי טובה, ואני חושב שכדאי לך לעבוד על זה.. אוהב תמיד צדיקlight.

B a m b o o k

New member
היה טווווווווווב../images/Emo13.gif

לא נחתי לשנייה והיה פשוט מעולה!

mmmbam

New member
אין קללה מתאימה לתיאור המצב הזה! :|

אוף, היו שירים מעולים ושמעתי מאנשים שהיה אחת ההופעות הכי טובות ופספסתי את זה! [שוב!] ***********! היה "פרפר" ולא הייתי!!!

Die nacht

New member
../images/Emo48.gifלדעתי היה קצת מאכזב.

פלייליסט הזוי קצת מבחינת שירים. האירוח של שלומי היה נחמד, הם מתחברים, אבל הוא גם היה קצר נורא, ומטרת האירוח לשיר שירים אחד של השני קצת התפספסה. מה גם שהי היחסית קצר
[בנוסף לי אישית היה מקום טוב, שונה שנייה, אבל כולם הזיעו עלי והיה מסריח, לא לא הכי נחמד]

Die nacht

New member
../images/Emo48.gifאבל זה מוניקה תמיד סולחים ובסוף כיף../images/Emo13.gif

נחכה להופעה אינטימית יותר בבארבי או משהו וישתפר בטוח

hadarsy

New member
אני לא מבינה אתכם!!!

לפחות הייתם שם ולא הייתם צריכים ללכת לחתונה של בנדוד אחרי שאתם כל החיים חורשים על השירים שלהם ואנשים לא מבינים למה אתם מזמזמים ברחוב: "היא באה אליי אתמול אמרה שהשתנתי נורא אבל... היא הייתה שיכורה, חרמנית!" בכל מקרה באתם באמת צריכים לשמוח שהייתם שם.. אני ממש רוצה ללכת להופעה ואני לא מוצאת שום הופעה שלהם בזמן הקרוב באיזור המרכז...
אחח העצב..

Die nacht

New member
../images/Emo48.gifלשמוח שהיינו שם? מי אמר שלא?

אישית נהנתי שם, כמו גם ביום קודם אבל ההופעה לדעתי, לעומת ההופעות הקודמות שהייתי בהן הייתה פחות טובה. דעה אישית. אין בעיה. חוץ מזה שבגדול אני מעדיפה הופעה אינטימית בבארבי סטייל ולא ניצנים החלטתי לנסות אבל לא תפס אותי יותר מידי[למרות שבניגוד לזה בבוםבמלה ב-2006 הייתה הופעה באמת אחת הטובות...]

איזה סרט...אל דאגה יהיו לך עוד הופעות../images/Emo194.gif

עד שכבר יצא לך מהאף ללכת להופעות וכשהיא אמרה שהיא לא נהנתה מהההופעה היא התכוונה לכך שהיא כן הייתה בהופעות שלהם ולדעתה היו הופעות הרבה יותר טובות..

למעלה