ההופעה של שלומי

kobi12474

New member
ההופעה של שלומי

חברים יקרים: סיפרתי לכם כאן על ההופעה של שלומי(ההופעה לעובדי התעשיה האוירית)ההופעה הסגורה והאמת אני כבר "מצטער" על זה שסיפרתי לכם משום שאני רציתי להביא את התפעלותי משלומי כבן אדם נפלא ונהדר,ועל ההתיחסות שלו אלינו ואתם לקחתם את זה נורא קשה,"והאשמתם"שהיא אפשר היה לקנות כרטיסים וזה לא בסדר ועכשיו אני לא מרגיש בנוח מכל הנשא הזה,אולי בכלל לא הייתי אמור לספר לכם על ההופעה הזאת בכלל ? בתודה מראש: קובי,יהוד

karoleking

New member
קובי תרגיש בנוח.

אף אחד לא מאשים אותך. אנחנו פשוט מצטערים שלא היינו שם. אבל הופעה באה, הופעה הולכת. בטח שאתה חייב לספר לנו על ההופעה. לשם כך הפורום הזה. אנחנו שמחים מאוד שנהנת. מאוד רצינו להיות שם גם אבל אין מה לעשות. הופעה סגורה, כשמה כם היא. סגורה לקהל הרחב. אנחנו אוהבים את שלומי בדם. קודם כל כבן-אדם אחר כך כזמר. קשה לנו להשלים עם זה שיש הופעה ואנחנו לא שם. אבל סביר להניח שיש מאות כאלה. הופעות סגורות, חתונות, ארועים, ועדי עובדים... אי אפשר להיות בכל מקום. ושוב אני אומרת, שמחים ומפרגנים לך. יום נפלא.

kobi12474

New member
תגובה לקרול

קרול תודה רבה על העידוד גם עידוד נורא חשוב במקרים כאלה,ולכן אני שוב פעם מודה לך על העידוד ממני: קובי,יהוד

קובי

ראשית בוקר טוב . על ההופעה של התעשיה אני באופן אישי ידעתי לא ממך אלא מאנשים אחרים אז אל תצטער ולא מאשימים אותך . ותרגיש בנוח בסה"כ רציתי/ רצינו להיות בהופעה וניסינו להפעיל המון קשרים . ואף אחד לא בא אלייך בטענות . תהנה כל עוד אתה יכול ותשתף אותנו מהחוויות של ההופעה . יום טוב

kobi12474

New member
תגובה לריקי

ריקי רציתי להודות לך על העידוד גם זה חשוב לפעמים ממני: קובי,יהוד

למעלה