ההופעה של Incubus יש מישהו פה (חוץ ממני) שמתכוון להגיע?
C CitizenErased New member 24/2/07 #2 ../images/Emo45.gif אנייי וספיר (ScreamingForSomething) גם באה.. ואממממ.. לא יודעת אם עוד מישהו? מתי אתה מגיע? אני מנסה לחשוב מתי יהיה זמן טוב חח
../images/Emo45.gif אנייי וספיר (ScreamingForSomething) גם באה.. ואממממ.. לא יודעת אם עוד מישהו? מתי אתה מגיע? אני מנסה לחשוב מתי יהיה זמן טוב חח
E elknetld2kil New member 24/2/07 #4 אני גר די רחוק אני מגיע בסביבות 3 לחבר בתל אביב ומשם אני כבר אגיע איכשהו (בטח מונית או אוטובוס). בכל מקרה אני מתכוון להיות לפחות שעה וחצי לפני שההופעה מתחילה (למרות שבכיף הייתי מוותר על שייגעצ). On a side note: עמק בית שאן סאקס.
אני גר די רחוק אני מגיע בסביבות 3 לחבר בתל אביב ומשם אני כבר אגיע איכשהו (בטח מונית או אוטובוס). בכל מקרה אני מתכוון להיות לפחות שעה וחצי לפני שההופעה מתחילה (למרות שבכיף הייתי מוותר על שייגעצ). On a side note: עמק בית שאן סאקס.
O orw93 New member 24/2/07 #3 אניD:../images/Emo205.gif אם אני לא אריב בדרך עם אבאימא והם ימכרו את הכרטיסים~אופטימית~ אה בעצם הכרטיסים אצלי *צחוקמרושע*
אניD:../images/Emo205.gif אם אני לא אריב בדרך עם אבאימא והם ימכרו את הכרטיסים~אופטימית~ אה בעצם הכרטיסים אצלי *צחוקמרושע*
S ScreamingForSomethin New member 24/2/07 #6 1. בואו לפורום../images/Emo223.gif 2.מישהו בא מבאר שבע? עוד שבוע וחצי
M MoonyAvFreak New member 24/2/07 #8 רק?! אמאלה! ריגשת אותי עכשיו די זה כלכך קרוב! אהההההההההההההההההההההההה #_^%#!%^%@$#^@6