ההופעה של 50 סנט

ההופעה של 50 סנט../images/Emo70.gif

אפחד פה לא היה
היה מממש כיייף!!!! והכלא עשו אחלה הופעה =] יש לי תמונות אצל חברה אני אשתדל להשיג אותן מהר ולהעלות לגלריה! =] נו, מי פה היה ואיך היה
=]

chen010189

New member
הם עשו את "לא יכול"../images/Emo2.gif?????????????

יאווו שכחתי שזה בגלגל"צ אני מתה לשמוע את השיר הזה בלייב. אתמול זה היה בערוץ 24, כל הבית רעד מהעוצמת ווליום ששמתי
רציני זה כבר הגיע למצב שאבא שלי שומע את השיר ברדיו בעבודה, הוא חוזר והדבר הראשון שהוא אומר לי זה שהוא שמע את השיר שלהם ברדיו, אפילו לפני ה"היי"
היום בכלל דיברתי עליהם מלא
טוב אצלי אין אהבה\הערצה... אצלי יש אובססיביות

אולי נארגן מפגש משפחות כזה

שבו יביאו את הכלא, וגם את נולדג', למען התיקלוט, וההורים ישירו את זה?.. אצלי למשל יש את הקטע שאימא שלי מכירה את כל השירים, ואחותי יודעת מי מהכלא זה מי <רויטל, מי זה? - זה.. אממ... סיקס!:)> חחחחח יא רבנאן במקום ללמד את הילדה לגלוש באינטרנט ואתר הופ וכאלה, אני מראה לה ת'ץתמונות מההופעות שצילמתי והיא יודעת שהייחוס של איתמר שהוא אח של יואב ששר את "את אותי שופטת" וכאלה... בקיצור... שמחבבית שלנו חחחחחח תאכלס אבל, אני חושבת שנרשם לזכותו של "לא יכול" שכן חדר אלינו הביתה, זה שההורים שלי מכירים את כלא 6. כי השיר הזה הוא אחד השירים היותר חמודים ומחממים ת'לב שהיו לאחרונה..:) טוב, חפרתי... לילה טוב, ~אני~

לכי לגלריה בייבי:)

מההופעה של התיאטרון-חלק מהתמונות אני צילמתי <הורדתי את הרזולוציה ל3 ומשהו כדי שהגודל יהיה 800 קיי בערך.. וזה עדין מעצבן להעלות תמונות עם הממשק של תפוז!!!:)> ~לינעע~

kerenusha

New member
אני הייתי

נהנתי מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד היה אחד הדברים הנדירים את נהנית?

בהחלט אחד הנדירים!! פוול נהנתי=]

ואני עוד במאמצים להשיג ת'תמונות
הן מוכנות לי בדיסק אבל לא יוצא לי לקבל אותו חחח.. בקרוב
;)

kombinaizer

New member
../images/Emo42.gif תמונות מההופעה מהאתר של תאקט

מעמוד 14 בגלריה עד עמוד 16 תמונות נחמדות
נראה שהם נהנו

bole69

New member
אפשר לראות את כלא לייב עם השיר לא

יכול בהוט VOD בתוכנית של יצפאן

Luxfero

New member
תמונות טובות !

רק מצחיק שהם כתבתו "50 CENT עם משפחת טאקט במופע באיצטדיון רמת-גן " חחח שהיו כותבים חיממנו את 50 CENT

למעלה