ההופעה של NIN והודעה ממני

CitizenErased

New member
ההופעה של NIN והודעה ממני ../images/Emo13.gif

היי לכולם
סורי שנעלמתי לגמרי. למי שידע ולמי שלא - עברתי דירה ובזק עשו לנו הרבה בעיות עם החיבור. גם עכשיו אני עוד לא יכולה להתחבר הרבה אבל אני אנסה כמה שאפשר. ומי מפה היה בהופעה של NIN אתמול
אני חייבת להודות שהופתעתי לטובה... מאוד. ללא ספק ההופעה הטובה ביותר שראיתי בארץ והם בקלות הגיעו למקום שני בלהקות הלייב האהובות עלי. שלא לדבר על זה שגם התמזל מזלי ופגשתי את טרנט רזנור, סולן הלהקה ואפילו הצלחתי לצלם אותו בוידאו מדבר על ישראל, בשביל סרט דוקומנטרי שאני מכינה למיוז
אז מי היה?... ברגע שאני אוכל להתחבר מהמחשב שלי אני אעלה תמונות ווידאוים.

GD ROCKS

New member
וואי..

זה מדהים איך כל פעם מחדש את פוגשת את הלהקה.!!!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifזה היה דיי צפוי, לא? חחח

היי אבל דווקא גליתי שזה לא כזה קשה לפגוש להקות.. לפחות לא במועדונים קטנים XD אתמול למשל בנופקס אז אני ושתי חברות שלי ישבנו שם על הריצפה וחיכינו איזה שעה עד שהגיעה מונית.. אם ההופעה ניגמרה ב00:20 המונית הגיעה ב1:30.. אז באיזה 1:20 פתאום אני קולטת מולי את הסולן של נופקס
אם אני שוכבת על הרצפה אז הוא פשוט עומד ליד הרגליים שלי חחחחח ואז פתאום ראיתי עוד אחד מהלהקה.. וכולם עמדו מולי.. אז קמתי ואז אני קולטת את הואן שלהם מטר ממני חחחחחחחח הגיע עוד אחד.. זה עם הראסטות ואז הוא עבר ממש צמוד לרגליים שלי ומזל שהוא בכלל לא דרך עלי אומשהו.. אז קמתי ופשוט עמדתי לידם ואני אומרת לחברות שלי "אהמ.. הלהקה ממש מטר ממכן.. אם שמתן לב אומשהו.." חחחח כן כן חפירה ~,~ וזה בכלל אמור להיות בשרשור על נופקס. אם יהיה כזה.

GD ROCKS

New member
האמ

אוקיי מישהו יכול לעלות את הפלייליסט שהיה אתמול!? בא לי לנסוע להופעה בחיפה אבל חחח איך אני אסתדר שם בכלל|||:

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאני לא מכירה את השירים ~,~

ובכל זאת את השירים שאני כן מכירה הם לא עשו ;; ואז הם אמרו שבירושלים הם עשו את השיר דונט קול מיי וויט אבל הם לא יעשו בת"א כדי שלא יהיה משעמם אם כל השירים יהיו אותו דבר.. אז הם יעשו אותו בחיפה. יווו איך התבאסתי כי זה השיר האהוב עלי
מתוך איזה 12 שאני מכירה חח קיצור ניראה לי יהיה אותו פלייליסט כמו ירושלים.

Wild Eye Joker

New member
המ אני לא שומעת אותם כמעט אבל

היה לי כרטיס והייתי אמורה ללכת עם אחי בסוף זה הרגיש לי מוזר מדי גם ללכת איתו ועם חברים שלו ועוד ללהקה שאני לא מכירה. אז מכרתי את הכרטיס. שמחה שנהנת!

למעלה